10.0
Installatie is snel en netjes verlopen. Via de online monitoring van Zevercloud krijg ik dagelijks een mailtje over de opbrengsten. Ik ben enorm blij. Prettige manier van samenwerken. Ik wens Zonneplan veel klanten toe. Niets anders dan lof!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Zelfs op mijn vast gemetselde dakpannen kon Zonneplan zonnepanelen installeren. Sinds dien werkt alles top en ben ik erg blij met mijn investering. Ik heb al veel bekenden verteld over Zonneplan. Zonneplan is namelijk echt aan te raden!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en LONGi Solar 305 Wp All Black

10.0
Wij hebben eind mei door Zonneplan zonnepanelen bij ons op het dak laten plaatsen. Terugkijkend op het proces zijn wij heel erg tevreden dat Zonneplan de zonnepanelen bij ons heeft geplaatst. De communicatie verliep soepel en tijdens de installatiedag is alles netjes geïnstalleerd. Na de installatie hebben de monteurs ook alles netjes opgeruimd. Nu een halfjaar later hebben wij veel meer opgebracht dat wij van te voren verwacht hadden. Wij hebben inmiddels €74 te veel opgewekt, dat is een leuke bijkomstigheid!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik ben super tevreden met Zonneplan. De adviseur dacht prettig mee en de installateurs hebben hard gewerkt. Ze vroegen zelf nog naar de stofzuiger om alles ook netjes achter te laten. Dat noem ik pas service! In de buurt hebben nog veel meer gezinnen de panelen van Zonneplan, ik raad het iedereen aan!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

10.0
Ik ben heel erg enthousiast! Alles was voor mij duidelijk, van adviseur tot aan installateur. Ik heb mijn zus ook de zonnepanelen van Zonneplan aangeraden en die heeft nu ook een mooie set panelen van jullie.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik ben zeer te spreken over Zonneplan. Ik raad al mijn kennissen dit bedrijf aan! Zeer kundige adviseurs waarbij ik met al mijn vragen terecht kon!
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

8.0
Ik ben blij met de afwerking van de zonnepanelen. Alles staat strak en de monitoring werd uitgelegd.
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
Wij zijn positief verrast over de werkwijze van Zonneplan. Onze ervaring is zeer goed en de professionele installateurs die bij ons de installatie hebben aangelegd dachten goed mee en boden een goede oplossing voor de bekabeling. Wij raden Zonneplan zeker aan!
Gekozen voor SolarEdge SE7K en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Binnen een dag was het geregeld en had onze woning zonnepanelen. Fantastisch verlopen allemaal en het ziet er netjes uit. We zijn dik tevreden over Zonneplan!
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.6
Ik ben uitermate tevreden over de zonnepanelen. Alles werkt zo goed en de zon blijft maar schijnen. Mijn opbrengsten zijn zelfs hoger dan van te voren bedacht.
Zonnepanelen Tegelen
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
Alles is conform afspraak verlopen. Er was prima contact. Een klein foutje vanuit de Belastingdienst is ook gelijk opgepakt en opgelost. Uitstekend!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Mijn huis is wat ouder en hierdoor is alles net even anders dan anders. De monteurs kwamen hierdoor wat uitdagingen tegen, maar alles is goed opgelost en alles is ook goed aangelegd. De installatie verliep vlot, net als alle verdere afhandeling, zoals bijvoorbeeld de btw-teruggave. Ik was positief verbaasd hoe eenvoudig alles is verlopen.
Zonnepanelen Tegelen
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ondanks de harde regen hebben de jongens de zonnepanelen erg snel geïnstalleerd, sneller dan verwacht! Ze liggen er nu ook netjes en mooi op. Wij zijn erg tevreden.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
Met dit mooie weer heb ik een hele mooie opbrengst. De installateurs hebben ook erg netjes gewerkt en daarna alles netjes opgeruimd. Alles is perfect gegaan met Zonneplan!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
De installatie verliep top. De installateurs stelden zich netjes voor en hebben de hele situatie rustig en duidelijk met ons doorgesproken. Ze kwamen met oplossingen waar we zelf nooit aan hadden gedacht, waardoor de installatie nauwelijks zichtbaar is. De panelen werken allemaal perfect. Ik hou dit bij via de app. Ik heb met de afgelopen maanden al een mooi bedrag terugverdient. We zijn hier via onze zoon terecht gekomen die ook panelen van Zonneplan heeft, want hij was ook erg tevreden.
Zonnepanelen Velden
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
We hebben nu geluk met het weer in deze tijd, dus dat maakt het volgen van de opbrengst ook erg leuk. De panelen zelf zien er erg verzorgd uit. De monteurs waren met zijn drieën en waren erg taakgericht. Hierdoor waren ze snel, maar bovenal waren ze ook erg netjes. De panelen hebben ze er keurig opgelegd. Ik ben dik tevreden!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
Met dit weer ben ik natuurlijk extra tevreden met de panelen. De installatie hebben de mannen fantastisch gedaan. Verder is alles gewoon prima verlopen. Niets op aan te merken.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het contact is altijd heel duidelijk en helder geweest. De installatie is prima gegaan. Binnen een paar uur was het klaar. De installateurs hebben keurig werk geleverd. Nu kijk ik nog meerdere keren per dag naar wat ze opbrengen.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben erg tevreden met de zonnepanelen van Zonneplan. Het advies van de klantadviseur was goed, ik werd goed begeleid tijdens de aanschaf. Ook de installatie dag is helemaal perfect verlopen, de jongens van het installatieteam hebben goed hun best gedaan. Omdat het gehele proces zo goed is verlopen heb ik ook mijn buurman geïnformeerd over Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het gehele proces bij Zonneplan is soepel verlopen. De informatieverstrekking en het stukje installatie is perfect verlopen. De btw teruggave ging ook lekker vlot. Als iemand in mijn buurt interesse heeft in zonnepanelen dan zou ik zeker Zonneplan aanraden.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ondanks dat de planning een keer doorgeschoven moest worden, ging alles héél goed! Ik heb eigenlijk geen op- of aanmerkingen. De installatie van de zonnepanelen ging ook super, er waren geen problemen. De app bevalt goed, hierin houden wij de opbrengst altijd nauwkeurig bij. Het gesprek met Michelle was ook erg fijn. Ik kreeg een erg goed advies!
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik heb niks negatiefs te zeggen over Zonneplan. Duidelijk adviesgesprek en een nette installatie. Helemaal goed.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Super! Ik ben echt heel erg tevreden. De zonnepanelen doen meer dan hun werk. De installatie was gedaan door vakkundige mensen die ook erg netjes werkten. Het gesprek met mijn adviseur Thijs was ook erg goed. Hij gaf goede antwoorden en zijn terugkoppelingen waren ook erg duidelijk. Hier was ik erg blij mee. Zonneplan krijgt zeker een tien van mij!
Gekozen voor Zeverlution 5000 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De uitleg die komt vanuit Zonneplan is echt erg goed! Tijdens de installatie werd alles mij super uitgelegd door vakkundige mensen. Ze zeiden waar ik wel op moest drukken, waarop niet, wat ik verder nog moest doen, echt super! Ook tijdens mijn aanvraag werd alles heel netjes en duidelijk uitgelegd en ook heel eerlijk. Van een ander kreeg ik te horen dat ik 12 panelen kon hebben, maar Zonneplan zij 11. Toen legden zij mij uit dat het rendement hoger zal zijn bij door schaduwwerking, echt top! Al met al ben ik heel tevreden met Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.4
Ik vind dat Zonneplan mij duidelijk op de hoogte heeft gehouden. Al mijn vragen werden beantwoord en de installatie was goed gepland. De installateurs hebben goed gewerkt en mijn panelen liggen er nu mooi bij.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

