9.0
Ik raak niet uitgepraat over Zonneplan! Ik ben erg tevreden over de adviseur en de installateurs. Ik raad al mijn kennissen aan om voor Zonneplan te gaan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en LONGi Solar 305 Wp All Black

9.0
Het hele traject is professioneel en met volle tevredenheid verlopen. De installatie ging vlot en het werkt allemaal goed. Ik heb al veel reclame gemaakt voor Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10.0
We zijn in blije afwachting van de zon, maar met het zonnepanelensysteem gaat het erg goed. We hebben erg prettig contact gehad met Corbin onze adviseur. Hij heeft ons enorm goed geholpen. Daarnaast liep de installatie ook soepel en gesmeerd. Fijne monteurs waren dat. Ik heb mijn collega's ook enthousiast gemaakt. Zij zijn nu bezig het plaatsen van zonnepanelen via Zonneplan.
Zonnepanelen Twello
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10.0
Het proces is top verlopen. Erg fijn dat er een totaal pakket wordt aangeboden. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken.
Zonnepanelen Twello
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Ik ben erg blij met mijn zonnepanelen en alle nieuwe ontwikkelingen op deze markt. De opbrengsten vergelijken met de buren verderop maakt het natuurlijk extra leuk!
Zonnepanelen Twello
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De zonnepanelen zijn mooi op het dak geplaatst door de jongens van de installatie. De maand februari was ook prima voor de opbrengst. Alles is keurig verlopen bij Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 295 Wp All Black

9.0
Het gaat prima met de zonnepanelen, ze doen het goed. Ik kreeg een goed advies van Sanne en zij heeft me goed geholpen met al mijn vragen. De installatie dag verliep ook soepel, alles ging keurig volgens afspraak en zeer zorgvuldig.
Zonnepanelen Twello
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De jongens die de panelen op het dag hebben gelegd waren vakkundig en hebben alles duidelijk uitgelegd! Zonneplan heeft alles keurig gedaan, van begin tot de installatie. De zon begint nu weer wat meer te schijnen en dat zie ik ook terug in mijn opbrengst!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Mijn ervaring met Zonneplan is goed. Na een adviesgesprek waarin alles duidelijk is uitgelegd zijn de zonnepanelen netjes neergelegd. De installatie is dan ook heel snel en netjes verlopen. Ook was het fijn dat de installateurs in duidelijk overleg alles plaatsen. De app voor de zonnepanelen werkt ook goed.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
De zonnepanelen bevallen prima. Het hele proces is naar wens verlopen. De installatie van de panelen ging vlot en erg netjes. Wij hebben verder geen op of aanmerkingen, alles was prima!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Ik ben zeer tevreden over hoe het gehele proces bij Zonneplan is verlopen. Vanaf het eerste contact tot aan de installatie is alles prima verlopen. Daarom krijgt Zonneplan een 8 van mij voor haar topservice!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Ik vind het leuk om de opbrengst van de zonnepanelen in de gaten te houden via de app. Ze zorgen voor een mooie opbrengst! Op de installatie dag hebben de monteurs ook alles netjes geïnstalleerd.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Ik ben erg tevreden over Zonneplan! Het adviesgesprek destijds was positief. Op de dag van installatie is alles netjes besproken door de installateurs en hebben ze de zonnepanelen in een halve dag op het dak gelegd. Na die tijd hebben ze ook alles netjes achtergelaten. De btw heb ik netjes teruggekregen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het gaat prima met de zonnepanelen. In december was de opbrengst helaas wat minder maar dat was te verwachten. Gelukkig was februari al een goede maand qua opbrengst. Het advies van de klantadviseur was prima en de installatie verliep ook vlot.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

8.6
Ik heb een goede advies gekregen van Koen, daarom heb ik gekozen voor Zonneplan. De rest van het proces is ook goed verlopen. Laat de zon maar schijnen!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben helemaal tevreden over Zonneplan. Tijdens het adviesgesprek ben ik goed geholpen en is er een goed advies opgesteld. Nu liggen de zonnepanelen mooi op het dak.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Ik ben tevreden met Zonneplan en de zonnepanelen.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
De zonnepanelen doen het helemaal prima! De installatie ging ongelooflijk snel! Echt bovenverwachting. Ook het adviesgesprek met Romy was heel fijn. Ik kreeg snelle antwoorden op mijn vragen en de offerte was ook erg duidelijk! Ik zou niet weten waarom ik hier geen tien voor zou geven!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik ben heel tevreden over Zonneplan. Ze hebben de zaken goed geregeld. Het installeren van de zonnepanelen is heel snel gegaan. Het was allemaal perfect dus ze verdienen van mij een 10.
Gekozen voor Zeverlution 5000 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het gaat super met de zonnepanelen van Zonneplan. Vanaf de aanvraag tot de installatie is alles perfect verlopen. Daar zijn we erg blij mee.
Gekozen voor SolarEdge SE4000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het gehele proces bij Zonneplan is goed verlopen. Gelukkig hebben de zonnepanelen de storm prima doorstaan. De installatie dag ging ook snel. Ik stond er van te kijken hoe snel ze klaar waren. Met de koffie waren ze alweer klaar. Ik kan Zonneplan zeker aanbevelen aan anderen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Wij hebben helemaal niks te klagen
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het contact was prettig, bij vragen en opmerkingen werd gelijk gereageerd en dit heb ik als erg fijn ervaren. Ik ben blij dat ik in de zonnepanelen heb geïnvesteerd, het is een leuke investering omdat je investeert in het milieu en in je eigen portefeuille. Ik heb het een collega ook aangeraden en die heeft er ook direct in geïnvesteerd.
Zonnepanelen Terwolde
Gekozen voor SolarEdge SE2200 en JA Solar 270Wp SE optimizers

10.0
Naast Zonneplan had ik nog een installateur uit de buurt bekeken, maar die is het niet geworden, omdat hij veel duurder was. Naast de scherpe prijs las ik ook veel goede referenties over Zonneplan. Het contact met de adviseur was leuk. Ik had er zelfs plezier in. Ook heb ik geen slecht woord over de installatie. Het waren twee aardige gasten en hadden er verstand van.
Zonnepanelen Twello
Gekozen voor Zeversolar TL1500 en Trina Solar 260 Wp All Black