9.0
Alles is super snel en goed verlopen. Er is door de monteurs hard gewerkt en ze hebben alles netjes achtergelaten. De werking van de zonnepanelen is duidelijk uitgelegd en het eindresultaat is prachtig.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Mijn schoonvader heeft Zonneplan aanbevolen en ik snap dat nu helemaal. Het gehele proces, van a tot z, is perfect geregeld. Zonneplan heeft een goede serviceafdeling die erg duidelijk communiceert. Mijn vragen werden snel en goed beantwoord. Daarnaast ging de installatie goed en liggen de panelen er mooi bij.
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Wij hebben onze panelen in november geïnstalleerd dus in het begin hadden wij de iets minder mooie maanden. Maar nu de zon begint te schijnen houd ik het allemaal regelmatig bij via de app en dit ziet er zeer goed uit. De service van Zonneplan was ook top. Het contact met onze adviseur goed, als we belden met een vraag kregen wij daar elke keer heel snel antwoord op. Ook de installatie ging goed. De monteurs werkten heel snel, netjes en de hele installatie is zonder problemen verlopen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
Mijn klantadviseur heeft mij goed geholpen met het plan opstellen. Vervolgens hebben de installateurs top werk geleverd. Na een bakje koffie zijn ze aan de slag gegaan en hebben alles netjes afgewerkt. De installatie werkt tot nu toe echt perfect. Ik kijk iedere dag even op de app om te kijken hoe de panelen het doen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben zeer tevreden. Ik heb het contact met Robin altijd als zeer prettig ervaren. We hebben een paar keer contact gehad en hij was altijd heel open en eerlijk. De installatie ging ook prima. De installateurs waren heel attent en vriendelijk, geen verkeerd woord over!
Zonnepanelen Neer
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Op de dag van installatie was het enorm glad weer, veel regen. Desondanks zijn de jongens snel en vakkundig te werk gegaan. Ook over de plaatsing van omvormer en kabeltrajecten een goed overleg gehad. Erg blij met het eind resultaat en de monitoring via mijn app!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De jongens die kwamen installeren hebben goed gewerkt! Ik heb ze een kop koffie gegeven en dat vonden ze erg leuk. Daarna is de montage echt perfect verlopen. Ik ben heel positief!
Zonnepanelen Heythuysen
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.4
Eerst had ik contact met een andere partij, dat beviel erg slecht en toen heb ik de aanschaf van zonnepanelen voortgezet met zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Helaas zijn er wat dakpannen gesneuveld, maar voor de rest is het een goed proces geweest.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Erg prettig dat ik mooi op tijd de BTW heb teruggekregen. Verder helemaal geen omkijken naar gehad. Ik heb zelf van tevoren één kabeltje gelegd ter voorbereiding van de installatie. Hierdoor hebben de jongens heel snel door kunnen werken. Wat dat betreft een super samenwerking!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

8.6
Ik ben heel blij met mijn zonnepanelen en hoe Zonneplan alles heeft geregeld.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben erg blij met de zonnepanelen. De communicatie van Zonneplan was erg goed, ik zat zelf in een lastige drukke tijd en daar is goed omheen gewerkt.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Onze ervaringen met Zonneplan zijn tot nu toe louter positief en de zonnepanelen bevallen uitstekend.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De zonnepanelen bevallen prima en als de zon schijnt zie ik de meter teruglopen. Dat is leuk om te zien en daardoor merk ik ook meteen dat de zonnepanelen het goed doen. De adviseur van Zonneplan heeft heel veel moeite gedaan om voor mij het beste plan te maken. Alles was duidelijk voordat de installateurs langskwamen. De mannen die langskwamen gedroegen zich netjes en over de uitgevoerde werkzaamheden heb ik geen klachten.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
De zonnepanelen bevallen prima! Van de aanvraag tot de installatie is allemaal vlot verlopen.
Gekozen voor SolarEdge SE5K en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Het gehele proces is perfect gelopen. Helemaal niks op aan te merken. Het advies van, en contact met de mederwerkers van Zonneplan verliep erg soepel en prettig en de installateurs gingen erg goed te werk. Al met al niks op aan te merken.
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en JA Solar 270 Wp All Black

10.0
Bij Zonneplan werkt alles zeer gestroomlijnd. Het contact was snel en de uitvoering was nog sneller! De jongens van het installatieteam waren zeer snel en professioneel. We zijn erg tevreden.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 en JA Solar 265Wp SE optimizers

