8.0
Ik ben tevreden met mijn zonnepanelen. Het contact met Zonneplan was goed en de installateurs hebben alles mooi snel geregeld.
Gekozen voor SolarEdge SE7K SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

8.0
Duurzaamheid vind ik erg belangrijk. Het mooie is dat duurzame investeringen ook weer ruimte geven voor nieuwe investeringen. Zo ben ik begonnen met spouwmuurisolatie en een nieuwe zuinige cv-ketel. Door deze verlaging van mijn maandelijkse lasten heb ik kunnen sparen voor de zonnepanelen. Nu deze geplaatst zijn kan mijn maandbedrag richting de energiemaatschappij naar beneden. Wat zal ik nu eens met mijn besparing gaan doen? Tijdens de installatie was het erg slecht weer, maar de monteurs hebben toch alle zonnepanelen geplaatst. Het is helemaal naar wens gegaan. Ik had graafwerkzaamheden uitgevoerd voor de bekabeling. De monteurs waren op tijd klaar dus ze hebben zelfs nog alles dicht gegooid en mijn bestrating weer terug geplaatst. Dit was echt een enorme stap extra. Ik ben erg content met mijn zonnepanelen van Zonneplan.
Zonnepanelen Grevenbicht
Gekozen voor Zeverlution 2000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
De zonnepanelen staan heel netjes op het dak en ik zie na de installatie steeds meer voordelen van zonnepanelen naar voren komen. Het is fantastisch en ik vind dat elke woning zonnepanelen moet hebben, niet alleen voor jezelf maar ook voor de kinderen in de toekomst die duurzaam bezig zullen zijn.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

8.0
Ik ben blij om de over de ervaring met Zonneplan. Het contact met de adviseur was goed! Er werd snel gereageerd en de mensen van Zonneplan waren erg vriendelijk. De zonnepanelen zijn netjes op de dak geïnstalleerd en ik ben er erg blij om.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

8.0
Het voortraject is erg goed verlopen en de installatie komt mooi overeen met hetgeen van te voren is aangegeven. Ik ga nog gebeld worden om de monitoring voor elkaar te krijgen, dit lukt mij zelf niet.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Als ik naar boven kijk en ik zie de zon op mijn panelen schijnen ben ik hartstikke blij!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
De zonnepanelen waren binnen de kortste keren geplaatst. We hebben totaal geen overlast gehad van de installatie. Erg tevreden. Met deze geweldige zomer is het resultaat enorm. We zijn niet de jongste meer, maar we doen dit dan ook voor een groene toekomst.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
In Limburg schijnt het zonnetje net een stukje vaker. Daar maken we met de zonnepanelen dankbaar gebruik van. Het hele traject is enorm vloeiend verlopen. Mijn adviseur Julia was erg vriendelijk en ze heeft ons begeleid in de wereld van zonnepanelen. Duurzaamheid is voor mij heel erg belangrijk. Het gebruik van kolen. Het vele plastic. Dit moet anders. Zonnepanelen zijn dan een goede keuze. Dubbel glas. Elektrische auto. Stapje voor stapje maken we de wereld een stukje duurzamer.
Zonnepanelen Born
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik had een fijne ervaring met de winkel van Zonneplan in Sittard. Dit werkte erg makkelijk en ik ging na kort gesprek de winkel uit met een offerte van mijn huis. Op de dag van de installatie is alles snel geïnstalleerd. De installateurs hebben alles mooi aangesloten en geplaatst!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.6
Tot nu toe doen de panelen het goed. Mei was echt een topmaand! En we hebben geluk met het weer van nu. De installatie is netjes gebeurd en de panelen liggen mooi op het dak.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben erg tevreden met de hele installatie. De monteurs hebben goed werk geleverd en we wekken met dit weer veel stroom op.
Gekozen voor SolarEdge SE5K en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
'S morgens kwamen twee monteurs langs op de panelen op het dak te leggen. Dit was binnen twee uur gebeurd! Daarna kwam er een monteur om de kabels in orde te maken, hij was ook erg snel klaar. De panelen functioneren nu prima!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Ik ben volledig tevreden over de zonnepanelen. Als de zon schijnt kijk ik altijd even naar de opbrengst via de app. De installatie is goed verlopen. Alles is netjes aangelegd en aangesloten.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Wat een super installatiedag hebben we gehad. De installatie verliep soepeltjes. De jongens waren erg gezellig. We hebben ze goed verzorgd en het was een eigenlijk een erg leuke en geslaagde dag. We genieten ook al volop van de panelen. Ik krijg al flink wat terug van mijn energiemaatschappij.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben goed geholpen bij Zonneplan. Een goed advies en perfecte installatie. Ik ben erg tevreden over het geheel.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.4
Ik ben zeer tevreden met de zonnepanelen. Op de installatie dag zijn de panelen mooi op het dak geplaatst door de installateurs. Mijn collega's hebben ook zonnepanelen van Zonneplan en zijn ook dik tevreden.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Het werkt allemaal zoals het hoort te werken want zodra de zon schijnt, rinkelt de kassa. De installateurs hebben hard doorgewerkt, en aan het einde van de dag hebben ze alles netjes opgeruimd. Ze gingen zelfs nog even met de stofzuiger door het huis. Niets meer dan lof voor deze mannen!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
Vanaf aanvraag tot en met installatie een topervaring! Ik ben destijds in de winkel langs geweest. Hier was iedereen erg vriendelijk en behulpzaam. Ook de panelen liggen er enorm strak op. Beter dan dit had het eigenlijk niet kunnen lopen!
Gekozen voor SolarEdge SE5K en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik heel erg blij met de zonnepanelen van Zonneplan. De zon schijnt er mooi op en er wordt goed teruggeleverd. Voor het adviesgesprek had al vooronderzoek gedaan en daarna ben ik goed geholpen door Jurjen de adviseur. De installateurs waren iets te laat op de installatiedag maar waren daarna alweer binnen 2 uur weg. De monitoring is ook leuk om te volgen. Voor het gehele proces geef ik Zonneplan 9!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Nederland mag wel wat meer verduurzamen, zelf heb ik mijn steentje bijgedragen door middel van het aanschaffen van een warmtepomp en zonnepanelen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.4
Als ik ergens enthousiast over ben vertel ik het door. Dat doe ik dan ook met Zonneplan. Het contact is altijd heel fijn geweest, zowel met de adviseur als de jongen in de winkel Het bedrijf straalt een warm en vriendelijk gevoel uit. Ook de installatie verliep heel soepel. De installateurs waren zo snel als de wind en hebben alles netjes neergelegd. Ik zou nog wel meer zonnepanelen willen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Voor vele vragen bezoek ik graag de winkel in Sittard.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
Het monitoren van de zonnepanelen vinden wij erg leuk om te doen. Super aanschaf.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

