9.0
Het gaat allemaal vanzelf met de zonnepanelen en we hoeven er niks voor te doen. Ondanks de donkere dagen hebben we hele goede opbrengsten die mooi gelijk lopen met de prognose.
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Zonnepanelen zijn voor mij een stukje duurzaamheid, maar ik vind het vooral fijn dat mijn vaste lasten een stuk gedaald zijn. De installatie is via Zonneplan heel goed verlopen. Ik ben dik tevreden.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

8.0
-
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp All Black

8.0
Ik ben blij met de afwerking en installatie van de zonnepanelen. De monteurs waren goede jongens en hebben alles netjes achter gelaten, complimenten!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 300 Wp All Black

8.0
De installatie ging een stuk sneller dan verwacht en de monteurs waren erg aardig en ook duidelijk kundig. De zonnepanelen liggen er goed op en ook de productie is boven verwachting.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het proces met Zonneplan is perfect verlopen. Vooral over de monteurs ben ik erg tevreden.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De meter is keihard achteruit aan het draaien dus ik ben tevreden! Tijdens de installatie is alles naar wens gegaan, echt perfect. Nu lekker genieten van de zon.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De beste reclame is het verhaal van anderen en mijn verhaal deel ik graag. Niets dan positief. De monteurs hebben mooi werk geleverd. Mijn vragen zijn in de winkel beantwoord. Ik heb spijt van 1 ding en dat is dat ik zolang heb gewacht met zonnepanelen. Vraagt iemand naar mijn zonnepanelen en stuur ik ze altijd door naar Zonneplan
Gekozen voor SolarEdge SE4000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

8.0
Van begin tot eind is alles heel goed gegaan. Het adviesgesprek was hartstikke goed en duidelijk. Ben geholpen door erg vriendelijk personeel. Altijd netjes op de hoogte gehouden van alles, wat ook heel prettig is. Ook de installatie is goed verlopen. Ik hou nog nauwlettend in de gaten wat de zonnepanelen opbrengen.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Meneer was zeer tevreden. Proces voor aanschaf ging goed. Was zelf niet aanwezig bij de dag van installatie. Verder geen vragen, de panelen doen het goed!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
Je kon merken dat Zonneplan veel ervaring heeft. Alles is super verlopen en wij zijn alleen maar positief. Het is prima verlopen. Het contact was ook altijd erg prettig.
Zonnepanelen Swalmen
Gekozen voor Zeversolar TLC6000 en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Alles is naar volle tevredenheid verlopen, Zonneplan verdiend een dikke 10!
Gekozen voor Zeversolar TLC6000 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben hartstikke blij met de zonnepanelen. Het adviesgesprek was fijn en de installatie dag verliep ook soepel. In de winter viel de opbrengst wat tegen, maar gelukkig was februari al een recordmaand qua zonuren. Dus dat is zeker mooi voor de opbrengst !
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

9.6
Ik ben heel erg blij dat ik met Zonneplan in zee ben gegaan. Ik was eerst wat huiverig dat ik via internet de keuze heb gemaakt, maar jullie hebben 100% vertrouwen van mij gewonnen! Ook de communicatie is heel duidelijk. Het hele verhaal wat jullie vertellen klopt gewoon!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Ik ben erg tevreden met de zonnepanelen. Ondanks dat ik veel dingen heb laten wijzigen was mijn adviseur erg geduldig dit vond ik erg fijn! Daarnaast had ik eerst een andere partij alleen heb ik toch voor Zonneplan gekozen omdat het mij meer vertrouwen gaf!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
De communicatie die ik met Zonneplan heb gehad was erg professioneel. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van alles. Al met al ben ik dik tevreden met mijn zonnepanelen!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

