10.0
Wat een super ervaring! Mijn panelen liggen prachtig op het dak. Het advies van Zonneplan was erg sterk, evenals de installatie. Beste investering ooit.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

10.0
Wij zijn erg blij met de zonnepanelen! Helaas speelt het weer alleen niet mee. De installateurs zijn keurige jongens, alles is in goed overleg geïnstalleerd. Zelfs onze buren hebben al zonnepanelen via Zonneplan.
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10.0
De installatie is heel goed verlopen! De service was fantastisch en ik kijk uit naar de zonnige dagen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

8.0
Ik ben heel blij met de zonnepanelen! Iedere dag wordt er nog gekeken wat ze opbrengen. De installatie is ook goed verlopen. Het is ook heel fijn dat de zonnepanelen zo liggen dat ze geen afbreuk doet aan ons klassieke huis. Dit is echt super.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
Gewoon alles ging goed! contact, service en installatie heb ik gewoon helemaal niks op aan te merken.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
We zijn zeer tevreden over het hele traject met Zonneplan: van het eerste voorstel, plaatsing, afronding en btw teruggave. Uitstekend! De zonnepanelen doen precies waar we ze voor aangeschaft hebben: in ruime mate stroom opwekken.
Zonnepanelen Burgum
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 270 Wp All Black

10.0
Grote klasse hoe de jongens de panelen hebben geïnstalleerd. Het gaat natuurlijk om de zon bij zonnepanelen, maar het is ook belangrijk hoe alles wordt uitgelegd en geplaatst. Het kon gewoon niet beter. En we brengen ook nog eens meer op dan verwacht, dus we krijgen veel geld terug van de energiemaatschappij. Het is geweldig, een 10+!
Zonnepanelen Gytsjerk
Gekozen voor Zeversolar TL5000-10 en JA Solar 270 Wp All Black

9.0
Wij hebben gekozen voor de zonnepanelen van Zonneplan. De installatie van de panelen was perfect. Vanaf nu lopen we binnen. Alles is voor ons dik voor mekaar en naar wens.
Zonnepanelen Burgum
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
Tijdens de plaatsing van de zonnepanelen was ik niet thuis. Het lijkt naar wens te zijn verlopen. Daar ben ik zeer tevreden over. Ook over de plek waar de omvormer staat. De opbrengsten lijken goed. In het begin heb ik het veel in de gaten gehouden, maar dat doe ik nu niet meer.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
De installatie ging heel vlot. De zonnepanelen zijn wel op een andere wijze geplaatst dan vooraf was bedacht, maar dat is prima gegaan. Om half 8 zijn de installateurs begonnen en om kwart voor 12 waren ze klaar. Van tevoren had ik al wat werk gedaan, dus dat scheelde ook voor de installateurs.
Gekozen voor Zeversolar TL1500 en Trina Solar 265 Wp All Black

8.0
Ik ben tevreden en alles is super verlopen, alleen had ik liever nog een extra paneel op mijn dak willen hebben. Volgens mij een extra paneel, maar mijn adviseur zegt toch dat het beter is van niet. Zonneplan is mij 100% goed bevallen en de snelheid van contact was perfect voor mij.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

8.0
We zijn wel tevreden maar hebben problemen met onze BTW-teruggave. We hebben besloten zelf onze BTW-teruggave te regelen en het duurt iets langer dan we aanvankelijk dachten. Over onze installatie ben ik zeer te spreken, en ook het contact met Zonneplan was erg prettig.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 260 Wp All Black

9.0
De panelen produceren heel goed. Gisteren hadden we de ultieme test met enorme storm en windvlagen, maar ze liggen er nog steeds op en werken optimaal. Ik heb verschillende partijen overwogen, maar Zonneplan sprong hier positief boven uit.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 260 Wp All Black

9.0
De zonnepanelen konden de eerste dag niet geplaatst worden, dus hier moesten de installateurs de dag erna voor terug komen. Alles is nu af. Het voortraject verliep ook voorspoedig. Ik ben afgegaan op mijn gevoel en deze wees Zonneplan aan als de beste aanbieder. De referenties zijn in ieder geval duidelijk waargemaakt.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2500TLST-21 en LG 300 Wp MonoX NeoN