8.0
Mijn installatie leek van te voren wat lastig omdat enkele panelen verplaatst moeten worden. Uiteindelijk hebben de jongens van het installatieteam dit super netjes opgelost. Erg tevreden met het eindresultaat!
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 295 Wp Black/white

8.0
Het gehele proces met Zonneplan is heel goed gegaan. Het advies was goed, de installatie dag ging perfect en we hebben de btw ook netjes teruggekregen.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

8.0
Alles is super regelt, monteurs waren alleen laat in verband met een andere opdracht. De btw teruggave ook erg snel gegaan
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp Black/white

8.6
De zonnepanelen zijn ontzettend snel geplaatst! Binnen 3 uur lagen ze er al op. De installateurs waren heel netjes en vakkundig.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
Wij zijn de winkel binnen gelopen en hebben ons laten adviseren door Zonneplan. Hoewel we ons eigenlijk aan het oriënteren waren hebben wij meteen de knoop doorgehakt en hier hebben wij nog geen moment spijt van gehad!
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 290 Wp Black/white

10.0
Ik ben uitermate tevreden! De installatie liep gesmeerd, en is erg snel gegaan! Het adviesgesprek met Chiel was erg aangenaam. Ik kon altijd bellen met vragen, en dat vond ik ook erg fijn! Het is niet zo van, 'oh u bent nummertje zoveel...', maar juist heel persoonlijk 'Oh hallo mevrouw Elemans!'. Dat is echt super! Ik kon ook mee doen met de vereniging 'Eigen huis', maar hier was ik een dag te laat voor. Als ik kijk naar vrienden van ons, hoe dramatisch het daarbij liep en dat vergelijk bij ons met Zonneplan, ben ik blij dat ik te laat was! Een dikke 10!
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
Ik heb niks te klagen, van installatie tot aan het adviesgesprek verliep alles naar wens! Een duidelijke uitleg, nette afwerking en goede nazorg met de btw!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

9.0
Ik ben alleen maar heel tevreden over Zonneplan. Zonneplan was de enige partij die mij een fatsoenlijke uitleg heeft gegeven en dat is dan ook de reden dat ik voor ze heb gekozen. Als elke bedrijf zo zou communiceren zou de wereld er een stuk beter uitzien! Top gewoon.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp All Black

8.0
Het proces met Zonneplan is super verlopen! Ik heb er niks negatiefs op aan te merken en zal het daarom ook aan iedereen aanraden!
Gekozen voor SolarEdge SE4000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

10.0
Op een schaal van 1 tot 10 een dikke 10! Om te beginnen was de offerte door Chiel erg goed bevallen. De btw heb ik terug gekregen en dit maakte de hele cirkel eigenlijk rond! Alles ging eigenlijk perfect en is goed bevallen. Alles ig gegaan zoals afgesproken. Het kan niet beter!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

9.0
Ik ben erg blij hoe het proces bij Zonneplan is verlopen. Alles over de installatie was duidelijk en de begeleiding tijdens de aanschaf was perfect. Voor de hele ervaring met Zonneplan geef ik een dikke 9!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
Wij zijn langsgegaan bij de winkel in Sittard. Daar hebben ze veel uitgelegd over de zonnepanelen en hebben we de zonnepanelen zelf ook kunnen zien. De installatie is super snel gegaan! De panelen lagen zo op het dak. Over het geheel zijn wij heel tevreden over Zonneplan.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
Via de app monitoren vind ik heel erg leuk om te doen. De installatie ligt er mooi bij en de monteurs waren erg vriendelijk.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Ik ben erg tevreden, het was heel goed geregeld en ik kan alleen maar positief zijn. Het advies was dan ook helemaal toppie en heb ook al klanten doorverwezen!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
Mijn ervaring was erg goed met Zonneplan! Alles verliep erg soepel. De planning duurde even door drukte, maar de installatie zelf ging erg snel. Binnen twee uurtjes waren de jongens alweer weg! Het adviesgesprek was ook erg helder en duidelijk, en dit was één van de redenen dat ik voor Zonneplan gekozen heb! De btw wordt teruggevraagd en dat is echt top! Dat scheelt weer heel veel werk.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

10.0
Mijn adviseur Bas Pinkster is een erg positieve, aardige jongen. De afwikkeling na de offerte is perfect verlopen. Alle afspraken zijn volgens schema nagekomen. Wanneer de zon nu schijnt, kijk ik toch stiekem elke keer weer naar de opbrengst, en word ik blij.
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