8.0
wij hebben lang nagedacht over de aanschaf van zonnepanelen, het kost toch veel geld. Nu we eenmaal de zonnepanelen op het dak hebben liggen kunnen we zeggen dat we zeker de goede keus hebben gemaakt. Het levert zeker geld op en over een aantal jaar als de zonnepanelen er uit zijn ben je helemaal van de kosten af! Zonneplan heeft ons perfect geholpen het hele traject
Zonnepanelen Haelen
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10.0
De installatie ging supersnel. Er is heel netjes te werk gegaan, alles werkt perfect en ik ben echt zeer tevreden met de zonnepanelen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

9.0
Onze adviseur heeft ons goed geholpen en heeft ons naar behoren van informatie voorzien. Wat er is beloofd in de offerte is ook uitgevoerd en alle zonnepanelen zijn netjes geïnstalleerd. De monteurs waren vriendelijk en hebben na installatie ook alle rommel keurig opgeruimd. Dit maakt dat ik helemaal tevreden ben met de zonnepanelen.
Zonnepanelen Heythuysen
Gekozen voor Zeversolar TLC6000 en Trina Solar 270 Wp All Black

9.0
Wij kijken iedere dag hoeveel centen we hebben terugverdiend. Als het weer een beetje meespeelt is het een leuk spelletje. De laatste paar dagen is het echter wat somberder. De panelen liggen mooi op het dak en het was een goede keus van ons om panelen te nemen bij Zonneplan.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 265 Wp All Black

10.0
De zonnepanelen doen het goed. De adviseur die mij geholpen heeft was alert en heeft een keurig advies opgeleverd. De installatie werd verricht door een installatiebedrijf bij mij uit de omgeving, ze waren vriendelijk en hebben de panelen uitstekend gemonteerd. Alles werkt en het hele proces is vlekkeloos verlopen, ik heb er niets op aan te merken.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en JA Solar 265 Wp All Black

10.0
De opbrengst van de zonnepanelen is goed en ik houd deze wekelijks bij. De adviseur heeft mij goed geholpen en ook na aanschaf kan ik haar altijd bereiken. De installatie is goed verricht en de mannen die dit hebben gedaan waren erg vriendelijk en gingen netjes te werk. Ik ben vol lof over Zonneplan en ik raad het iedereen aan.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 270 Wp All Black

9.0
Ik ben heel erg gelukkig met de zonnepanelen. Uiteindelijk hoop ik na een jaar te kunnen zien dat de zonnepanelen hebben opgeleverd zoals beloofd, maar als ik de opbrengst nu bekijk loopt dit op schema. De installatie is goed verricht en alles is netjes afgewerkt. Het was ook super dat de installateurs na afloop nog tekst en uitleg gaven met betrekking tot de installatie.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 270 Wp All Black

10.0
Opzich is alles goed verlopen. De zonnepanelen zijn vakkundig gemonteerd en netjes volgens afspraak geleverd. De installateurs waren iets verlaat. Dat maakte niet veel uit, want ik was toch thuis. Binnen 3 uur lagen de panelen erop. Ze werken ook goed. Ik ben een tevreden klant.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Het contact met Zonneplan was en is nog steeds zeer prettig. Een paar jaar geleden heb ik ook al zonnepanelen overwogen, maar de partij waar ik zaken mee ging doen was het niet helemaal voor ons. Zonneplan daarentegen was wel een partij waar we graag zaken mee wilden doen en dat is heel positief uitgevallen. Alles is naar wens verlopen.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en JA Solar 265 Wp All Black

10.0
Het geheel is vanzelfsprekend verlopen. Vanaf dag één doet alles het en werkt het. Het vergelijken van verschillende aanbieders is koffiedik kijken. Het lijkt allemaal erg veel op elkaar. Zonneplan stak er bovenuit doordat ze als betrouwbaarste partij op het internet naar voren kwamen.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2500TLST-21 en BYD 260 Wp

10.0
Ze liggen er op en doen het opperbest. Voordat ik de zonnepanelen kocht heb ik vijf verschillende bedrijven vergeleken. Zonneplan kwam daar als beste uit. Ze gaven uitgebreide informatie, hadden een duidelijke offerte en de prijs was het scherpst.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3600TL-21 en Sunrise 260 Wp Black

10.0
Het is toch spannend vooraf, maar het is allemaal erg goed bevallen. Ik heb niet verdiept in de bedrijven die zonnepanelen verkochten, maar heb gekozen voor het bedrijf dat het best stond aangeschreven.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2500TLST-21 en LG 285 Wp MonoX NeoN