8.0
Ik heb een goed en duidelijk advies gekregen bij Zonneplan en daarom ook voor ze gekozen. Altijd fijn contact gehad.
Gekozen voor SolarEdge SE4000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

8.0
de installatie ligt er mooi bij, achteraf had ik voor zwarte panelen gekozen in plaats van blauwe.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

9.4
Ik ben heel erg tevreden over de samenwerking met Zonneplan. De panelen functioneren erg goed en ik heb nu al een heel mooie opbrengst. De jongens die de panelen geïnstalleerd hebben waren ook erg snel en hebben alles ook goed afgewerkt! Het advies was ook erg goed afgestemd en de afspraken die Zonneplan maakte, zijn ook altijd nagekomen!
Gekozen voor Zeversolar TLC6000 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De zonnepanelen werken goed. Het advies van Bas was prima en de installateurs hebben alles netjes afgeleverd. Ik heb Zonneplan ook al een aantal keer aanbevolen aan kennissen. Zij hebben nu ook zonnepanelen van Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.4
-
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

9.4
Ik ben erg tevreden met Zonneplan! Het was een kwestie van komen en gaan, het ging echt sneller dan ik verwacht had. De monteurs hebben erg netjes gewerkt. Vooral het advies was erg prettig. Een duidelijke offerte en goede uitleg hierover. Alle afspraken zijn nagekomen!
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het gehele proces bij Zonneplan is perfect verlopen. Ik werd goed geholpen door de klantadviseur en de mannen van het installatieteam hebben alles netjes geïnstalleerd. Mijn man houdt regelmatig de opbrengst van de zonnepanelen en hij geeft aan dat de panelen het goed doen.
Gekozen voor Zeverlution 5000 en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

10.0
Ik ben helemaal tevreden over Zonneplan. Het was echt geweldig, goed contact, vriendelijke mensen en altijd bereid te helpen. Alles is me uit handen genomen.
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik zou iedereen Zonneplan aanbevelen! Alles is goed geregeld van adviesgesprek tot installatie.
Gekozen voor Zeversolar TLC6000 en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
De zonnepanelen doen het goed en zorgen voor een mooie opbrengst. Daarnaast zijn de panelen tijdens de installatie dag ook perfect op het dak geplaatst door de monteurs. De zonnepanelen hebben inmiddels ook al de storm overleefd. Dit vond ik nog wel even spannend maar gelukkig bleven ze mooi liggen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp All Black

