9.0
Erg blij met mijn panelen. Ik moet zeggen dat ik niet vaak naar de opbrengsten kijk, maar als ik kijk ziet dat er goed uit. Zonneplan kwam met een goed advies en de installatie is perfect verlopen!
Gekozen voor Zeverlution 1500S en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Ik ben lekker een hoop energie aan het opwekken met mijn panelen. Altijd prettig contact met Zonneplan en ben daarnaast heel blij met hoe alles op het dak ligt.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

10.0
Het hele traject is fantastisch verlopen. De installatie is goed verlopen en alles is helemaal duidelijk. Er wordt meer stroom opgewekt dan dat de prognose aangaf. Super tevreden en blij dus!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en LONGi Solar 305 Wp All Black

9.0
Hier spreekt een tevreden klant! Erg blij met mijn panelen en met Zonneplan. Doe je hier een aanvraag dan weet je dat alles goed gaat komen. Top bedrijf!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 300 Wp All Black

9.0
Ik heb Zonneplan al aangeraden bij mijn schoonzus. Ik ben zelf echt heel tevreden met hoe alles op het dak ligt. Mijn adviseur beantwoordde mijn vragen echt heel prettig en de monteurs waren ook hele nette mannen. Mijn huis is netjes achtergelaten!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en LONGi Solar 305 Wp All Black

10.0
Na verschillende offertes aangevraagd te hebben, bleek Zonneplan het beste uit de bus te komen. Mijn zonnepanelen zijn keurig geïnstalleerd door Zonneplan en leveren mij veel geld op. Naast het feit dat deze zonnepanelen mij veel geld opleveren is het ook goed voor het milieu. Dit is fijn voor de kleinkinderen.
Gekozen voor Zeverlution 5000 en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik ben erg tevreden met de installatie en ga mijn ervaringen ook zeker delen in mijn persoonlijke kringen.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en QCELLS 315 Wp Design Zwart

9.0
Ik ben zeer tevreden over Zonneplan. Alles van A tot z geregeld! Dus mocht je op zoek zijn naar zonnepanelen dan moet je bij Zonneplan zijn. Ik zou het zeker aanraden.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Ik ben heel erg blij met de zonnepanelen. Met nog een maand te gaan heb ik al bijna de voorspelde opbrengst gehaald, dat is een mooi vooruitzicht. De service was top en het contact met Roy was erg prettig.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Super tevreden
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
Tevreden over de installatie, en niks op Zonneplan aan te merken. Erg tevreden.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.6
Vanaf de installatie heb ik al 1300 kWh opgewekt. De opbrengst kan ik bijhouden via mijn computer en een handige app. Op de installatiedag waren de jongens mooi optijd. Zelf had ik een kabel getrokken om het werk iets makkelijker te maken. Verder is alles perfect gelopen. Toen ik even op het dak wilde kijken, waren ze de stijger al aan het afbouwen, zo snel is het gegaan!
Zonnepanelen Kerkrade
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
Wat zijn we blij met onze zonnepanelen. Ze doen hard hun best en dit zien we terug in onze dalende energiekosten. De installatiedag is erg goed verlopen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Het gesprek met Bas, mijn adviseur, was super! De mannen van de installatie hebben ook echt goed gewerkt. Ik had zelf al wat voorbereidingen getroffen, dus de installatie ging ook vlot. Ze dacht ook goed met mij mee waar de bekabeling zou moeten. Ik ben hartstikke tevreden.
Gekozen voor Zeversolar TLC4000 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Aardige adviseurs, strakke montage en super vriendelijke installateurs. Ik ben erg tevreden over Zonneplan.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Het gehele proces bij Zonneplan is perfect verlopen. Vorige week heb ik netjes de btw teruggekregen en de adviseur Anna heeft me destijds goed geholpen bij de aanschaf. De monteurs hebben op de installatiedag ook alles netjes geïnstalleerd en afgewerkt.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
Echt hartstikke blij met hoe het allemaal is gegaan! ik heb helemaal niks op te merken.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik ben super blij met hoe alles is verlopen. De belasting had ik ook heel snel terug. Ik heb zonneplan dan ook bij mijn vrienden aangeraden!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Proces is echt prima verlopen! De installatie was perfect en netjes uitgevoerd, wat wil een mens nog meer hé? Jammer dat de Centrale BTW Teruggave zo lang duurt, maar daar kunnen jullie niks aan doen. Ik ben verder hartstikke tevreden!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

8.0
Het gehele proces is vlekkeloos verlopen! Ik ben erg tevreden!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

8.0
Erg tevreden over Zonneplan. Altijd netjes te woord gestaan en kreeg ook altijd snel antwoord op mijn vragen. De installatie van de panelen is ook netjes verlopen. Als mensen mij vragen naar de zonnepanelen raad ik ze Zonneplan ook zeker aan.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 295 Wp All Black