8.0
Ik ben benieuwd of ik de jaar opbrengst ga halen, maar ik wacht geduldig het jaar af, maar voor de rest was alles top.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
Installatie is perfect gegaan, echt alles is heel prima verlopen.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik heb mijn adviesgesprek als zeer prettig ervaren. Ook vind ik het top dat ik via mijn app alle panelen los van elkaar kan volgen. De jongens van het installatieteam hebben vlug en kundig gewerkt.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik ben super tevreden! De service vanuit jullie is echt super en daar ben ik echt heel erg blij mee! Ook de btw-service is echt super geregeld, echt waar alles was fantastisch.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Installatie ging helemaal super. Ze waren letterlijk binnen een paar uur klaar! Voorafgaand aan de installatie was de communicatie echt super. Snel contact en duidelijk antwoord op mijn vragen!
Gekozen voor SolarEdge SE5K en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
Zonneplan heeft ons volledig ontzorgd! De communicatie met de klantadviseur was geweldig en de installatie zelf ook!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

10.0
Mijn panelen van Zonneplan wekken mooi op met dit weer, ik hoop dat het zonnetje zo blijft schijnen! De installatie duurde maar een halve ochtend, dus dit ging ook erg vlot! Ik heb geen klagen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Ik heb alles erg goed ervaren! Alle informatie was duidelijk en ik ben erg positief!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
Wij hebben zowel het contact met Kevin als de installatie als prettig ervaren.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

8.4
Het gehele proces bij Zonneplan is perfect verlopen. Het adviesgesprek was prettig en niet opdringerig en ook de mannen van het installatieteam hebben vakwerk afgeleverd.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

8.0
Zeer tevreden over het correct afwerken van het product
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
Erg tevreden over de zonnepanelen, ik zou alleen nog graag via de Zevercloud app mijn installatie met andere installaties willen vergelijken in de buurt.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp Black/white

8.0
Ik ben zeer tevreden over het proces van Zonneplan. Het contact was erg goed. De installatie ging ook erg goed, alleen had ik achteraf de omvormer toch liever op een andere plek gewild. De btw service is ook erg goed gegaan. Al met al zeer tevreden!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
Zonneplan zorgt ervoor dat de problemen snel worden opgelost. Daarnaast was het een sterk advies en de installatie verliep ook goed, helaas zat het weer wel een beetje tegen.
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
Zonneplan is snel en gemakkelijk. Alles is duidelijk en ze liggen werkend op het dak!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp Black/white

8.0
De service was goed. Ik ben erg tevreden over Zonneplan.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

10.0
Als ik een vraag had ging ik altijd naar de winkel van Zonneplan in Sittard. Het bezoek aan de winkel beviel me hel erg, daar heb ik door middel een video verbinding gesproken met mijn persoonlijk adviseur. De monteurs hebben keurig werk geleverd en zelfs de stoep netjes aangeveegd. Een hele dikke 10!
Gekozen voor SolarEdge SE5K en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Ik ben erg tevreden over de zonnepanelen. Bij een beetje zon levert het al van alles op. De installatie ging echt perfect de installateurs waren erg aardig en hulpvaardig. Ze hebben zelfs de dakgoot schoongemaakt!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
De installatie is in goede samenspraak verlopen en de panelen werken goed!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 290 Wp Black/white

9.0
Helder communicatie en een vlekkeloos proces meegemaakt met Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Wij zijn erg tevreden met de zonnepanelen en hopen dat het weer steeds beter wordt! Het hele proces is erg goed gegaan ik heb er geen enkele klacht over.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
Erg naar wens verlopen. Leuk om te zien wat de panelen opleveren!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
Het proces is volgens plan verlopen en al mijn vragen zijn goed beantwoord!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

10.0
Alles is erg goed gegaan bij Zonneplan. We zagen alles aankomen en alles ging perfect! Ik zou iedereen aanraden om voor zonnepanelen van Zonneplan te gaan. Wanneer we de btw teruggave binnen krijgen is alles perfect!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 290 Wp Black/white

9.0
Het proces heb ik van begin tot eind super goed ervaren! Ik ben goed geholpen en alles was helder!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
Ik ben erg tevreden over de zonnepanelen. Het hele proces met Zonneplan is goed gegaan. Het duurde alleen wel vrij lang, maar al met al zeer tevreden.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

10.0
Ik ben heel erg tevreden over Zonneplan. De begeleiding was erg goed en snel via de computer. De installatie ging ook eg snel en gemakkelijk. Ik ben heel erg tevreden!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

10.0
Zonneplan is echt een aanrader! De installatie ging goed en was erg gezellig. Waren zeer leuke jongens. Ook de btw-teruggave vind ik erg prettig, dat dit allemaal voor mij werd geregeld. Ik ben zeer tevreden.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp Black/white

10.0
Het is allemaal super verlopen ik ben heel tevreden. Op de installatie dag werd alles goed uitgelegd en het ging sneller dan verwacht!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

8.0
Gewoon heel goed. Alles was duidelijk en de installatie verliep zonder problemen. Ook de btw teruggave wordt door Zonneplan geregeld!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik ben erg tevreden over Zonneplan. Ik heb geen klachten en eigenlijk is alles perfect verlopen!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp Black/white

10.0
Over het geheel genomen zijn wij erg tevreden met onze zonnepanelen en de rol van Zonneplan daarin​. Het volledig uit handen kunnen geven van het hele traject hebben we als erg plezierig ervaren, juist omdat het een specialistisch onderwerp betreft waarvoor veel inhoudelijke en fiscale kennis nodig is. We hebben jullie dan ook al enkele keren aangeraden bij anderen!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

8.0
Alles gaat erg goed.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.6
Ik ben erg tevreden over Zonneplan. Ik heb erg goed advies gekregen over hoeveel panelen ik moest nemen. Daarnaast is de installatie goed verlopen met een mooie oplossing voor de plaats van de omvormer, er is goed meegedacht.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
Hartstikke tevreden! Super netjes geïnformeerd en ze werken geweldig! Ook de installatie verliep vlekkeloos.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 295 Wp Black/white