8.6
De begeleiding vanuit Zonneplan was echt heel erg goed! Ondanks dat er één paneel minder geplaatst kon worden, was de installatie helemaal keurig en netjes! Ik was op vakantie tijdens de storm dus ik was wel even bang, maar toen ik terugkwam lag alles er nog helemaal mooi bij! Bij vragen werd ik altijd keurig geholpen, ik ben alleen maar positief!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Zonneplan heeft mij erg goed geholpen. De zonnepanelen liggen er nu goed op en de installatie ging ook goed. Ik heb niks te klagen!
Gekozen voor SolarEdge SE4000 HD Wave en Trina Solar 290 Wp Black/white

8.0
Wij zijn zeer tevreden over hoe het proces bij Zonneplan is verlopen. We zijn prima begeleid tijdens de aanschaf van de panelen en de installatiedag verliep ook soepel.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

9.0
De service was Zonneplan is goed. Ze antwoorden snel en zijn direct en duidelijk. Met de installatie is ook alles goed gelopen ondanks dat ze met een man minder waren en het weer erg slecht was. Ik zou ook geen op of aanmerking kunnen bedenken.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

8.0
Goede en duidelijke gecommuniceerd.
Gekozen voor SolarEdge SE5000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

9.6
Erg tevreden met Zonneplan, ik het het proces als zeer positief ervaren! Binnen 2,5 uur waren de 14 panelen al geplaatst. De storing die ik had was heel snel opgelost. Ook mijn klantadviseur, Thijs, was erg klantvriendelijk. Een 9,5 heeft Zonneplan zeker verdiend!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
Heel soepeltjes verlopen. Helaas was het via het sVn wel chaotisch, maar daar heeft Zonneplan helemaal niks mee van doen. Alles werkt prima!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

10.0
Vanaf het eerste moment tot en met de oplevering ben ik zeer tevreden!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

8.0
Ik ben zeer tevreden over Zonneplan. Helaas is het niet zulk mooi weer geweest maar dat komt vanaf de lente wel weer! Over de communicatie met Zonneplan ben ik zeer tevreden. Ik kon altijd mailen of bellen en ik werd dan snel geholpen. De installatie verliep ook erg goed, erg professioneel.
Gekozen voor SolarEdge SE5000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Zonneplan heeft alles heel netjes en snel met mij geregeld. De panelen zijn goed geïnstalleerd en nu ben ik aan het genieten van mijn installatie. Ik kijk terug op een erg plezierig proces met Zonneplan!
Gekozen voor SolarEdge SE5000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

8.0
Het proces is goed en vlotjes verlopen, alleen de BTW bleef iets langer uit dan gedacht.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

10.0
Ik heb alleen maar lof!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
De zonnepanelen liggen mooi op het dak. Ik heb me voor de aankoop van zonnepanelen breed georiënteerd, maar ik ben goed geholpen en heb fijn contact gehad!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 290 Wp Black/white

8.0
Het gaat goed momenteel, de zonnepanelen liggen er goed op. Het advies van Zonneplan was erg goed, het was duidelijk en ik heb er geen opmerkingen over. De installatie is verder goed verlopen op een klein dingetje na maar dat is goed opgelost!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.8
Ik ben zeer tevreden over zonneplan. Eigenlijk ging alles perfect, het is gegaan zoals voorgesteld en er werd buitengewoon snel gewerkt.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 270 Wp Poly

9.0
Ik heb een keurige installatie gehad. De mannen hebben met mij overlegt over de plaatsing van de panelen, en vervolgens lagen ze er binnen 3 uur op. Ook de administratieve kant van het verhaal is goed verlopen. Inmiddels de btw terug gekregen!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

8.0
Ik ben erg tevreden over de zonnepanelen. Het is allemaal erg goed geweest en ik heb zeker geen klachten.
Gekozen voor Zeverlution 5000 en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

10.0
Het pv systeem en de service van Zonneplan is echt fantastisch! De keer dat er iets geweest is is dit snel en professioneel opgelost!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
Mijn ervaring met Zonneplan is echt super. Communicatie was duidelijk en de mannen van de installatie werkten echt perfect!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
Alles is goed verlopen en ik ben erg blij met de zonnepanelen.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Ik ben tevreden over de zonnepanelen. het gaat prima en ik kan mooi op de telefoon naar de opbrengst kijken. Het advies was erg goed, Mark heeft het heel goed uitgelegd. De installatie ging ook erg goed, ze hebben het heel netjes gedaan en erg snel!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Het hele proces met Zonneplan is uitstekend verlopen! Ik heb goed advies gekregen en ben erg tevreden! Ik beveel het daarom ook bij iedereen aan.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Zonnepanelen doen het erg goed, ik had wel graag gezien dat de Zevercloud app in het Nederlands was.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
De service van Zonneplan is een van de beste dingen die mij overkomen is. Alles wat Zonneplan zegt doen zij ook. De installatie is keurig netjes opgeleverd en doet het uitstekend!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
Alles is volgens afspraak gelopen, we zijn zeer tevreden over het gehele traject!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
Bij mij alles is allemaal goed en positief gelopen door Zonneplan
Gekozen voor SolarEdge SE5K en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
Wij zijn heel tevreden over de zonnepanelen! We zien nu al dat het een goede opbrengst heeft voor de eerste 1.5 maand. De begeleiding van de adviseur was zeer goed en de installatie verliep ook naar wens!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
Ik heb een open en eerlijk adviesgesprek gehad, wat goed was bevallen. Ik was heel erg blij met de goede service van Zonneplan.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 290 Wp Black/white