8.0
Wij hebben het gehele proces goed ervaren!
Gekozen voor SolarEdge SE5K en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
De offerte zag er helder en duidelijk uit. De adviseur heeft mij goed geholpen en heeft adequaat gereageerd. De aanpassingen voor het Zonneplan zijn met mij besproken en dit is snel verwerkt in de offerte. Het contact was zeer prettig. De BTW krijg ik binnenkort ook terug.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben zeer positief over Zonneplan, leuk om te zien wat je aan het opwekken bent. We zitten goed in de lijn qua opwekking. Mijn ervaring met Zonneplan is zeer goed. Je hebt verder vrij weinig onderhoud aan de zonnepanelen, ik ben zeer tevreden.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Alles is naar wens. De installatie is goed gegaan. Alles is gegaan op basis van de informatie die ik had gekregen. Het elektrische traject rondom de installatie vind ik zelf erg belangrijk. Met mijn wensen is dan ook goed rekening gehouden. De installatie van de zonnepanelen ging voorspoedig, daarom geef ik Zonneplan een dikke 10!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9.0
De zonnepanelen wekken op volgens schema. Wij kijken heel positief terug op onze samenwerking met Zonneplan. Het bedrijf heeft er met ons dan ook twee fans bij.
Gekozen voor Zeverlution 3680 exclusief combox en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Betrokken bedrijf, dat erg goed naar de klant luistert!
Gekozen voor Zeversolar TLC6000 en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Ik volg af en toe de opbrengst van de zonnepanelen en daar heb ik plezier in. Ondanks een minpuntje met de installatie is het toch zeer goed afgelopen en ben ik echt naar tevredenheid geholpen. Zowel het contact met mijn adviseur als mijn installateur waren erg prettig.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 265 Wp Poly

10.0
Ik ben goed geholpen door Zonneplan met het hele proces, echt top!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Alles is goed verlopen! Ik kan geen commentaar bedenken!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Prima service! Alles is netjes en snel afgehandeld. Wij houden de opbrengst ook goed bij en dit klopt ook!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik ben helemaal tevreden, zowel het contact met de klantadviseur als met de installateur waren goed.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het ligt op mijn dak en in die zin heb ik er verder geen last van. Het levert al behoorlijk wat op al zal er eerst een jaar afgewacht moeten worden om dit echt te kunnen zeggen. Het is allemaal heel netjes verlopen. Bij de installatie is alleen de waterleiding geraakt, maar hier is adequaat op gehandeld en direct verholpen dus daar heb ik geen problemen mee. Zoiets kan natuurlijk gebeuren.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben wel tevreden met de zonnepanelen. Ik heb al mooi wat opgewekt en vooral met zonnige dagen is de opbrengst top. Het is allemaal goed verlopen en ook de btw-afhandeling is goed gegaan. Geen problemen ervaren.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Professioneel bedrijf dat ervoor zorgt dat het hele proces tot in de puntjes verzorgd is. Bij de installatie is een klein foutje gemaakt maar dit werd zeer snel opgepakt en opgelost.
Zonnepanelen Roermond
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Alles is naar wens. Het systeem ligt netjes op het dak en ik heb er helemaal geen omkijken naar. Een goede investering bij een goed bedrijf.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9.0
Ik heb nu een paar maanden de zonnepanelen van Zonneplan op mijn dak. En de zonnepanelen bevallen prima. Ze leveren uiteraard nog niet zo veel op, maar de zomer moet nog komen. De service van Zonneplan gedurende het gehele proces is ook super!
Gekozen voor Zeverlution 2000S exclusief combox en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Zonneplan is erg klantgericht. Ze hebben aan mijn verwachtingen voldaan. De installatie is goed verlopen, de installateurs hebben knap werk geleverd. Ik kijk uit naar de zomermaanden om fors te gaan besparen!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Iki ben tot nu toe content met mijn zonnepanelen. Ik vond dat ik altijd snel antwoord kreeg op vragen en alles werd erg snel, maar goed geregeld. Datzelfde gold voor de installatie.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 270 Wp All Black

10.0
Het gaat goed met de zonnepanelen. Ik zie dat wanneer de zon schijnt, de zonnepanelen geld opleveren voor mij en dat is leuk om te zien. We hebben helemaal geen problemen ervaren en alles is perfect verlopen eigenlijk. Ik heb er zeker geen spijt van, een goede investering.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 GSM en JA Solar 295 Wp PERC Black/white

9.0
De zonnepanelen liggen nu al een tijdje op het dak en we zijn al een paar keer met het voorschot omlaag gegaan van de energiekosten. Je ziet dat de zonnepanelen flink wat opwekken bij zonnige dagen en dat is wel leuk om te zien. Vooraf zijn we goed geïnformeerd en als ik vragen had dan werd ik daarmee snel geholpen. We zijn uiterst tevreden!
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3000TL-21 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Wij zijn erg blij met onze zonne-installatie van Zonneplan. De installatie duurde iets langer dan verwacht door een probleem, maar de mannen van het installatie bedrijf hebben dit perfect opgelost. Laat de zon maar komen!
Zonnepanelen Roermond
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 270 Wp All Black