8.0
Erg tevreden ik kan alleen maar positief zijn! De installatie en het advies waren erg goed. Ook de btw heb ik snel teruggekregen. Ik zou het aan iedereen aanbevelen!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
Ik heb in februari de zonnepanelen gekregen, dus ik heb ze nog niet zo lang. Maar vooralsnog ben ik erg tevreden. De zonnepanelen doen hun werk en vooral op zonnige dagen is het leuk om de omvormer in de gaten te houden.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Heel prettig contact en bij onverhoopt ander verloop wordt alles toch weer goed gecommuniceerd en geregeld. Bedankt voor de goede service.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Het gehele proces van Zonneplan is pico bello geregeld. Installatie en communicatie ronduit perfect! Je bent bijna een dief van je eigen portemonnee als je geen zonnepanelen neemt!
Zonnepanelen Sittard
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Alles werkt naar behoren, wij zijn hartstikke tevreden!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De wintermaanden leveren helaas niet zoveel op, maar gelukkig hebben we in de zomer heel veel energie opgewekt. De zonnepanelen hebben over het geheel ook meer opgeleverd dan in de prognose van Zonneplan, goed nieuws dus!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 GSM en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9.0
Ik ben er op zich wel gelukkig mee. Ik heb al een paar mooie maanden achter de rug en dat is ook terug te zien aan de opbrengst, ik presteer nog boven de prognose namelijk. De opbrengst houd ik bij via een extern programma en daarmee kan ik alles keurig bijhouden en ook exploiteren naar grafieken etc. Ook de adviseur van Zonneplan was goed, hij had echt een adviserende rol en niet alleen een verkopende rol. Hierdoor liet hij de keuze aan mij en had ik er echt een goed gevoel bij.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ze doen het, dus het bevalt. Het is nog even afwachten of ik na een jaar de geschatte opbrengst ga behalen, maar daar ga ik wel vanuit. Van het begin tot en met de teruggave van de btw kan ik niets over zeggen, het is helemaal prima verlopen.
Zonnepanelen Sittard
Gekozen voor SolarEdge SE3500 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
De zonnepanelen liggen op het dak en ik heb er eigenlijk geen omkijken naar. Alles is goed verlopen en als ik vragen had werden ze snel beantwoord. Bij de installatie hadden de mannen er een makkelijke klus aan, er was namelijk voldoende ruimte voor het wegwerken van de bekabeling. Het is dan ook snel verlopen en ik ben tevreden.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8.0
Ik had offertes aangevraagd bij meerdere partijen maar uiteindelijk is de keuze op Zonneplan gevallen. Hier heb ik geen spijt van want alles is goed verlopen. De adviseur heeft een mooi plan opgeleverd en de installatie is ook vlekkeloos verlopen. De opbrengst is tot op heden goed en dit maakt dat ik gelukkig ben met de zonnepanelen.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 265 Wp Poly

9.0
De zonnepanelen doen het prima. Ik ben goed begeleid en geholpen door Zonneplan en ook de installatie verliep zonder problemen. De mannen waren op tijd en hebben alles netjes opgeruimd. Ik ben een tevreden klant!
Zonnepanelen Sittard
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Alles liep perfect. Het plaatsen van de zonnepanelen liep perfect, het advies was perfect alleen de zon is nog niet perfect maar wij zijn er uitermate tevreden mee.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 1.5 en JA Solar 270 Wp All Black

8.0
Zeer tevreden met de zonnepanelen. De opbrengst is meer dan ik verwacht had. De dag van de installatie is zeer vlot verlopen en de installateurs hebben goed werk geleverd.
Zonnepanelen Born
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 270 Wp All Black

10.0
Ik ben zeer tevreden met de zonnepanelen. De adviseur heeft mij goed geholpen en ook de installatie is goed verricht. Momenteel raad ik vrienden en kennissen al aan om ook bij Zonneplan te kopen.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 265 Wp Poly

8.0
Zonneplan handelde erg flexibel en maakte een plan precies op maat voor mijn situatie. Bij het begin had ik een verkeerd verbruik doorgegeven, daardoor moest het plan worden aangepast. Dit was geen probleem en uiteindelijk is er voor een mooi plan gekozen. Over de uitvoering heb ik ook geen onvertogen woord, het is soepel en snel gegaan.
Gekozen voor Zeversolar TL5000-10 en Trina Solar 270 Wp All Black

9.0
Ik kan er eigenlijk niet veel van zeggen want ik let niet op de de zonnepanelen. Ze liggen op het dak en ik zie dat het werkt dus in zoverre ben ik er wel gelukkig mee. Ook ben ik tevreden over het hele traject, het contact met Zonneplan en ook de installatie verliep zonder problemen.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 270 Wp All Black

9.0
Het is wel leuk om te zien dat op de afrekeningen van de energiemaatschappij het resultaat van de zonnepanelen al te zien is. Alles werkt naar behoren en ik ben uitstekend geholpen door mijn contactpersoon binnen Zonneplan. Bij de installatie was nog wel een probleempje, echter is deze goed verholpen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 265 Wp Poly

10.0
De zonnepanelen werden geïnstalleerd door de installateurs toen het 36 graden was. Erg veel respect hiervoor, en ze namen de tijd om het netjes te doen. Ook vinden we het fijn dat Zonneplan achteraf nog even belde om te vragen hoe het gaat met de panelen etc.
Gekozen voor Zeversolar TL5000-10 en Trina Solar 270 Wp All Black

8.0
Ik ben over het advies en de installatie erg tevreden. De zonnepanelen liggen op schema om hun verwachte opbrengst te halen dus ook dat is positief. Ik baal alleen van het weer, maar daar kunnen we natuurlijk alleen maar op hopen.
Zonnepanelen Sittard
Gekozen voor SolarEdge SE5K en JA Solar 270 Wp All Black