8.0
Toen de installatie er net op lag hebben we elke dag gekeken wat ze opleveren, hartstikke leuk! Inmiddels is het natuurlijk iets minder vaak maar het is goed om bewust te zien wat je oplevert en verbruikt. De installatie kon de eerste keer helaas niet doorgaan door te harde wind. De tweede keer ging het super!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Ik en mijn vrouw hebben geen enkel probleem ondervonden. Alles was super geregeld!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

10.0
Ik ben helemaal tevreden, geen omkijken meet naar de zonnepanelen. Elke dag kijk ik even op de app wat de zonnepanelen hebben opgebracht.
Gekozen voor SolarEdge SE5K en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
De zonnepanelen lagen er super snel op en ik ben erg blij met ze.
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en Trina Solar 295 Wp Black/white

8.0
Hartstikke goed verlopen. Helaas konden er iets minder panelen worden geplaatst vanwege ons type dakpannen. Maar nu alsnog een heel mooi rendement.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 290 Wp Black/white

8.0
Ik ben erg blij hoe het proces bij Zonneplan is verlopen. Ik kreeg een eerlijk advies van mijn klantadviseur en dit heeft mij enorm geholpen bij mijn keuze. Daarom geef ik Zonneplan een 8 voor het gehele proces.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

10.0
Alleen maar lof voor de werkwijze van Zonneplan!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Ik ben erg tevreden over de service van Zonneplan. De communicatie is erg helder en snel! En er zijn professionele monteurs.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
Ik ben helemaal tevreden over het gehele proces bij Zonneplan. Ik kreeg een goed advies van de klantadviseur en de installatie verliep ook soepel. Daarom geef ik Zonneplan een dikke 9 voor haar topservice!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
De installateurs zijn heel vlot en netjes te werk gegaan. Wij zijn erg tevreden over de zonnepanelen en ze leveren tot nu toe meer op dan verwacht. Zonneplan heeft ons uitstekend geholpen en hebben aangegeven ook in de toekomst altijd voor ons klaar te staan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 290 Wp Black/white

9.0
Ik ben helemaal tevreden over service die Zonneplan mij heeft geboden. De zonnepanelen liggen perfect op het dak en het advies van de adviseur was ook erg fijn. Daarom geef ik Zonneplan een 9 voor het hele proces!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

10.0
Zonneplan is een superplan!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
Ik ben zeer tevreden over hoe het gehele proces bij Zonneplan is verlopen. Ik kreeg een goed advies in de winkel en de installatie ging ook gesmeerd. Daarom geef ik Zonneplan een 8 voor het gehele proces!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

10.0
Wij zijn zo tevreden over Zonneplan. Zowel aan de telefoon als in de winkel zijn wij voortreffelijk behandeld.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp Black/white

8.0
Wij zijn erg tevreden over Zonneplan. Het is allemaal erg zorgvuldig verlopen. Onze adviseur heeft ons goed op de hoogte gehouden en alles is goed geregeld geweest. De installatie ging ook erg goed, het was allemaal zo klaar.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
Ik ben erg tevreden met mijn Zonnepanelen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
Alles is goed verlopen en het contact met mijn klantenadviseur was zeer goed. Ik had liever meer mogelijkheden gehad met mijn monitoringsapp.
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
Ik ben erg tevreden over Zonneplan, het ligt er goed op! De installateurs waren wel erg goed, behalve de elektricien dit was een invaller die het iets minder vakkundig was. Maar alles is keurig opgelost en mooi verwerkt.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
Alles is hartstikke goed verlopen! Ik ben geen problemen ervaren.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De panelen werken perfect, de nieuwe hobby is om elke dag de resultaten te bekijken!
Gekozen voor SMA Sunny Boy 1.5 en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
Bijzonder veel respect voor de installateurs die in barre weersomstandigheden top werk hebben geleverd! We zijn goed geholpen in de winkel en zelfs de BTW teruggave is uitstekend geregeld.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 290 Wp Black/white

8.0
erg tevreden over Zonneplan
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.2
Wij zijn tevreden over Zonneplan. Alles gaat goed en de begeleiding was super! Bij de installatie is er super gewerkt en ook erg netjes. Nu is het nog wachten op de btw!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Alles is perfect verlopen, van contact in het begin tot installatie.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
Vanuit Zonneplan was alles goed geregeld. Op een paar hobbeltjes in de weg na, ging alles super! Alle hobbeltjes waren wel super opgelost. Ook de installatie ging erg snel!
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 295 Wp Black/white

