10.0
Ik ben heel erg blij met mijn zonnepanelen en dat ik voor Zonneplan heb gekozen. Het gehele traject is namelijk volgens verwachting verlopen. De installateurs waren erg prettige mensen en ze kwamen hun afspraken goed na, wat ervoor zorgde dat het hele proces heel erg soepel verliep. De BTW heb ik ook al terug en daar heb ik helemaal niks voor moeten doen. Deze fijne ervaring zorgt ervoor dat ik Zonneplan aan iedereen aanbeveel. Mijn complimenten!!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
Complimenten voor Zonneplan. Installatie is vlekkeloos verlopen. Monteurs waren mooi op tijd. Aardige mannen. Ze hebben erg netjes gewerkt. Onze vrienden hebben, door onze goede ervaring, ook via Zonneplan gekocht. Zij zijn al net zo blij met hun zonnepanelensysteem als wij.
Zonnepanelen Nederweert
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
Ik ben heel erg tevreden met mijn zonnepanelen. Het contact met mijn klantadviseur Jasper is ook altijd erg prettig geweest.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 300 Wp All Black

8.0
Ik heb een duidelijk adviesgesprek gehad. De manier van communiceren bij Zonneplan heb ik als erg fijn ervaren.
Gekozen voor SolarEdge SE5000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

9.0
Ik vond de communicatie met Zonneplan super. Van A tot Z ben ik uitermate goed geholpen. Als voorbeeld de btw-teruggave. Ik heb zelf amper iets hoeven doen. Ik ben erg blij dat ik de zonnepanelen heb aangeschaft bij een partij die de klant ook echt serieus neemt.
Zonnepanelen Nederweert
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en Trina Solar 265 Wp Poly

9.0
Het werkt allemaal perfect en de zonnepanelen leveren al veel op voor ons. We zijn heel tevreden.
Gekozen voor Zeversolar TL5000-10 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8.0
De zonnepanelen liggen op mijn dak en ik heb er weinig omkijken naar. De opbrengst houd ik bij en ze leveren voldoende op. Ik ben prima geholpen en de installatie verliep ook vlot en zonder problemen. Dit maakt dat ik wel tevreden ben met de zonnepanelen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 270 Wp All Black

8.0
De zonnepanelen doen gewoon hun werk en ik heb er verder geen omkijken naar. Ik ben door Zonneplan met alles geholpen waar ik mee geholpen kon worden en de installatie verliep verder ook prima.
Zonnepanelen Nederweert
Gekozen voor SolarEdge SE5000 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik ben gelukkig met de zonnepanelen, alleen de zon die mag van mij nog wel iets meer gaan schijnen. De adviseur binnen zonneplan heeft mij prima geholpen en heeft mij ook goed geholpen en was zeer vriendelijk. De installatie die daarop volgde verliep heel vlotjes. Het installatiebedrijf heeft netjes een afspraak gemaakt, en de jongen waren stipt op tijd. Vooraf zijn mijn wensen besproken, onder andere met betrekking tot het wegwerken van de kabel en hier is een goede oplossing voor gevonden door de installateurs en zij hebben alles ook keurig achtergelaten.
Gekozen voor SolarEdge SE5K en JA Solar 270Wp SE optimizers

9.0
Ik ben erg tevreden met mijn investering in zonnepanelen bij Zonneplan. Alles verliep heel prettig en helder. De installatie verliep ook goed, de jongens hebben op het dak sterk werk geleverd en netjes achtergelaten.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8.0
Ik ben erg goed geholpen door mijn contactpersoon, hij was erg deskundig en nam al mijn onduidelijkheden weg. Het is erg leuk om bij te houden wat mijn zonnepanelen opbrengen en de opbrengst is nog volgens prognose.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 en JA Solar 270Wp SE optimizers

10.0
Ik ben heel erg tevreden met hoe alles is gegaan. Het gehele proces verliep sneller dan verwacht en daar ben ik erg blij mee aangezien het dan niet langzaam voortkabbelt. De installatie was top, die jongens hebben het snel gedaan vond ik.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 270 Wp All Black

10.0
Mijn zonnepanelen liggen nu al een aantal maanden op het dak. Ik moet zeggen dat ik er in het begin weinig vertrouwen in had. Ik vond het spannend met het plan voor de zonnepanelen. Gaat het wel passen? En wordt de btw wel echt helemaal geregeld? Als ik er op terug kijk dan ben ik razend enthousiast over het traject. Ik ben goed geadviseerd en alles is boven verwachting verlopen. Het ging gestroomlijnd!
Zonnepanelen Nederweert
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en Trina Solar 270 Wp All Black

10.0
De installatie is heel goed verlopen en ik ben ook erg tevreden met de zonnepanelen! Ik probeer hier en daar ook reclame te maken voor Zonneplan, omdat er zo positief over ben. Een welverdiende 10!
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 270 Wp All Black

10.0
Ik ben tevreden met de zonnepanelen die op mijn dak zijn geïnstalleerd. Vooraf ben ik overal goed over geïnformeerd en zijn al mijn vragen keurig beantwoord. Vervolgens hebben de installateurs de panelen uitstekend op mijn dak gemonteerd. Ik heb niets aan te merken op Zonneplan en hoop nog jaren te kunnen genieten van de panelen.
Zonnepanelen Nederweert
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9.0
In principe is alles naar wens verlopen. Jammer dat de installatie niet ineens goed ging. Dit kwam omdat de panelen nog niet voorzien waren van hun computertje waarmee we online kunnen monitoren. Nadat ze dit alsnog hadden verzorgd waren we wel een paar uur verder. Ondanks dat ben ik zeer tevreden over onze PV installatie.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8.0
De zonnepanelen bevallen ons prima. Ze zijn destijds netjes geïnstalleerd en tot op heden hebben wij nog geen problemen kunnen ontdekken.
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 265 Wp All Black

9.0
Ik ben na enige tijd nog steeds gelukkig met mijn zonnepanelen. De installatie is prima verlopen en de afwerking is netjes. Niks te klagen.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9.0
De installatie ging heel goed. Op een gegeven moment viel me op dat er een paneel wat scheef zat, maar dit werd ter plekke recht gezet en het uiteindelijke resultaat is hartstikke strak. De jongens hebben netjes gewerkt, goed doorgewerkt en ze waren snel klaar.
Zonnepanelen Nederweert
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en JA Solar 265 Wp All Black

9.0
Mijn traject bij Zonneplan is goed verlopen. Mijn hobby is pottenbakken, en hierbij verbruiken de ovens die ik gebruik veel stroom. Om toch mijn energiekosten te drukken, heb ik besloten om zonnepanelen te nemen. Op basis van positieve referenties en de flyer die ik heb gekregen, heb ik voor Zonneplan gekozen. Tot op heden heb ik hier geen spijt van. Mijn installatie werkt goed en ik mijn opbrengsten lopen goed volgens prognose.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en BYD 260 Wp

8.0
Je merkt aan de panelen en ziet aan de omvormer dat het goed materiaal is. Ik heb de panelen zelf geïnstalleerd en alles tot aan het bevestigingsmateriaal toe is goed en degelijk spul.
Zonnepanelen Leveroy
Gekozen voor Diehl Platinum 4300TL en Komaes 240 Wp