8.0
Ik ben heel gelukkig met mijn installatie. De panelen hebben nu al een goede opbrengst, waardoor ik gelijk merk dat ik minder ga betalen. Het aanvragen van de lening nam wel wat tijd in beslag, maar dit was het zeker waard.
Gekozen voor SolarEdge SE5000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10.0
Een collega van mij had zonnepanelen laten installeren door Zonneplan. Die was zeer tevreden en op basis daarvan hebben wij eigenlijk een aanvraag gedaan. Ik vond de begeleiding voor en na de installatie erg prettig, ik kreeg overal een vlotte reactie op. De installatie was perfect. Het is heel netjes verlopen en alle kabels zijn mooi weggewerkt.
Zonnepanelen Sittard
Gekozen voor SolarEdge SE3500 en JA Solar 265Wp SE optimizers

9.0
Het gehele proces ging van een leien dakje. Niet alleen het voor traject maar ook de installatie en de nazorg was goed. Het waren prettige mensen die het kwamen plaatsen.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en JA Solar 265 Wp All Black

9.0
De installatie van Zonneplan was heel goed. De installateurs arriveerden vroeg en hebben alles netjes op het dag gelegd. Daarna hebben we samen de omvormer opgehangen. De samenwerking met Zonneplan was zo goed dat wij dit ook hebben geadviseerd aan een vriend die nu ook een offerte heeft opgevraagd.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
De buren schuin tegenover ons hadden bij Zonneplan gekocht. Wij wisten al langer dat we ze wilden en zij waren er heel tevreden over. Toen hebben wij samen met de overburen ook besloten om voor Zonneplan te kiezen. Dat is allemaal heel snel geregeld. De mannen van de installatie hebben keurig gewerkt. De kabels moesten via de slaapkamer getrokken worden, maar de installateur had vrij snel door hoe hij dat moest doen. Er is in een flink tempo gewerkt. Ik kan er niets negatiefs over zeggen.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
Alles is goed verlopen en goed geïnstalleerd. Ik heb nergens wat te klagen over en vind dat Zonneplan een dikke 9 verdient!
Zonnepanelen Sittard
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
Toentertijd hebben wij gereageerd op een brief die bij ons in de bus viel. Daarvoor hadden we nooit zo over zonnepanelen nagedacht. In de buurt bleek het dat er meerdere mensen waren die er enthousiast over waren en zo hebben wij ook die keuze gemaakt. Ik houd elke dag in een Excel-bestandje de opbrengsten bij. Deze zijn nog altijd conform de verwachtingen van de offerte. Daarnaast heb ik inmiddels a de btw van de belasting terug gekregen.
Zonnepanelen Geleen
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 265 Wp All Black

9.0
Mijn man en ik zijn tevreden over de gang van zaken en over hoe alles is verlopen. We hebben eigenlijk weinig aan te merken op het geheel en Zonneplan heeft goed werk geleverd.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en JA Solar 265 Wp All Black

10.0
Op de installatie heb ik niet aan te merken. De jongens waren vriendelijk en hebben goed gewerkt. Ze zonnepanelen liggen er netjes bij. Het is ook heel prettig dat ik op de computer kan zien wat de opbrengsten zijn. Ik ben heel tevreden.
Zonnepanelen Guttecoven
Gekozen voor SolarEdge SE4000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Alles is uitstekend verlopen! De jongens van de installatie hebben netjes gewerkt. Via een stijger konden ze op het dak komen en hebben ze de zonnepanelen geïnstalleerd. Ook de bekabeling was geen probleem, aangezien ik nog een leiding binnendoor vond. Het contact met Zonneplan verliep uitstekend. Via mijn neef ben ik met Zonneplan in aanraking gekomen en zelf heb ik weer mijn buurman doorverwezen.
Zonnepanelen Limbricht
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
Samen met verschillende buren heb ik zonnepanelen besteld. Zelf heb ik geen lening aangevraagd, dus ik was snel aan de beurt. De andere buren die dit wel gedaan hebben, wachten nu al een aantal maanden op goedkeuring. Tijdens de plaatsing kwamen er 3 mannen. Ze hebben heel netjes gewerkt en binnen een paar uurtjes was het al gebeurd.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

8.0
De plaatsing op de dag zelf is heel goed gegaan. Vooraf ben ik goed geïnformeerd wat er zou gaan gebeuren en over de manier van werken. Het is wel iets uitgelopen. De installateurs waren hier een uur later en hebben ook langer nodig gehad dan ik had verwacht. Verder heb ik geen klachten en heb ik het idee dat er genoeg energie wordt opgewekt.
Zonnepanelen Geleen
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
Ik ben tevreden. Ik heb geen op of aanmerkingen eigenlijk. Alleen misschien over het installatieteam. Ze wouden weggaan voordat de installatie af was omdat het 5 uur was. Hier heb ik ze op aangesproken en toen zijn ze doorgegaan totdat het af was. Ik ben zeker tevreden over het hele proces.
Zonnepanelen Guttecoven
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
De eerste dag moest een deel van de installatie uitgesteld worden, omdat het te hard waaide. De installateurs hebben een aantal dingen binnen gedaan en hebben een week later het buitenwerk gedaan. De mannen hebben netjes gewerkt en geen rommel gemaakt. Het is allemaal vlot verlopen.
Zonnepanelen Geleen
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Alles is naar wens verlopen. Ging snel, en naderhand was het allemaal netjes opgeruimd. Ik hou mijn opbrengsten goed bij, dat is een soort van hobby geworden nadat ik de panelen heb gekregen.
Gekozen voor Zeversolar TL1500 en Trina Solar 265 Wp All Black