9.0
Ik ben erg blij met de aanschaf van zonnepanelen. Ik twijfel nog wel of ik de prognose ga halen, maar dat kan ik pas na een jaar zeggen natuurlijk! Ik vond het erg fijn een eigen adviseur te hebben binnen Zonneplan die mij persoonlijk begeleide tijdens het proces.
Zonnepanelen Swalmen
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8.0
De installatie van de zonnepanelen is bij is goed gegaan. De installatie is netjes gedaan en ook de bekabeling is naar wens weggewerkt. Ook over de opwekking van de panelen zijn we zeer te spreken, we zitten op dit moment boven de prognose die is opgesteld door Zonneplan. Wij zijn zeker tevreden.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
De zonnepanelen doen het goed en ze leveren al mooi wat op. Bij Zoneplan waren de lijntjes kort en werden de dingen snel opgepakt waar ik zeer tevreden over ben. De installatie zelf verliep wel met een paar probleempjes waardoor de installatie niet in één halve dag kon worden afgerond, hiervoor zijn de mannen later terug geweest. Maar gelukkig ligt nu alles netjes op het dak en werkt het dus ik ben tevreden.
Gekozen voor SolarEdge SE4000 GSM en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9.0
De zonnepanelen doen hun werk. Van begin tot eind is het helemaal goed gegaan en heb ik er eigenlijk geen klachten over.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Erg tevreden met mijn nieuwe zonnepanelen. Goed advies gehad en de communicatie tussen de medewerker en mij verliep soepel. De installatie verliep ook naar wens. Al met al dik tevreden
Zonnepanelen Swalmen
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10.0
Ik ben heel gelukkig met de zonnepanelen. De opbrengst van de panelen houd ik bij en deze verloopt goed. De adviseur heeft mij goed geholpen en ik ben ook tevreden over hoe de installatie plaatsvond. Ik heb er eigenlijk niets op aan te merken.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 270Wp SE optimizers

8.0
Het is leuk om de productie op mijn mobiel waar te nemen. Dit loopt nog altijd volgens de vooropgestelde verwachting. De panelen lagen snel op het dak en hier zijn geen enkele problemen mee ondervonden. Het is gegaan zoals het hoorde te gaan.
Gekozen voor SolarEdge SE5K en JA Solar 265Wp SE optimizers

8.0
Ik ben erg blij met de zonnepanelen. Alles is netjes gegaan en ik profiteer al een aantal maanden inmiddels. De plaatsing is keurig verlopen en er werd goed overlegd over een aantal aspecten.
Gekozen voor Zeversolar TL1500 en Trina Solar 265 Wp Poly

10.0
We zijn erg tevreden met de zonnepanelen. We hebben in het gehele proces met de adviseur geen problemen ervaren. Enkel was er na installatie een klein probleempje, maar deze is heel snel verholpen door de installateur. Verder is alles perfect verlopen.
Zonnepanelen Swalmen
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 270 Wp All Black

10.0
De zonnepanelen liggen keurig op ons dak. Van te voren is moeilijk te zeggen of het er mooi uitkomt te zien op de woning. Maar bij ons ziet het er erg mooi en netjes uit!
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 270 Wp All Black

10.0
Het afgelopen jaar is erg goed gegaan. De opbrengst was prachtig. De verwachte opbrengst kwam overeen met de daadwerkelijke opbrengst. Nu wacht ik mijn energierekening af om te kijken wat ik daadwerkelijk heb opgespaard. Ik heb er vertrouwen in dat ook dit jaar erg mooi wordt. Tot nu toe verloopt alles prima.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9.0
Ik ben wel tevreden met de zonnepanelen. De jongens hebben keurig gewerkt en alles is gewoon goed gegaan. Het advies van Zonneplan was goed en we zijn tevreden met de zonnepanelen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9.0
De panelen liggen na een half jaar nog steeds mooi op het dak. Over de montage ben ik nog steeds zeer te spreken. Ik kan alleen maar tevreden zijn.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8.0
In eerste instantie ging het niet helemaal goed. De installateurs hadden geen steigermateriaal bij zich en konden zo nooit op ons hoge dak komen. Na enige telefoontjes zijn zij weer naar huis toe getrokken. Daarna zijn ze weer komen kijken en wisten ze wat ze nodig hadden. Die tweede keer ging dus goed, behalve dat ze één paneel hebben laten stuiteren. Dat was geen probleem, want daar hebben ze direct een andere voor geregeld.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 265 Wp All Black

