9.0
Ik ben tot nu toe blij met het resultaat. Ik moet nog even de jaaropbrengst afwachten, maar dat lijkt ook wel goed te komen! Van advies tot installatie is in ieder geval goed verlopen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

9.0
De installatie van mijn zonnepanelen is zeer netjes en snel verlopen. De monteurs hebben alles van te voren goed met ons doorgenomen en daarna waren ze snel aan het werk gegaan. Onze adviseur heeft ons in het aankooptraject ook erg goed begeleid en onze vragen goed beantwoord.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
Zonnepanelen zijn een mooie aanvulling het duurzamer maken van onze woning. Naast onze warmtepompdroger, led-lampen en koken op inductie, zijn we ook aan het kijken naar gasloze verwarming. Al vinden we deze stap nu nog te risicovol. Bij zonnepanelen is natuurlijk ook een investering nodig, maar dit is een investering met meer zekerheid. Lange garanties, vakkundige installatie, hoge opbrengsten. Het gaat goed met onze zonnepanelen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
Ik ben er 100% over tevreden! Alles is vlot afgehandeld en goed gecommuniceerd. Het is gelopen zoals het moest. Ik heb de btw terug, en het is perfect dat ik dat niet zelf hoef te doen! Ik heb mijn eigen ik aangemeld, en het is schitterend geregeld allemaal! Het mag zo nog een keer, een dikke 10!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Van aanvraag tot aan de installatie is alles perfect verlopen bij Zonneplan. Op de installatie dag werd door de installateurs eerst netjes verteld over hoe en wat en daarna hebben zij alles goed geïnstalleerd. De service van Zonneplan is fantastisch en ik kan hen aan iedereen aanbevelen.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.6
Alles bij Zonneplan is goed. Ten eerste complimenten voor Koen. Hij heeft mij altijd goed geholpen en was nooit te beroerd om extra uitleg te geven of dingen voor mij uit te zoeken. Verder krijg je een duidelijke en professionele offerte. Allemaal goed voor mekaar. De installateurs waren precies op tijd, het waren nette heren en ze hebben alles netjes achtergelaten.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp Black/white

8.6
Alles functioneert prima. erg professioneel.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Nu de zonnepanelen op het dak liggen kan ik mooi beginnen met het besparen op de energierekening. De opbrengsten wil ik ook gaan bijhouden via de app die waarvoor ik ben aangemeld, ik moet bekennen dat ik dat nu nog niet doe. Zonneplan heeft me het hele traject goed geholpen.
Zonnepanelen Roosendaal
Gekozen voor SolarEdge SE5K en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10.0
Alles werkt prima en de panelen zijn goed gemonteerd. De opbrengst houd ik niet echt bij, maar ik verwacht aan het einde van het jaar te kunnen zien dat ze hebben opgeleverd wat is beloofd. De adviseur was zeer vriendelijk en hulpvaardig en heeft mij uitgebreid van informatie voorzien. Het contact verliep soepel en ik ben overtuigd van zijn deskundigheid. Al met al kijk ik heel positief terug op de aanschaf.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 265 Wp Poly

9.0
Ik ben gelukkig met de zonnepanelen, ze werken goed en de opbrengst is ook goed. Ik kijk positief terug op hoe ik ben geholpen door mijn adviseur. Ik ben keurig netjes geïnformeerd, en er zijn geen loze beloftes gedaan. De installateurs hebben netjes gewerkt en ze hebben geen rommel achtergelaten.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en Trina Solar 265 Wp Poly

10.0
De zonnepanelen liggen erop en ze wekken stroom op, dat is natuurlijk het belangrijkste. Alles is eigenlijk perfect verlopen. Mijn adviseur was zeer accuraat en de offerte was van een hoge kwaliteit. De dag van de installatie verliep erg soepel, de installateurs hebben erg hard gewerkt. Ik heb Zonneplan zelfs al aanbevolen bij vrienden en familie.
Gekozen voor SolarEdge SE5000 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
De zonnepanelen zijn vakkundig geïnstalleerd door nette installateurs. Het is leuk om te zien dat de meter terugloopt wanneer de zonnepanelen opwekken. Ik ben blij met het verloop van het gehele proces.
Gekozen voor Zeversolar TLC6000 en Trina Solar 270 Wp All Black

9.0
we zijn erg blij met hoe het proces bij zonneplan geregeld is. Vanaf het begin tot het einde staan ze voor je klaar. Vrienden van ons zijn nu ook overtuigd en lopen nu ook bij zonneplan voor zonnepanelen.
Zonnepanelen Roosendaal
Gekozen voor SolarEdge SE5K en JA Solar 270 Wp All Black