8.0
De panelen liggen erop en nu is wachten op het resultaat. Tijdens de installatie is er een hoekpan kapot gegaan, dit zorgde voor iets vertraging maar verder is alles vlekkeloos verlopen. Ik heb afgelopen week ook mijn BTW bedrag teruggekregen, dat was even leuk om te zien.
Zonnepanelen Geleen
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2.5 en JA Solar 265 Wp All Black

8.0
De installatie van mijn zonnepanelen verliep goed. Smeets electro heeft netjes gewerkt en alles weer keurig achtergelaten. Mijn contactpersoon Maaike was informatief en daardoor was het contact goed. Ik ben zeer tevreden over Zonneplan en de geleverde installatie.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
De installatie is super verlopen en we zijn uitermate tevreden. De jongens waren heel lang bezig voordat ze wisten hoe onze bekabeling moest, we hebben betonnen muren waardoor het wat lastig was. Uiteindelijk hebben ze een goede constructie bedacht waarbij de kabel door onze regenpijpen en een klein gaatje in de muur het huis binnenkwam.
Zonnepanelen Geleen
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 265 Wp All Black

9.0
Onze installatie is prima verlopen, eigenlijk heb ik hier helemaal niets op aan te merken. De adviseur van Zonneplan was zeer behulpzaam en samen hebben we het beste dakplan gemaakt. Ik ben erg tevreden.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
De installatie verliep beter dan het weer van die dag. De jongens hebben ondanks de regen hard gewerkt en alles netjes achter gelaten. Met daarbij de zonnige maanden hebben wij geen reden tot klagen. Wij hebben de zonnepanelen samen gekocht met mijn broer die twee huizen verderop woont. Ook hier verliep alles keurig.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Naast de offerte van Zonneplan had ik er nog één opgevraagd. Deze was via mijn werk om de zonnepanelen zelf te plaatsen. Deze offerte was slechts €300,- goedkoper. Daar ga ik ze niet voor in mijn handen pakken. Dan laat ik het liever doen. Dat is uitstekend gegaan. Er zijn geen problemen ontstaan en het was eigenlijk zo gebeurd. De ploeg die de zonnepanelen geplaatst heeft, reed om half 12 weg. Er ging nog een werkschakelaar kapot. Daarvoor is een nieuwe neergezet. Dat leverde voor de elektricien wat vertraging op, zodat hij om half 1 weg reed. Het gaat nog steeds goed, alleen hebben we een beetje weinig zon.
Gekozen voor SolarEdge SE7K en JA Solar 265 Wp All Black

8.0
Het plan wat Zonneplan presenteerde, was meteen goed. Bij anderen moest er nog wat aan geschaafd worden. Daarnaast kon Zonneplan meer panelen met een hoger vermogen neerzetten. De plaatsing verliep ook goed. Alleen zijn onze oude zonnepanelen een eindje verschoven, zodat de stekker tussenin was losgeraakt. Daar moesten de installateurs nog voor terugkomen. Verder heb ik geen klagen.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en BYD 260 Wp

9.0
Bij ons is het heel goed gegaan, alles is naar wens achtergelaten. Met daarbij het goede contact van zonneplan was het voor ons een prima ervaring.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
Wij Hebben Zonnepanelen laten plaatsen op het platten en schuine dak. De panelen hebben de laatste dagen hun vuurdoop gehad met de storm, maar alles werkt nu keurig. Wij zijn dan ook zeker tevreden.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 265 Wp All Black

9.0
Jammer dat het op de dag van installatie belachelijk hard waaide. Daarom moest het in 2 delen worden geïnstalleerd. Verder is het allemaal prima verlopen en heb ik niets te klagen. We hadden nagenoeg geen troep en hebben al flink wat teruggeleverd!
Zonnepanelen Geleen
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
Ik vond het verhaal en de service van Zonneplan er direct goed uitzien. Ook de reacties die op het internet gegeven worden. Daarnaast vond ik het verhaal rond de subsidie prima. Daar ben ik in mijn keuze vanuit gegaan. De plaatsing ging eigenlijk heel prima. Het enige wat ik wel een opmerking waard vind, is de opstelling op mijn dak. Er is tegen mij gezegd dat er ter plekke nog gekeken en veranderd kon worden, maar op de dag van de installatie waren de profielen al gezaagd. Voor de rest zit het er wel netjes op. Het is netjes achtergelaten en het is mooi om te zien dat het stroomverbruik sinds juni gehalveerd is.
Zonnepanelen Geleen
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
Prima tevreden over het hele proces. Plaatsing is goed gegaan. Niets op aan te merken. Netjes weggewerkt. In eerste instantie was er wel veel wind. Daarom moest de installatie in 2 delen gedaan worden. Dit was geen probleem. Daarna is alles netjes afgemaakt. We zijn erg tevreden.
Zonnepanelen Geleen
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
Onze installatie duurde wat langer dan gepland, dit kwam omdat het installieteam een emergency had halverwege onze installatie. Ergens was een storing waardoor ze weg moesten. Ze kwamen echter een paar uur later weer terug en hebben gezorgd dat de installatie dezelfde dag nog afgemaakt werd. We zijn erg tevreden.
Zonnepanelen Geleen
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en BYD 260 Wp