10.0
Het installatiebedrijf dat de zaak heeft aangeleverd, heeft keihard gewerkt. De eerste afspraak om te plaatsen kon niet nagekomen worden, maar een week later is er al geplaatst. Dat ging gemakkelijk. Ons schuine dak ligt op het zuiden. Als de zon schijnt, krijg ik optimale opbrengsten. Ook omdat dit door niets en niemand wordt gehinderd. Een minpuntje was dat de voorlichting rond het verhaal van de btw-teruggave ontbrak. Daardoor heb ik alles zelf moeten uitzoeken, terwijl Zonneplan daar ook documenten voor had.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en JA Solar 265 Wp All Black

9.0
Ik ben heel gelukkig met de zonnepanelen. De zonnepanelen werken goed en presteren zelfs boven prognose. Verder kijk ik positief terug op de manier hoe ik ben geholpen door de adviseur, de informatie werd duidelijk aan mij gebracht en er werd snel gereageerd.
Gekozen voor Zeversolar TL5000-10 en Trina Solar 270 Wp All Black

9.0
Nu sinds een paar maand de zonnepanelen op het dak liggen. Ik had niet verwacht dat ze alles in zo een korte tijd konden installeren en alles was perfect achtergelaten. zeer tevreden.
Zonnepanelen Herten
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 265 Wp Poly

8.0
Al met al ben ik tevreden, maar ik vond wel dat er wat minpuntjes waren. De bekabeling en het ophangen van de omvormer was een probleem en ik had graag gewild dat dit van te voren al was bekeken en bepaald. Ook moest ik naderhand nog het een en ander opruimen. Uiteindelijk is het resultaat wel heel netjes en produceer ik boven gemiddeld.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en JA Solar 265 Wp All Black

8.0
Onze installatie is in 2 stappen geïnstalleerd omdat er wat knullige foutjes gemaakt werden. De volgende dag is alles rechtgezet en nu produceren wij vollop. Ik ben zeker tevreden!
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en JA Solar 265 Wp All Black

10.0
Het contact met Zonneplan verliep zo goed dat ik zelfs sceptisch werd. De telefoon werd steeds opgenomen en de werknemers van Zonneplan hebben goed werk afgeleverd. Ik raad dan ook iedereen aan om uw zonnepanelen door Zonneplan te laten leveren.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
De plaatsing van de zonnepanelen verliep goed, alhoewel het wel een beetje chaotisch was. Het scheen namelijk dat de installateurs het wat druk hadden, aangezien er iets tussen was gekomen. Wij hebben er weinig van gemerkt. De mensen hebben goed geholpen en hun werk goed gedaan. De zon schijnt veel. In die zin hebben we er al een heel stuk van kunnen profiteren.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
plaatsing als zodanig was enigszins anders dan verwacht. Logistiek was het geen hoogstandje, zodat de installateurs pas na 9 uur 's avonds klaar waren. Verder heb ik er geen omkijken naar gehad en is het correct verlopen. De zonnepanelen werken prima. Ik heb al een mooie opbrengst. Ze zijn mooi zwart en ik heb er al positieve opmerkingen over gehad.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Ik wil niet over één nacht ijs gaan, dus heb drie offertes laten uitgaan. Zonneplan vertelde het meeste heldere verhaal en sprong kwalitatief het meest uit het oog. Prijstechnisch ligt het toch niet heel ver uit elkaar. Het liep gesmeerd. Wat er werd gezegd, werd waargemaakt. Dan verdien je ook de complimenten. Vooraf was het duidelijk hoe de plaatsing zou gaan lopen. Ook de dingen waar niet op werd gerekend, werden goed opgelost. Aangezien ik in een oud huis woon, heeft het wat extra werk gekost. Nu werkt het en ligt het er goed op.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 en Trina Solar 265 Wp All Black

8.0
Toen ik ging informeren bij iemand die ook bij Zonneplan geplaatst heeft, heb ik de knoop doorgehakt. Hij was hier heel tevreden over en daarnaast stond mij de prijs ook aan. De installateurs kan ik een 8 geven. Ze waren in eerste instantie een uurtje te laat, maar hebben het dezelfde middag nog afgemaakt. Eén kleinigheidje, want een installateur liep op schoenen waarmee je naar mijn idee niet het dak op kan. Voor de rest hebben ze keurig gewerkt en de rommel opgeruimd.
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
De installatie functioneert volgens mij goed. De mensen van de installatie kwamen om half 8 en vertrokken rond 5 uur weer. Ze hadden even wat moeite met de bekabeling, aangezien ik geen zolder heb, maar dit naar goede tevredenheid opgelost. Ik ben een tevreden klant.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 en JA Solar 265 Wp All Black