8.0
Ik ben tevreden met de zonnepanelen, de adviseur heeft mij goed geholpen en heeft een uitstekend plan opgeleverd. De installatie verliep ook goed en ik heb verder geen problemen ervaren.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 270 Wp All Black

8.0
Ik ben tevreden met de zonnepanelen. Het contact verliep prima en ik ben altijd goed te woord gestaan. Ook de installatie verliep goed, ik heb nauwelijks last gehad van de installateurs. Ik heb nu al wel aardig wat opgewekt en hoop dit ook terug te zien op de jaarrekening. Ik heb niets te klagen over de geleverde diensten van Zonneplan.
Gekozen voor Zeversolar TL1500 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10.0
Ik ben blij dat ik bij Zonneplan heb geïnvesteerd in mijn zonnepanelen. Het contact verliep heel erg goed en de installatie verliep ook zo goed. De installateurs waren nette en aardige jongens en ze wisten waar ze mee bezig waren. Alles was netjes weggewerkt en opgeruimd.
Gekozen voor SolarEdge SE4000 en JA Solar 270Wp SE optimizers

8.0
Het moment vanaf de aanvraag tot en met de installatie zijn door ons als prima ervaren. Zowel de informatie die wij kregen van de adviseur als het installeren van de panelen door de installateur zijn goed gegaan. Van ons mag alleen de zon nog wel wat meer gaan schijnen.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 270 Wp All Black

9.0
Mijn zonnepanelen bevallen erg goed. Ik ben nog steeds nieuwsgierig naar de opbrengsten per dag en tot nu toe zijn deze boven verwachting. Het groepje monteurs die de panelen geïnstalleerd hebben, zijn leuk in de omgang en hebben goed werk geleverd.
Zonnepanelen Roosendaal
Gekozen voor Zeversolar TL5000-10 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10.0
Alles is naar volledige tevredenheid afgewerkt. Ik ben goed geadviseerd en de installateurs zijn keurig te werk gegaan. De begeleiding van de btw teruggave ben ik heel positief over en ik kan Zonneplan zeker aanraden.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9.0
De zonnepanelen liggen op mijn dak en ze werken goed. Mijn adviseur was goed en duidelijk in de communicatie. Bij de installatie hebben de installateurs met mij overlegd hoe ze te werk gingen en is alles netjes geïnstalleerd. Ik ben dus erg tevreden met de zonnepanelen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 270 Wp All Black

9.0
Ik ben eigenlijk heel tevreden met de zonnepanelen. De installateurs zijn netjes te werk alles is keurig naar wens verlopen. Het hele proces is eigenlijk keurig verlopen.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8.0
Wij zijn tevreden met het gehele proces. De panelen zijn vakkundig geïnstalleerd en de informatie die wij van de adviseur hebben ontvangen was heel begrijpelijk. Dit gaf ons een vertrouwd gevoel.
Zonnepanelen Roosendaal
Gekozen voor SolarEdge SE4000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9.0
Ik ben erg gelukkig met de zonnepanelen. De opbrengst houdt ik als hobby dagelijks bij en vergelijk deze met de prognose in Excel. Tot op heden is de opbrengst naar behoren en zelfs iets hoger dan de prognose. Voor aanschaf ben ik perfect te woord gestaan door mijn adviseur en is er een goed plan opgeleverd. Bij de installatie bleek dat er een verkeerd onderdeel geleverd waas waardoor de installatie iets vertraging opliep, maar dit is adequaat hersteld en de mannen hebben uitstekend werk geleverd.
Gekozen voor SolarEdge SE5K en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10.0
Wij hebben geen spijt van de aanschaf van zonnepanelen. Zonneplan heeft goede producten geleverd en de installateur hebben de panelen netjes geplaatst. Er was een klein probleem met de bekabeling, maar dit is allemaal goed opgelost!
Gekozen voor SolarEdge SE4000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10.0
Ik ben heel tevreden met de zonnepanelen. De mannen van de installatie hebben vlot maar ook zeker heel netjes gewerkt. Daarnaast waren ze vriendelijk en hebben ze een goede uitleg gegeven over de installatie.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 270 Wp All Black

9.0
Het is altijd prettig om te zien dat het effect heeft en we zien dat de meter achteruit loopt bij mooi weer. Ze zitten prima en ze werken ook prima. Het is allemaal keurig gedaan door de mannen. Helemaal tevreden tot nu toe.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 270 Wp All Black