8.0
Zelf had ik 2 offertes aangevraagd. Deze zaten dicht bij elkaar, maar ik heb gekozen voor Zonneplan, omdat zij veel duidelijkheid gaven. Na de plaatsing bleek er een fout in het kabeltje van de omvormer naar de router te zitten. Dit is een week later opgelost. Voor de rest heb ik geen klachten.
Zonnepanelen Sittard
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Alles is conform afspraak gegaan. Van aanvraag tot plaatsing, van opbrengsten tot belafspraken. Ik ben zeer te spreken over de gang van zaken. Ook zijn de opbrengsten in de afgelopen 4 weken hartstikke netjes.
Zonnepanelen Geleen
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
De installatie is bij ons niet zo soepel verlopen. De panelen waren op het noorden geplaatst i.p.v. op het zuiden. Gelukkig is dit allemaal opgelost en liggen ze alsnog op het zuiden.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3000TL-21 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
De plaatsing van de zonnepanelen van Zonneplan is bij ons goed verlopen. De installatie ging vlot en zonder problemen. De installateurs hadden wel een trekveer laten zitten, deze is gelukkig weer verwijderd. Voor de rest is alles prima verlopen
Gekozen voor Zeversolar TL1500 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
De plaatsing van de zonnepanelen is voorspoedig gegaan. De installateurs hadden zelf een steigertje bij zich, dus voor die gasten ging het vanzelf. Het enige wat ik lastig vond, was dat ze een doorvoer in het platte dak moesten maken. Het werkt nu prima. De zon schijnt en we zijn geld aan het verdienen.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Jinko 260 poly

10.0
Het is allemaal goed gegaan. als ik 's morgen wakker word, zijn de panelen al aan het werk. In het begin keek ik heel vaak naar de opbrengsten en zat ik elke keer de wolken uit de lucht weg te kijken. Daarnaast vind ik het milieu ook heel belangrijk. 10 mensen uit de straat hebben ook al zonnepanelen. Desondanks maak ik reclame voor Zonneplan en gaan mijn buren ook voor Zonneplan kiezen.
Gekozen voor Zeversolar TL1500 en Jinko 260 poly

9.0
De installatie is bij ons prima gegaan. De installateurs hadden bij ons wel wat resten laten liggen, maar dit was een kleinigheidje.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 265 Wp All Black

8.0
In eerste instantie kon de afspraak wegens ziekte niet doorgaan. Omdat we de dag erna op vakantie zouden gaan, heb ik toch afgedwongen dat er ‘s middags geplaatst kon worden. Uiteindelijk waren er toch twee jongens bereid gevonden om overuren te maken. Dat is gelopen zoals het moest lopen. Ik kon goed opschieten met die jongens. Het was voor hun de derde plaatsing op die dag, dus ze waren een beetje moe. Het was ook nog heet die dag, dus heb ik ze nog wat meer cola en een ijsje gegeven en heb ik ze nog een beetje geholpen.
Zonnepanelen Geleen
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Ik ben tevreden met Zonneplan en de gang van zaken. De plaatsing is goed gegaan. Één van de jongens probeerde wat hardhandig de panelen recht te krijgen, maar nadat de wat meer ervaren man zei dat hij het anders moest doen is ook dat goed gekomen. De panelen liggen nu perfect op mijn dak. Ik ben zo te spreken over Zonneplan dat ik ze bij mijn collega's heb aangeboden.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Jinko 260 poly

9.0
Na enig papierwerk kwam ook bij ons de installateur langs. Deze heeft keurig gewerkt en opgeruimd, hier hebben wij dan ook geen klachten over. Ook het contact met Zonneplan zelf is prima verlopen.
Zonnepanelen Geleen
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Hoe het gegaan is? Geweldig. Nee echt prima gegaan. Met name het gedeelte met de bekabeling is gewoon ontzettend goed opgelost. Het plaatsen van de panelen ging goed en ik moet zeggen dat ik merkte dat ze het vaker hadden gedaan. Ik ben zeer tevreden.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en LG 300 Wp MonoX NeoN

10.0
Ik ben dik tevreden over Zonneplan. Mijn contact met Michelle ging veel over de mail, maar was zeer duidelijk. Het installeren van mijn zonnepanelen verliep goed en daarom mag Zonneplan een dikke 9 noteren voor haar bedrijfsvoering!
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en BYD 260 Wp

10.0
Wij zijn tot nu toe heel tevreden! De mannen die de panelen kwamen installeren, hebben goed meegedacht, in goed overleg en met weinig overlast de panelen geplaatst. Ook het proces met Zonneplan was prettig. De vragen die ik had, werden zo uitgelegd dat ik ze helemaal snapte. Dat heb ik ook doorverteld aan de buurvrouw achterin de straat, want wij maken reclame voor Zonneplan.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Wij zijn uiterst tevreden met de installatie van de zonnepanelen. We hadden een wat moeilijke start, maar dit is allemaal perfect opgelost door de installateurs. De panelen ligger er mooi en recht op. Wij hebben geen klagen.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Ik ben heel blij met de zonnepanelen. De mensen die ze aangesloten hebben, waren kundig. Ze waren echt niet lui, want er ging nog geen kopje koffie in. Ze bleven maar aan het werk. Ik stond ervan te kijken, want ik heb wel eens andere mensen over de vloer gekregen. 4 jaar geleden heb ik ook al eens naar zonnepanelen gekeken, maar toen was het nog onbetaalbaar. Nu is het interessanter en daarom beveel ik het ook iedereen aan.
Zonnepanelen Sittard
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Wij zijn blij met de zonne-energie die we opbrengen. De installatie ging uitstekend. Het is een prima bedrijf die dat uitvoert. Ze hebben tot laat doorgewerkt, omdat een eerdere installatie uit liep. De volgende dag is er nog iemand anders geweest om nog iets aan te sluiten. Wij zijn er zeer tevreden over.
Zonnepanelen Sittard
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en BYD 260 Wp