9.0
Via een brochure ben ik bij Zonneplan terecht gekomen. Vervolgens heb ik ook vrij snel de beslissing om zonnepanelen te nemen, genomen. Alles omtrent de installatie verliep goed. Het was niet al te lastig, want binnen 3 uurtjes waren de installateurs klaar. Daarnaast zijn de opbrengsten tot nu toe boven verwachting.
Zonnepanelen Roermond
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken met Zonneplan. Bijna alles is perfect gelopen, er is netjes gewerkt en de panelen liggen er mooi bij. Er is echter nog wel een probleempje met btw-teruggave, maar hier proberen wij samen uit te komen.
Zonnepanelen Roermond
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 265 Wp All Black

10.0
Wat mij betreft is het 100% goed verlopen. Tot nu toe ben ik heel tevreden met de zonnepanelen. Het verloopt allemaal conform verwachting. Ik kan niet anders zeggen dan dat het contact met Zonneplan perfect verliep. De klantvriendelijkheid is heel goed. Er wordt ruim de tijd voor je genomen en daarom heb ik de naam van Zonneplan ook al links en rechts in onze kennissenkring laten vallen.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
Voor ons kwam alles tegelijk. Naast het plaatsen van de zonnepanelen werd het huis nog verbouwd en opgeknapt. Ik vond het super geregeld en alles was helemaal duidelijk. Met elke stomme vraag die ik had, kon ik bellen. Omdat we zo druk zijn geweest, heb ik me nog niet verdiept in de opbrengsten. Ik dacht dat het een goede investering was om te doen, maar heb er voor de rest niet meer naar gekeken. Ik hoop het te gaan merken in de eindafrekening.
Zonnepanelen Roermond
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 265 Wp All Black

8.0
De installatie verliep vlekkeloos. Maaike heeft mijn vragen over de betaling netjes uitgelegt. Smeets heeft bij ons geïnstalleerd en dit verliep allemaal soepel. Ik heb besloten om te gaan verhuizen, maar als de nieuwe bewoners van mijn huis de panelen niet willen, dan wil ik graag vragen of ik de panelen mee kan nemen naar mijn nieuwe huis. Al met al ben ik blij met mijn zonnepanelen van Zonneplan.
Zonnepanelen Roermond
Gekozen voor SolarEdge SE3500 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Een paar jaar geleden heb ik ook al naar de mogelijkheden van zonnepanelen gekeken. Na verloop van tijd ben ik weer gaan kijken. Je moet er wel voor zorgen dat je appels met appels vergelijkt. Uiteindelijk kwam Zonneplan prijstechnisch het beste naar voren. Het contact met mijn adviseur was netjes. Alles is volgens afspraak verlopen.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
De installatie verliep prima. Alles was goed afgewerkt. Ik had verwacht dat er vooraf een installateur zou komen kijken, dit was niet het geval. Op de dag zelf is alles wel keurig opgelost. Ook de bekabeling netjes aangesloten en weggewerkt. Daarover niets anders dan lof.
Gekozen voor Zeversolar TL5000-10 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Tijdens de installatie was het verkeerde dakplan naar de installateurs opgestuurd. Daardoor lag er een andere opstelling op het dak. De installateurs zijn vervolgens nog een keer langs geweest om dat op te lossen. Dat is keurig gegaant. Tussen Zonneplan en mij is er goed gecommuniceerd. Dat vind ik net zo belangrijk als het installeren zelf. Service staat bij mij voorop.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Ben ik tevreden? Ja! Ik ben super tevreden. Kunnen we kort en krachtig over zijn. De jongens hebben heel goed gewerkt en waren zo klaar. Mijn complimenten aan de jongens van de installatie en aan de adviseurs bij Zonneplan!
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Na goede communicatie met Zonneplan kwam Smeets bij ons installeren. Dit is uitermate goed gegaan, het was super gecoördineerd en de plaatsing was uitstekend. De installateur is hartstikke netjes te werk gegaan, hier zijn wij dan ook zeer over te spreken.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
De installatie is bij ons goed en netjes geplaatst. De panelen liggen er strak op en de dakpannen zijn gespaard gebleven. Zelf had ik het kabeltraject al vergemakkelijkt voor de installateurs dus ook dit was geen groot probleem. Alleen een kleine misscommunicatie met de gemeente leidde tot een iets langer traject. Maar voor de rest ben ik tevreden.
Zonnepanelen Roermond
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en LG 300 Wp MonoX NeoN