8.0
Ik heb niks aan te merken over Zonneplan. Duidelijke service en de panelen doen het naar behoren!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
Alles is goed verlopen.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
Geweldig
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

10.0
Wij zijn heel tevreden over onze koop bij Zonneplan. Super vriendelijke installateurs die het plan ook nog eens perfect hebben gelegd. Daarnaast ging het ook nog eens heel erg vlot en zijn wij heel blij met onze zonnepanelen.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik kan eigenlijk geen minpunten over de werkwijze van Zonneplan bedenken. Ik heb erg leuk contact gehad met mijn adviseur. Hij kon mij alles stapsgewijs uitleggen. De jongens van het installatieteam waren mooi op tijd aanwezig en hebben keurig gewerkt!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Er was een kleine miscommunicatie tussen de installateurs ter plekke, maar zij hebben dit keurig opgelost. Voor de rest werkt alles fantastisch!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Ik ben heel erg tevreden met de zonnepanelen van Zonneplan. Ik kan alles goed monitoren en merk dat ik er profijt van heb! Het advies van Arjen was erg goed en duidelijk. Zoals welke omvormer handig is. De installatie ging erg snel en er was goed geïnstalleerd!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
Zeer tevreden over de afhandeling van Zonneplan. De panelen liggen mooi op het dak en ik vind het erg fijn dat ik vanaf mijn terras kan aflezen wat de opbrengst is.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Installatie was wat gecompliceerd maar hier is meteen een passende oplossing voor gevonden waar ik heel tevreden mee ben. De klantadviseur was duidelijk en heeft mij goed te woord gestaan. De panelen werken boven verwachting goed!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

10.0
Alles is vlekkeloos verlopen, wij zijn heel erg tevreden!
Zonnepanelen Tegelen
Gekozen voor SolarEdge SE5000 en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
De begeleiding van Zonneplan in het proces heb ik als heel prettig ervaren. De panelen werken zelf ook goed!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

10.0
Prima ervaring met Zonneplan. Alles is conform afspraak gegaan! Ik ben helemaal content.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 290 Wp Black/white

10.0
Ik heb de zonnepanelen nog maar een maand. Momenteel ben ik al al goed aan het verdienen aan de zonnepanelen, ik hoop dat dit in de zomer alleen maar meer wordt.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben erg tevreden over de zonnepanelen van Zonneplan. Zonnepanelen heeft alle afspraken goed nagekomen en de informatie voorziening was erg goed! Erg snel oplossend vermogen en een snelle installatie. Zeker een aanrader!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en JA Solar 295 Wp PERC Black/white

10.0
Ik zou Zonneplan zeker aanbevelen bij vrienden en familie. Niet eens omdat alles perfect is verlopen, maar vooral omdat wanneer iets niet perfect verloopt dit keurig wordt opgelost. Alles ligt netjes op het dak en ik ben als een speer aan het opwekken. Kan niet beter!
Gekozen voor SolarEdge SE4000 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Alles werkt perfect, ik ben zeer tevreden. Alles is goed gegaan, de installatie verliep ook erg vlot. Ze hebben de panelen mooi op het dak gelegd. Ik kijk af en toe eens even wat ze opleveren, nu de mooie zonnige maanden nog afwachten.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
De zonnepanelen van Zonneplan bevallen prima. We hebben gelukkig redelijk veel zon gehad dus dat gaat naar wens. De installatie verliep vlot en vakkundig. Wij zijn erg blij met Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 3680 exclusief combox en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De mensen hebben de installatie goed afgerond. Ze zijn lekker bezig geweest, hebben een kopje gedronken en binnen enkele uren was de installatie afgerond. Als verbeterpuntje vind ik het belangrijk dat er wat extra informatie wordt gegeven over stroomstoringen binnen de wijk.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
De zonnepanelen liggen mooi op het dak. Ik heb gekozen voor helemaal zwarte panelen omdat ik het aanzicht belangrijk vind.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het gaat heel goed met de zonnepanelen, ik heb er geen klachten over. De opbrengsten zijn zelfs hoger dan verwacht dus dat is mooi meegenomen. Er zijn geen rare dingen gebeurd, alles is volgens mij volgens afspraak verlopen. Ik heb al twee mensen uit de buurt aangeraden waarvan er bij één ook al zonnepanelen zijn geplaatst.
Gekozen voor SolarEdge SE5000 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De zonnepanelen zitten goed op het dak en de omvormer doet zijn werk. Wat ik zie werkt alles helemaal naar behoren en dat maakt dat ik tevreden ben met de zonnepanelen. En de zon schijnt vandaag ook nog, dus wat wil een mens nog meer.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
De bekabeling is buitenom het huis geplaatst. In eerste instantie heb ik het liever binnen het huis alleen was dit niet mogelijk. Wat ik zo super vind is dat de bekabeling toch bijna onzichtbaar is. Daarnaast heb ik het contact als erg prettig en vlot ervaren. Zelf ben ik van het mailverkeer en wat minder van de telefoon, hier werd prima op ingespeeld.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10.0
Alles is goed verlopen. De installateurs waren goede mensen en hebben alles perfect en snel gedaan. Na afloop is mijn huis ook schoon achtergelaten. Bij Zonneplan verliep ook alles perfect en de prijs was goed. Ik ben gelukkig met de zonnepanelen.
Zonnepanelen Venlo
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 270 Wp All Black