8.0
Ik ben over de medewerkers van zonneplan, installateurs en zonnepanelen tevreden. De medewerkers reageerden snel op vragen en telefoontjes en de installatie ging prima.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 en JA Solar 270Wp SE optimizers

9.0
De Zonnepanelen, ruim 5 maand geleden geplaatst, bevallen bij ons nog steeds uitstekend. De opbrengst van de panelen is zoals verwacht en dat is toch het belangrijkste. Wij zijn nog steeds uiterst tevreden.
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en JA Solar 270 Wp All Black

10.0
Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de panelen en de opbrengsten. Ook voor de installatie aan is alles vlotjes verlopen en zijn wij geen problemen tegen gekomen.
Zonnepanelen Roosendaal
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8.0
Ik ben bijzonder tevreden met mijn zonnepanelen. Het plan is in overleg met de installateurs iets aangepast. Dit werd duidelijk besproken met mij en ik ben blij met het eindresultaat.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10.0
De panelen zijn goed geïnstalleerd en alles werkt naar behoren. De adviseur die mij geholpen heeft was vriendelijk en hij heeft een prima advies opgeleverd. Het was ook super dat de afhandeling met de btw volledig uit handen genomen werd, dit is perfect verlopen. Al met al heb ik geen reden tot klagen en ben ik zeer tevreden met de zonnepanelen.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 270 Wp All Black

10.0
Aangezien de buren wat voorwerk hadden gedaan en voor Zonneplan kozen, heb ik daar ook voor gekozen. De communicatie via e-mail en telefoon ging goed. De installatie werkt naar behoren en ik had gelijk al goede opbrengsten. Ik ben er zeer tevreden over en beveel het ook bij anderen aan. Je krijgt waar voor je geld.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
Tijdens de installatie van onze zonnepanelen zijn er een paar dakpannen gesneuveld. Dat kan gebeuren, toevallig had ik er nog een paar liggen. Buiten het sneuvelen van de dakpannen om is er niets geks gebeurd. Ik kijk verder niet echt naar mijn opbrengsten maar ben wel super tevreden met de gang van zaken binnen Zonneplan en het installatieteam.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 en JA Solar 265 Wp All Black

10.0
Het ging allemaal super snel. De plaatsing ging in overleg en eigenlijk kwamen ze gewoon binnen, overlegde wat waar moest met mij, gingen aan het werk en even later waren ze klaar en lag alles er perfect op. Ook alles netjes achtergelaten naderhand. Prima.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 265 Wp All Black

10.0
De plaatsing was eigenlijk in een halve dag geregeld. Wat dat betreft ben ik alleen maar positief. Het was die dag slecht weer en zo konden de installateurs niet direct op het dak. Desondanks is het razendsnel gegaan en waren ze er toch zo klaar mee. Zodra de zon schijnt, zien we het verbruik naar beneden gaan. Uiteindelijk zal de eindnota moeten uitwijzen wat het precies oplevert. Het is een goede investering.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en JA Solar 265 Wp All Black

10.0
Zelf heb ik nog het een en ander vergeleken. Zonneplan scoorde voor mij een dikke voldoende, dus ben ik daarmee in zee gegaan. Het contact was gewoon goed. Ik kon alle vragen stellen. Daar ben ik dus dik over te spreken. Bij de installatie had ik zelf al voorzieningen getroffen. De kabel van het dak naar de meterkast kon daarom gemakkelijk getrokken worden. Dat was een fantastische oplossing.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Van tevoren had ik in huis een paar buisjes aangelegd, zodat de installateurs de kabels daar doorheen konden doen. Dat ging uitstekend goed. De zonnepanelen liggen er mooi op en zijn goed aangesloten. Mijn buurman krijgt dezelfde opstelling als ik. Dat vind ik belangrijk, want dat zorgt voor eenheid in de straat.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
De installatie is prima verlopen. De jongens van het installatiebedrijf waren aardige jongens. Ik maakte me in het begin nog een beetje zorgen rond de bekabeling, maar dat is reuze meegevallen. Daar is een bestaande leiding voor gebruikt en is netjes afgewerkt.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
De installatie is hartstikke goed gegaan. Met een uurtje of 2 waren de installateurs klaar. De bekabeling ging heel makkelijk. Die kon direct naar beneden en rechtstreeks naar de meterkast toe getrokken worden. Dat was voor de installateurs ook heel makkelijk. De omvormer hoor je ook helemaal niet. Verder hebben we destijds betere zonnecellen voor dezelfde prijs gekregen. We hebben ons stroomgebruik er ook op aangepast. Wanneer we stroom opwekken, gaat bij ons de wasmachine aan.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Er is bij ons door de installateurs van Zonneplan keurig en netjes gewerkt. Echter is er bij de installatie wel een kabeltje klem komen te zitten, maar samen met Zonneplan proberen we dit nu op te lossen.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en JA Solar 265 Wp All Black