8.0
De installatie had bij mij wat voeten in de aarde. De installateurs en Zonneplan hadden geen overeenstemming over het dakplan. Uiteindelijk is dit allemaal goedgekomen en liggen ze er mooi op, daarover ben ik tevreden.
Zonnepanelen Roermond
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Zonneplan was één van de eersten die reageerden, vandaar dat ik daar direct mee in zee ben gegaan. Ik heb constant zaken gedaan met één adviseur. Ik ben heel tevreden over de informatie die ik kreeg. Op de dag van de plaatsing waren de installateurs met z'n 3'en. Eén ging de kruipruimte in en de andere twee gingen op het dak bezig. Om 8 uur 's ochtends arriveerden ze en voor half 1 waren ze alweer weg. Dat ging perfect en ik was verbaasd dat ze al zo snel klaar waren.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3000TL-21 en BYD 260 Wp

9.0
De installatie van de panelen is bij ons heel goed verlopen. Er was na het plaatsen nog wel een klein mankement maar dit is om 10 uur ‘s avonds nog opgelost, dus dat was voor ons een prima service.
Zonnepanelen Roermond
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en JA Solar 265 Wp All Black

9.0
Alleen het maken van een planning voor de installatie was even vervelend. Ik wilde er graag bij zijn, maar dat is niet gelukt. Achteraf is het prima gelopen. Het bedrijf dat geplaatst heeft, heeft dit keurig gedaan. We waren ook net op tijd voor een hele goede maand wat betreft de opbrengsten. Daarnaast is het fijn dat je bij Zonneplan een directe contactpersoon hebt.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en BYD 260 Wp

10.0
Qua prijs was Zonneplan niet eens de goedkoopste, maar ik heb toch voor Zonneplan gekozen omdat ze het gedurende het gehele proces goed voor mekaar hadden. Daarnaast zag de offerte er gelikt uit. Daarnaast zijn de afspraken met zowel Zonneplan als de installateurs allemaal correct nagekomen.
Zonnepanelen Roermond
Gekozen voor SolarEdge SE7K en Trina Solar 260 Wp All Black

9.0
Ik heb nooit aan zonnepanelen gedacht, totdat ik van Zonneplan een brief in de bus kreeg. De mogelijkheid tot lenen sprak mij erg aan en daarom heb ik voor zonnepanelen gekozen. Mijn contact met Erik verliep goed. Erik is een goede gast en hij reageerde snel en zakelijk terug. Tijdje later heb ik mijn naasten ook geadviseerd om zonnepanelen bij Zonneplan te kopen. Ik verwacht van Erik hiervoor nog wel een bloemetje.
Zonnepanelen Roermond
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en BYD 260 Wp

10.0
Het principe dat Zonneplan collectief een hele gemeente in één keer aanpakt, gaf mij het gevoel dat het geen zin had om nog verder te kijken. Het concept was helder en ik was op de hoogte van de prijzen. Er was altijd wel iemand bereikbaar. Het is prettig dat er ook buiten kantooruren contact opgenomen kan worden, zodat ik na mijn werk ook kon bellen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

8.0
Na enkele strubbelingen konden we bij ons alsnog overgaan tot installatie. De installatie zelf is goed verlopen, daarover hebben wij geen klagen. Na de installatie hebben wij nog ‘mankementen' maar hier werken we samen met Zonneplan aan.
Zonnepanelen Roermond
Gekozen voor SMA Sunny Tripower 5000TL-20 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
We zijn tevreden over onze installatie. Ook de plaatsing is netjes gedaan en alles is goed afgehandeld. De jongens waren optijd hier en waren ook weer vroeg weg. Het contact met Zonneplan was ook zeer prettig.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 260 Wp All Black

10.0
Ik ben zeer tevreden. De jongens die het hebben geïnstalleerd waren nette jongens en hebben alles schoon achtergelaten. Ik heb geen andere partijen overwogen omdat het direct goed voelde met Zonneplan.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3000TL-21 en Trina Solar 260 Wp All Black

9.0
Ik heb weinig te klagen over hoe het met Zonneplan is gegaan. Alleen had ik eerst andere panelen verwacht, maar daar bleek een probleem mee te zijn en heb ik gratis een upgrade aangeboden gekregen van Zonneplan. Dat vond ik wel erg netjes. Ook de installatie is erg netjes gegaan en de jongens hebben alles schoon achtergelaten. Achteraf heb ik nog een nieuwe offerte aangevraagd om toch een beetje te kunnen vergelijken maar daaruit bleek dat ik goed gekozen had met Zonneplan.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Jinko 265 poly