9.0
Tijdens de installatie kwam ik erachter dat een pijp op mijn dak eenvoudig verwijderd kon worden. Achteraf gezien had ik dus nog 6 extra zonnepanelen op mijn dak kunnen leggen. Dat heeft verder weinig met Zonneplan te maken, maar dat had nog anders gekund. De zonnepanelen moesten op 2 verschillende daken gelegd worden. Bij het hoge dak was een steiger vereist. Dat was een behoorlijke klus, want ze zijn die dag tot een uur of 7 's avonds bezig geweest.
Zonnepanelen Sittard
Gekozen voor Zeversolar TLC6000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Het was bij ons even spannend of de installatie in 1 dag voltooid kon worden, omdat er één installateur minder was. Uiteindelijk is het in 1 dag gelukt en het is super gegaan. De panelen liggen er netjes en strak op, evenals de bekabeling die naar wens is weggewerkt. Voor ons is het helemaal prima verlopen.
Zonnepanelen Sittard
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Ik moet zeggen dat de mannen prima hebben gewerkt. Ze waren ietsje later dan we gedacht hadden, maar de rest is heel goed verlopen. Ze hebben de leidingen in de buizen van de airconditioning kunnen leggen. Zo hebben ze niet zoveel hoeven te boren. Over die werkwijze ben ik zeer tevreden. Verder hebben we al wat reclame voor Zonneplan gemaakt.
Gekozen voor Zeversolar TL1500 en Trina Solar 270 Wp All Black

8.0
We zijn in het algemeen wel tevreden over hoe het gelopen is, ondanks want kleine verbeterpunten. We hadden de omvormer graag in de meterkast gewild, maar dit kon niet vanwege de ruimte die er nodig was voor de omvormer. Ook lagen er na de installatie nog wat dakpannen bij ons, we hadden graag gewild dat de overige dakpannen meegenomen waren. Ondanks deze smetjes zijn we tevreden.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Jinko 260 poly

10.0
De installatie is uitstekend verlopen. Keurig gedaan. Qua opbrengst heb ik geen idee en ik weet niet of ik dat ooit ga krijgen als ik eerlijk ben. Ik heb er niet zoveel verstand van, haha. We zijn zeer tevreden.
Zonnepanelen Sittard
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Ik ben heel tevreden. Vond het wel vreemd dat er niemand even hoefde langs te komen, maar uiteindelijk bleek het inderdaad niet nodig en is er een prachtige installatie geplaatst. Het is zelfs zo gek dat de buren en de overburen nu ook panelen van Zonneplan hebben.
Zonnepanelen Sittard
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
De installatie levert volop stroom, als we zo doorgaan dan halen we de prognose. Natuurlijk is het nog wat vroeg om te zeggen, maar ik ben optimistisch. Het contact met Zonneplan was hartstikke goed. In no-time had ik antwoord en wanneer ik de hoorn erop legde had ik eigenlijk al de nieuwe offerte binnen. Ik ben zeer tevreden.
Zonnepanelen Sittard
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Het aanbod van Zonneplan samen met de duurzaamheidslening sprak me aan. Per maand moet ik ongeveer €42,- betalen en heb ik €60,- aan opbrengst. Dat loop ik links en rechts ook te promoten. Inmiddels heb ik ook al 2 mensen weten over te halen. Ik ben er helemaal tevreden over. Ook over de plaatsing. De heren waren op tijd. 2 daarvan gingen boven op het dak aan het werk en 1 is de bekabeling in huis gaan aansluiten. Zelf had ik ook wat voorbereid, zodat het precies naar mijn zin is. De bekabeling is onzichtbaar. Het oog moet immers ook wat hebben.
Zonnepanelen Sittard
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Elk stadium van het traject heeft zich keurig en rap opgevolgd, zo snel dat zelfs mensen in mijn omgeving verbaasd waren over de snelheid waarop ik een installatie op mijn dak had liggen. In eerste instantie was deze snelheid vreemd voor mij en vooral ook omdat Zonneplan niet eens meer ter plekke hoeft te komen kijken! Dat was vroeger wel anders.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Het ging fantastisch! Ja, echt. Het was een goede ploeg. Geen problemen. Ze hebben mooi gewerkt. Ze hebben die zonnepanelen op het dak gegooid. Dat deden ze netjes. Niemand is van het dak gevallen. Er is niets kapot gegaan en het waren vriendelijke kerels. Conclusie: tevreden! Ga ik het doorvertellen? Ja!
Zonnepanelen Sittard
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Ik ben zelf wat ouder en de panelen liggen op een plat dak, dus ik heb nog niet kunnen kijken naar de panelen. Ik kan alleen de opbrengsten zien in het kastje, maar die liggen op schema met wat er beloofd is. Zonneplan was heel vriendelijk en ook dat ze mij even opbelde naderhand getuigd van goede service.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Jinko 260 poly

9.0
Samen met een collega van het werk die ook zonnepanelen heeft liggen, heb ik de offerte van Zonneplan doorgekeken. De materialen en de prijs leken goed, dus heb ik het gewoon gedaan. Daar ben ik dan ook gemakkelijk in. Wegens ziekte van een installateur kon de eerste afspraak niet doorgaan. Een week later stond een nieuwe afspraak gepland. De installateurs hebben een ochtend werk gehad. Dat ging eigenlijk echt super! Ik ben de opbrengsten ook aan het bijhouden. Aan het begin van de maand schrijf ik op wat de opbrengsten zijn. Tot nu toe zit ik net iets boven de schatting.
Zonnepanelen Sittard
Gekozen voor Zeversolar TL1500 en JA Solar 265 Wp All Black

9.0
De installatie loopt lekker en de meter draait al non-stop terug. Dat wordt nog wat van de zomer! Ik maak me wel een beetje zorgen want volgens mij is de omvormer te dicht bij onze zonneboiler bevestigd. Een technicus van Zonneplan heeft ernaar gekeken en beloofd dat het niet schadelijk kan zijn, maar ik blijf voorzichtig. Al met al ben ik tevreden.
Gekozen voor Zeversolar TL1500 en Trina Solar 265 Wp All Black