9.0
Ik ben tevreden over het proces met Zonneplan. Montage verliep goed en het installatieteam luisterde goed naar mijn wensen. Ook heeft het installatieteam de kabels netjes weggewerkt. De panelen liggen mooi op het dak en ze vallen niet eens op! Mensen uit mijn vriendenkring kwamen na een aantal maanden pas achter dat ik panelen op mijn dak heb. Vanaf het eerste contact tot en met de installatie ben ik zeer tevreden over de werkwijze van Zonneplan en het installatieteam.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
Vorig jaar ben ik ook al met zonnepanelen bezig geweest. Toen deden we het via een partij waarbij het wat moeilijk verliep. Vervolgens kwam er toevallig een brochure van Zonneplan voorbij. Doordat het aanbod zo goedkoop was in vergelijking met die andere partij, hebben wij ook niet meer verder gekeken. Het contact met mijn adviseur verliep gewoon goed. Er was nog even wat miscommunicatie rond de plaatsing, maar toen ik gebeld heb, is er binnen twee weken geïnstalleerd.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Jinko 260 poly

10.0
Ik ben blij met de uitleg en begeleiding van Zonneplan. Veel dingen worden uit handen genomen. Er worden duidelijke afspraken rond de installatie gemaakt inclusief alles. Er zijn dus ook geen onvoorziene kosten. Het is een compleet verhaal en dat is voornamelijk de reden dat ik voor Zonneplan heb gekozen.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
De installatie van de zonnepanelen is goed verlopen, tijdens de installatie zijn alle kabels netjes weggewerkt. Achteraf heb ik ook een goede uitleg gekregen, verder werkt het systeem prima dus ik heb geen klachten.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Een oud-collega van mij doet ook in zonnepanelen. Maar bij hem kreeg ik een doe-het-zelf-pakketje. Dat scheelde wel wat geld, maar ik ga niet met mijn slechte rug het dak op. Toen kwam die folder van Zonneplan in de deur. Samen met mijn buurman was ik al op zoek. Het betrof geen verkeerde prijs, dus hebben we dat gedaan. De plaatsing ging als een speer. Ik had ook niets anders verwacht. Het enigste wat tegenzit, is de btw-teruggave. Ik heb gekozen om dit zelf te doen, maar zit nog een beetje in de clinch met de belastingdienst.De rest is als een speer gegaan.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
Tot nu toe is alles goed verlopen. De installatie ging echt heel goed en het was binnen een dag klaar. De zonnepanelen zitten er prima op. We kijken af en toe op de computer naar de opbrengsten en dat lijkt ook prima. We hebben er verder geen klachten over.
Zonnepanelen Roosendaal
Gekozen voor SMA Sunny Tripower 5000TL-20 en BYD 260 Wp

9.0
Ik was eigenlijk al rond met een andere partij, maar dat heb ik op het laatst nog afgezegd. Dat kwam omdat ik de dakindeling niet mooi vond en al veel geld van tevoren moest betalen. Ik had niet het goede gevoel, wat ik juist wel bij Zonneplan had.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 4000TL-21 en BYD 260 Wp

10.0
' S morgens vroeg kwamen de installateurs langs, en rond de lunch lag het hele systeem er spik en span op. De kwaliteit heeft de doorslag gegeven. Er zijn zoveel aanbieders in Nederland, maar Zonneplan is de enige die kwaliteit biedt en in de communicatie uitblinkt.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3600TL-21 en Trina Solar 260 Wp All Black

9.0
Ik heb berekend waar in de kortste tijd, het meeste rendement te halen viel. Dit was Zonneplan. Alles is goed gegaan en ik ben erg tevreden. Het enige verbeterpunt is dat de afwerking wat beter had gekund. De installateurs zijn speciaal teruggekomen om de uitstekende rails bij te werken. Dit was niet slecht uitgevoerd, maar had wat netter gekund de eerste keer.
Zonnepanelen Roosendaal
Gekozen voor SMA Sunny Boy 4000TL-21 en BYD 245 Wp