10.0
Zonneplan is alle afspraken netjes nagekomen. Het contact was heel snel en ze hadden een zeer duidelijke offerte. We hebben na Zonneplan eigenlijk niet meer verder hoeven kijken.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en BYD 260 Wp

10.0
Zelf heb ik nog wel even om mij heen gekeken. Van Zonneplan heb ik alle informatie en berekeningen gekregen en toen heb ik ook de keuze gemaakt om daar zonnepanelen aan te schaffen. Ik heb een duidelijk plan ontvangen en 3 weken na acceptering werden de zonnepanelen geïnstalleerd. Dat ging super snel. De installateurs waren hier om kwart over 12 en kwart over 5 draaide het hele zaakje al.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 265 Wp All Black

10.0
Tot nu toe ben ik zeer tevreden. De installatie van de panelen is, op een paar gesneuvelde dakpannen na, soepeltjes verlopen. Daar had ik al rekening mee gehouden en had ze dus al klaar liggen. Dat was dus geen probleem. Ik maak veel mondelinge reclame voor Zonneplan. Iedereen die langs komt, wil er het fijne van weten. Daarvan hebben een aantal zich al bij Zonneplan gemeld.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 en Trina Solar 260 Wp All Black

10.0
Mijn man en ik waren al geruime tijd over zonnepanelen aan het praten. Op een gegeven moment kregen we vanuit Zonneplan een folder in huis. We hebben met Zonneplan gebeld en zo begon het balletje te rollen. Mede dankzij het voorwerk dat al gedaan was, is de plaatsing van de zonnepanelen buitengewoon goed verlopen. Na de installatie hebben we onze zoon en een aantal kennissen geïnformeerd en die hebben inmiddels ook zonnepanelen.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 265 Wp All Black

10.0
Eerlijk gezegd is het perfect gegaan. Ik heb geen klagen. Helemaal niets. De installatie was een beetje moeilijk. Dat zat hem vooral in de bekabeling van de omvormer naar de meterkast. Maar we zijn er uitgekomen. Het bellen en mailen met Zonneplan verliep goed. Nadat ik een folder had gekregen, heb ik gebeld en toen is het allemaal vanzelf gegaan. Nu beveel ik Zonneplan hier en daar aan.
Zonnepanelen Roermond
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 260 Wp All Black

9.0
Eigenlijk ben ik best tevreden. Eén ding waar ik een beetje moeite mee had, is dat ik na de plaatsing alleen een Engelse handleiding van de omvormer ontving. De monteur kon mij daarin ook niet helpen. Vervolgens heb ik daarover gemaild en heb ik een Nederlandse versie ontvangen. Voor de rest zijn de zonnepanelen keurig afgewerkt, waren de monteurs sympathiek en heb ik perfect contact met Zonneplan gehad.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en JA Solar 265 Wp All Black

9.0
Met een dag hebben de installateurs de zonnepanelen geplaatst. Op die dag hadden ze de verkeerde omvormer bij zich. Deze is een dag er na geplaatst. De omvormer werkte ook niet meteen, dus zijn ze een paar dagen later teruggekomen om dit te herstellen. Het contact met Zonneplan was heel fijn. Ook via de e-mail verliep dit snel en duidelijk.
Gekozen voor SMA Sunny Tripower 5000TL-20 en BYD 260 Wp

10.0
Zonneplan is de enige aanbieder geweest die ik overwogen heb. Op internet heb ik nog wel wat informatie verzameld over de zonnepanelen en omvormers, maar verder heb ik geen andere offertes aangevraagd. De honderden positieve recensies over Zonneplan en de installateurs vond ik daarin ook belangrijk. Wat dat betreft is het bij mij ook super gegaan. Alles is nagekomen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en LG 300 Wp MonoX NeoN

10.0
Ik ben echt heel tevreden. Niet alleen over Zonneplan, maar ook over de manier waarop de monteurs te werk zijn gegaan. Ter plekke is er een oplossing bedacht voor de kabel naar de meterkast. Het is goed overdacht en uitgevoerd. Ook geen enkele wanklank over de communicatie met Zonneplan. Petje af.
Gekozen voor Zeversolar TL1500 en JA Solar 265 Wp All Black

9.0
Opzich is de installatie van de zonnepanelen heel goed verlopen. Het bedrijf dat het geplaatst heeft, is daar echt deskundig in. Dat geldt ook voor de plaatsing van de omvormer op de zolder. Er waren wat probleempjes met het trekken van de kabel tussen de omvormer en de meterkast, maar dat is uiteindelijk goed gekomen.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 260 Wp All Black