10.0
Ik ben hartstikke tevreden met de zonnepanelen. De opbrengst houd ik maandelijks bij en deze komt overeen met de verwachting die is geschetst door Zonneplan. De adviseur heeft mij zeer correct, snel en duidelijk geholpen. Vooraf had ik mijn twijfels nog over de aanschaf van zonnepanelen maar hij heeft mij overtuigd en daar heb ik geen spijt van. Alles wat is gezegd is ook nagekomen en ik heb geen enkele klachten. Ondertussen heb ik diverse mensen al aangeraden zonnepanelen aan te schaffen bij Zonneplan en is dit intussen ook al gebeurd.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 270 Wp All Black

9.0
Ik lever genoeg op met de zonnepanelen, en tot op heden is de opbrengst nog hoger dan het verbruik. De adviseur heeft mij goed geholpen en heeft een mooi advies voor mij gemaakt. Bij de installatie was er nog wel een probleempje, maar deze is snel verholpen.
Zonnepanelen Tegelen
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 270 Wp All Black

9.0
Ik ben wel happy met de zonnepanelen. Ze doen het goed en hebben nu al veel zonuren gehad. Zowel het advies vooraf, de installatie zelf en de afhandeling na de installatie is keurig opgepakt en perfect verlopen. Ik ben er heel tevreden over. Mijn complimenten aan Zonneplan.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 270 Wp All Black

10.0
Mijn zonnepanelen liggen erg mooi op het dak en dit komt mede door het goed advies van Zonneplan en de goeie installatie die daarop volgde. Een prettig bedrijf.
Zonnepanelen Venlo
Gekozen voor SolarEdge SE7K en JA Solar 270Wp SE optimizers

9.0
Ik heb een goed gevoel overgehouden over het hele proces met Zonneplan en de installatie. Alles verliep soepel en ze waren erg vriendelijk.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8.0
De btw heb ik alweer teruggekregen. Dit gaat super snel. Wat betreft de installatie: de installateurs waren heel erg keurig in de communicatie. Ze waren op tijd begonnen en waren al snel klaar. Nu schijnt de zon weer en ik zie mijn opbrengst stijgen!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben gelukkig met de zonnepanelen. De installateurs hebben de panelen keurig geïnstalleerd en na afloop is ook alle rommel opgeruimd. Het hele proces is fantastisch verlopen en ik heb er geen opmerkingen over.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8.0
Ik kijk elke dag wel even wat de zonnepanelen opbrengen, dat vind ik leuk om te zien. Je ziet het omhoog schieten als er een zonnige dag is. Er stond eerst een boom die de opbrengst wat tegen hield, die is nu weg en je ziet nu ook dat de zonnepanelen meer opbrengen. Ook alles met de BTW teruggave is keurig geregeld, complimenten voor Zonneplan.
Zonnepanelen Belfeld
Gekozen voor SolarEdge SE5000 en JA Solar 270 Wp All Black

10.0
Ik ben heel blij met de klantvriendelijkheid van Zonneplan. Zelfs na een aantal maanden belden ze mij nog om te kijken of alles werkte naar behoren, super! de installatie was al na een uur klaar doordat de vorige bewoner al een kabel naar de zolder had getrokken door de loze leiding. Het kon dan ook voor mij niet veel beter gaan allemaal.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 270 Wp All Black

9.0
De panelen liggen allemaal mooi op het dak en ik houd zo nu en dan bij wat de installatie heeft opgewekt. Dit is naar verwachting verlopen evenals de informatie die ik van mijn adviseur heb ontvangen.
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en Trina Solar 270 Wp All Black

8.0
Ik ben tevreden over de opbrengst van de zonnepanelen, die is zelfs beter dan de voorspelling heeft aangegeven. Op de dag van installatie was er verkeerd geboord en was er een lekkage ontstaan. Dit is door Zonneplan keurig opgelost en nu is alles naar wens.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en Trina Solar 270 Wp All Black