9.0
Ik was al een tijdje met zonnepanelen bezig toen ik een folder van Zonneplan in de bus kreeg. Ik dacht dat dit wel goed zou zitten en ben vervolgens overgegaan op de aanschaf van zonnepanelen. De plaatsing van de zonnepanelen is prima verlopen, alleen werkte het weer tegen. Het was die dag behoorlijk nat buiten. De installateurs zagen eruit als verzopen katten. Dat was geen doen en daarom zijn ze de volgende dag teruggekomen om het af te maken.
Zonnepanelen Roermond
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en Trina Solar 260 Wp All Black

9.0
Ik ben erg tevreden over de installatie en over Zonneplan. Alleen was er een probleem met mijn omvormer waardoor de jongens van het installatieteam een aantal keer moesten terugkomen om het probleem te verhelpen. Dit hebben ze goed gedaan. Omdat Zonneplan direct goed reageerde en met een mooie offerte kwam heb ik geen andere partij overwogen.
Gekozen voor SolarEdge SE4000 en Trina Solar 260 Wp All Black

10.0
Het contact met de adviseur van Zonneplan was fijn. Ik heb op de vragen die ik had een heel duidelijke uitleg gekregen. Ik heb de tijd gekregen om na te denken en te beslissen. Vaak zie je firma's die dit willen overhaasten, maar hier kreeg ik daar rustig de tijd voor. Het plaatsen van de zonnepanelen heeft erg lang geduurd. Van half 8 's ochtends tot kwart voor 10 's avonds zijn ze bezig geweest. Desondanks is het perfect gegaan.
Zonnepanelen Roermond
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 260 Wp All Black

8.0
Er heeft een prima installatie plaatsgevonden. Zelf had ik de kabel van de garage naar de meterkast gelegd. De installateurs waren met een man of 4, dus waren ze in een paar uurtjes klaar. Wat betreft de opbrengsten zit ik redelijk op schema.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en BYD 260 Wp

9.0
De plaatsing van de zonnepanelen is alweer even geleden. Ik herinner mij geen rare dingen, dus volgens mij is het goed gegaan. Alles werkt, maar de opbrengsten zeggen me helemaal niets. Dat gaat eigenlijk automatisch en ik zie wel hoe dat verder gaat. De omvormer maakt overigens helemaal geen lawaai. Hij staat op een plek waar ik regelmatig ben, maar ik hoor hem nooit.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en BYD 260 Wp

9.0
Natuurlijk ga ik niet op één paard wedden, dus heb ik meerdere offertes aangevraagd. De keuze voor een partij heeft te maken met de persoon zelf en hoe hij overkomt. De benadering vond ik goed gaan en dat heeft de doorslag gegeven om voor Zonneplan te kiezen. De bekabeling had in mijn ogen anders gekund, maar voor de rest is het netjes en secuur gegaan. Een petje af voor die mannen.
Gekozen voor SMA Sunny Tripower 25000TL-30 en BYD 260 Wp

9.0
De installatie ging heel snel. Wij hebben een plat dak, dus de montage verliep spoedig. De installateurs begonnen rond half 9 en waren rond een uur of twee al klaar.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en BYD 260 Wp

10.0
Naast Zonneplan had ik nog enkele offertes in de regio aangevraagd, maar deze konden niet tippen aan de prijs van Zonneplan. Ik moet zeggen dat ik er positief op terugkijk. Alles is goed verlopen en netjes afgehandeld. De installatie ging foutloos en de materialen zijn netjes weggewerkt. Met de adviseur heb ik goed contact gehad. De vragen die ik had, werden duidelijk beantwoord.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 5000TL-21 en BYD 260 Wp

7.0
Ik ben niet 100% tevreden. De kabels hadden wat korter kunnen zijn en de kleur van de panelen is niet volledig zwart, wat niet gezegd is. Er zitten blauwe tinten in, wat ik wel jammer vind. Voor de rest is alles prima verlopen en heb ik geen klachten over Zonneplan en de installateurs.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3600TL-21 en Trina Solar 260 Wp All Black

10.0
De afwerking was perfect. De installateurs spanden zich extra in om de bekabeling mooi weg te werken. Doordat er een pijpje op het dak zat moest er één paneel overdwars geplaatst worden, maar dit is niet storend. Een aanrader!
Zonnepanelen Herten
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3000TL-21 en Trina 245 Wp