10.0
Ik houd de opbrengst maandelijks bij en vooralsnog loop ik voor met de opbrengst op de prognose. Ik heb compleet zwarte panelen en deze liggen heel strak op het dak, ze vallen nauwelijks op. Dit heb ik wel eens anders gezien. Ook de service achteraf is top. Ik had een probleempje met de omvormer en de mannen kwamen gelijk om de omvormer om te ruilen zodat ik het minst opbrengstverlies had. Een top bedrijf, ik kan niet anders zeggen!
Zonnepanelen Tegelen
Gekozen voor Zeversolar TL5000-10 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik kijk soms op de omvormer en dan zie ik dat de zonnepanelen ongeveer opbrengt wat is berekent. Het is natuurlijk even afwachten wat het resultaat op een jaar is, maar ik hoop een mooi aandeel te gaan besparen op mijn energierekening. Want dat de hoofdreden dat wij voor zonnepanelen hebben gekozen. Verder ben ik goed geholpen en de uitvoering van de installatie verliep ook prima.
Zonnepanelen Tegelen
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8.0
Tot op heden heb ik veel plezier van mijn zonnepanelen. Ik zou Zonneplan zeker aanbevelen aan ieder die van plan is om zonnepanelen aan te schaffen.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 GSM en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8.0
Wij zijn niet alleen slim gaan investeren in zonnepanelen. Wij zijn ook slim gaan handelen! In het weekend laten wij nu vooral in de middag de wasmachine en de vaatwasser draaien. Zo wordt de energie die wij opwekken ook meteen verbruikt, ideaal. Wij zijn er erg blij mee.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3000TL-21 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10.0
De zonnepanelen voldoen prima en we zijn er echt heel blij mee. De adviseur van Zonneplan was heel attent en hij heeft mij goed geholpen. De installatie die daarop volgde verliep heel snel, in 4 uur tijd was alles geïnstalleerd. Alles is na afloop ook keurig netjes achtergelaten dus ik heb er niets op aan te merken.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3000TL-21 en JA Solar 270 Wp All Black

9.0
De zonnepanelen liggen op het dak en ik heb er eigenlijk geen omkijken naar. Na de installatie bleek dat er een pan was verschoven waardoor er een lekkage in mijn slaapkamer was. Dit heb ik gemeld en vervolgens kwamen ze vanmiddag gelijk langs om het te herstellen, super service!
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 295 Wp PERC Black/white

8.0
Ik heb tot op heden nog geen problemen ondervonden met de zonnepanelen dus ik ben er wel tevreden mee. Het hele proces is goed verlopen en de installatie verliep ook volgens afspraak. De jongens waren op tijd en hebben hard doorgewerkt.
Zonnepanelen Venlo
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 270 Wp All Black

9.0
Ik ben heel erg positief over Zonneplan. Bij het advies werden wij altijd goed op de hoogte gehouden en kwamen antwoorden op vragen of opmerkingen erg snel. Bij de installatie verliep ook alles goed, ze waren met z'n vieren en deden het heel snel en netjes.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 265 Wp Poly

9.0
Ik ben tevreden met de zonnepanelen. Voorafgaand aan de aankoop ben ik goed geadviseerd door mijn contactpersoon. Er is een mooi plan gemaakt die uiteindelijk is uitgevoerd door een installatiebedrijf. Bij de installatie was er een foutje gemaakt door de installateurs, echter is deze snel verholpen. De opbrengst is goed en ik hoop nog veel te kunnen besparen met de panelen.
Gekozen voor SolarEdge SE5000 en JA Solar 270Wp SE optimizers

8.0
Tijdens het hele proces ben ik prettig geholpen door mijn adviseur. De installatie verliep voorspoedig en de installateurs waren binnen een halve dag klaar met de installatie. Hier heb ik dus weinig last van gehad. Al met al ben ik erg tevreden.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10.0
Als ik één woord had om het gehele proces wat ik heb doorlopen met Zonneplan zou dat woord 'perfect' zijn. Het advies en contact verliep heel erg goed en vlot en de installatie verliep ook volledig zonder problemen.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 270 Wp All Black

9.0
De plaatsing is heel snel en goed gegaan. Het ging deels snel omdat het installatieteam onder tijdsdruk stond, ze moesten na mijn installatie nog ergens anders heen. Dat heeft het resultaat niet slecht beïnvloedt, mijn installatie ziet er piekfijn uit. Ik heb afgelopen week mijn BTW weer teruggekregen, dus alles is nu naar tevredenheid afgehandeld.
Zonnepanelen Venlo
Gekozen voor SolarEdge SE4000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8.0
Ik ben tevreden met de zonnepanelen. Van tevoren ben ik goed geholpen door de adviseur en werd voor mij alles duidelijk. De installateurs waren nette mannen die alles goed hebben geïnstalleerd, hier heb ik niets op aan te merken.
Zonnepanelen Venlo
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3600TL-21 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9.0
De communicatie verliep erg goed. Als er wat was werd en vlot op gereageerd. De installateurs waren snel en vakkundig.
Gekozen voor SolarEdge SE5000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9.0
Ik houd iedere dag mijn opbrengst bij en deze verloopt ongeveer volgens prognose. Ik vergelijk ook vaak de opbrengst met een collega met een vergelijkbare ligging en mijn panelen presteren vaak beter. Al met al ben ik dus erg tevreden met de geleverde diensten van Zonneplan!
Zonnepanelen Venlo
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2.5 en JA Solar 270 Wp All Black

10.0
Ik wilde graag zonnepanelen. Ik vind dat het een goede investering is, want je bespaart op een groot deel van de energiekosten en daarnaast ben je goed bezig voor het milieu!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 270 Wp All Black

8.0
Ik ben wekelijks druk om de opbrengst van de zonnepanelen bij te houden. Vooralsnog lijkt de opbrengst goed. Alles werkt prima en dit maakt dat ik hartstikke tevreden ben met de zonnepanelen. Vooraf ben ik ook goed geholpen door mijn adviseur, ik kon met al mijn vragen bij hem terecht en deze zijn allemaal goed beantwoord.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 265 Wp Poly

9.0
Over de plaatsing ben ik zeer te spreken. Het is een keurige installatie geworden op mijn nog al fragiele dak. Echter is de opbrengst tot dusver nog redelijk laag. Dit heeft te maken met de tijd van het jaar en de ligging van mijn dak. Ik ga ervan uit dat naarmate de zomer nadert mijn opbrengst omhoog gaat.
Zonnepanelen Venlo
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 265 Wp All Black

9.0
De installatie van Zonneplan is goed verlopen. Het begin was moeizaam om boven op de overkapping te komen. Maar de jongens hebben prima werk afgeleverd. Alles ligt netjes en is naar wens. Evenals het contact dat ook super is verlopen. Wij zijn te spreken over Zonneplan.
Zonnepanelen Venlo
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9.0
De installatie is soepel gegaan. Er is een gat geboord door ons dak voor de bekabeling van de panelen maar dit is netjes gedaan. Ook hebben ze alles even netjes achtergelaten.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en JA Solar 265 Wp All Black

9.0
Ik heb niets slechts over de installatie te melden. Na binnenkomst hebben de monteurs uitgelegd wat ze gingen doen. Aan het begin van de middag waren ze klaar met het plaatsen van de zonnepanelen. Vervolgens hebben ze de de electraleidingen gelegd. Ze vonden vrij snel een manier om bij de meterkast te komen. Sinds die tijd heb ik er geen omkijken meer naar gehad.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 270 Wp All Black

9.0
Wij zijn tevreden! Ze zijn 1 dag bij ons geweest om te installeren en naar mijn idee is dat goed verlopen. Het kabeltraject bleek bij onze woning wel iets meer een uitdaging dan de jongens vooraf verwacht hadden, maar dat is gelukkig goed opgelost. In eerste instantie hebben we meerdere offertes opgevraagd, maar vrienden van ons hebben ook bij Zonneplan zonnepanelen gekocht en zij waren heel tevreden. Dat gaf voor ons al snel de doorslag.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en BYD 260 Wp

9.0
De installatie zelf is bij ons hartstikke goed verlopen. Ik had voor de bekabeling al wat voorwerk getroffen allen trof hierbij een probleem. Dit is samen met de installateur goed opgelost. Wat ons betreft een prima installatie.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3600TL-21 en LG 300 Wp MonoX NeoN

8.0
Zonneplan heeft mij goed geadviseerd bij het nemen van zonnepanelen. Na installatie had ik wel kortsluiting bij de omvormer, maar het installatieteam heeft dit dezelfde dag nog verholpen. Verder ben ik blij met mijn installatie en heeft Robin mij goed geïnformeerd. Zonneplan is een bedrijf wat ik iedereen zou aanraden.
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en JA Solar 265 Wp All Black

9.0
Tot nu toe gaat alles goed. Om de beste vergelijking te maken, vergelijk ik de opbrengst een jaar na de plaatsing. Die plaatsing ging perfect. De elektricien kwam ‘s morgens en had voor de middag alles klaar. ‘s Middags hebben 2 jongens de panelen geplaatst. wij hebben plat dak, dus dat was zo gepiept. Alles loopt perfect.
Zonnepanelen Steyl
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en BYD 260 Wp

10.0
De buren van tegenover hebben ook zonnepanelen van Zonneplan op het dak gekregen. Van de offertes die ik ontvangen heb, was die van Zonneplan het beste. Daarnaast is het prettig dat er achteraf betaald mag worden. Dat waren de belangrijkste redenen dat ik voor Zonneplan heb gekozen. Ik had de plaatsing veel moeilijker voorgesteld, want dit viel reuze mee. Rond tien over 8 waren de installateurs hier met 3 mensen en om kwart over 11 was alles gebeurd.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
Wat ik van mijn vrouw begreep, is de installatie netjes gegaan. Alle rotzooi is opgeruimd en ik kijk nu of het allemaal rendabel is. Ik heb een slimme meter besteld en die is sinds kort geplaatst. Nu kan ik goed zien hoe het reilt of zeilt. Tot nu toe komen de opbrengsten overeen met wat Zonneplan gemeld heeft.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 265 Wp All Black

9.0
Er was even een kink in de kabel, omdat het plaatsingsbedrijf niet de juiste mensen beschikbaar had. Uiteindelijk ben ik tevreden over de wijze waarop Zonneplan de zaak heeft aangepakt en uitgevoerd. De jongens van het installatiebedrijf hebben netjes en hard gewerkt en ben ik daar dik tevreden over.
Gekozen voor Zeversolar TL1500 en JA Solar 265 Wp All Black