9.0
Mijn zonnepanelen doen het erg goed. Ik bespaar in mijn portemonnee en help daarmee ook het milieu mee echt helemaal top!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

10.0
Alles is ontnomen! Zonneplan is helemaal super
Gekozen voor SolarEdge SE5000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
De adviseur van Zonneplan heeft ons erg goed advies gegeven en de installatie verliep ook erg snel! En gelukkig werkte de zon daarna ook mee en hebben we een goeie opbrengst gekregen!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

10.0
Ik ben erg tevreden. Het is allemaal prima verlopen, het advies was goed en bij de installatie waren aardige mensen die hun vak verstonden, het ging heel erg snel, perfect!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

10.0
Wij zijn heel tevreden!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
Het hele proces bij Zonneplan is erg vlot en soepel verlopen! De btw hebben we ook erg snel teruggekregen. Wij zijn erg tevreden!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
Ik ben zeer tevreden over de behandeling, communicatie, levering en afwerking van de zonnepanelen. Zonneplan is voor mij een aanrader!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Wij zijn heel tevreden met het proces van Zonneplan. Het proces verliep erg simpel, wij zijn eigenlijk helemaal ontzorgd! De snelheid van het contact was erg prettig en de opbrengst is tot op het moment erg goed! Bij de installatie verliep ook alles vlekkeloos, binnen een halve dag was alles geïnstalleerd en er werd goed gecommuniceerd!
Gekozen voor Zeverlution 5000 en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
Jullie hebben er zo'n mooi boekje bij gedaan met de verwachte opbrengst. Het komt overeen, dat is heel erg mooi. Mijn huis heeft een mooie ligging. De mannen waren met zijn drieën, ze hebben de panelen heel snel en mooi geïnstalleerd. Je merkt dat de mensen er verstand van hadden, top.
Gekozen voor Zeverlution 3000S exclusief combox en Trina Solar 275 Wp Black/white

9.0
De zonnepanelen lijken goed te functioneren. Twee bekwame installateurs kwamen binnen een ochtend het systeem bij ons installeren. Na afloop lieten ze weinig tot geen rommel achter, wat wij erg fijn vonden. Installatiebedrijf Smeets is een bedrijf waarop u kunt rekenen en dus ook op Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik heb een leuke dag gehad toen de installatie heeft plaatsgevonden.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het advies was gewoon correct en alles was duidelijk alvorens de installateurs bij ons langskwamen. De installatie verliep ook goed en de mannen waren al snel klaar. Al met al geen klachten of problemen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik heb het qua verbruik en opbrengsten een beetje bijgehouden en nu in de wintermaanden wek ik minder energie op dan ik verbruik. Maar de verwachting is dat dit over een heel jaar weer wordt rechtgetrokken. De adviseur van Zonneplan heeft mij met alles geholpen waar ik vragen over had en zodoende was ik goed geïnformeerd. Ik heb echt leuke gesprekken gehad en ben er zeer over te spreken.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Nu ik ook de BTW terug heb gekregen ben ik onwijs tevreden. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Ik geniet van mijn eigen installatie!
Zonnepanelen Kerkrade
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Zonneplan heeft mij goed geholpen met de aanschaf van zonnepanelen. Echter had ik nog wel vragen over een gat in het dak, maar Zonneplan is hier gelijk mee bezig gegaan. Ook de nazorg was perfect.
Zonnepanelen Kerkrade
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en Trina Solar 265 Wp Poly

10.0
Bij mij is het goed verlopen. Echt prima. Ik heb vooraf geen honderden offertes opgevraagd, daar heb ik helemaal geen tijd voor. Als de prijs goed is en het gevoel klopt, dan vertrouw ik er op dat het goed komt. En het is helemaal goed gekomen. Ze liggen er mooi op.
Zonnepanelen Kerkrade
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 270 Wp All Black

9.0
Elk steentje dat we kunnen bijdragen aan het milieu is goed meegenomen. Daarbij helpen zonnepanelen goed, want die zorgen voor een kostenbesparing voor de toekomst. Bij mij zijn die zonnepanelen netjes geplaatst, alhoewel de heren ze in eerste instantie in een verkeerde opstelling geplaatst hebben. Dat is goed opgelost, alleen is er tot nu toe nog wat weinig zon bijgeleverd!
Zonnepanelen Kerkrade
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en BYD 260 Wp

9.0
De aanschaf van zonnepanelen is bij ons goed verlopen. Zowel de installatie als het contact met Zonneplan verliep soepel.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
De zonnepanelen liggen er allemaal goed op. Het is op tijd en volgens afspraak gegaan. Ik heb Zonneplan nog bij iemand anders aanbevolen. Als ik niet tevreden ben, zou ik dat ook niet doen. Nu is het wachten op de zomer, zodat de zonnepanelen veel gaan opleveren.
Zonnepanelen Kerkrade
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en BYD 260 Wp

9.0
De installatie ging perfect. Ik heb zelf al een kabel gelegd, dus dit scheelde de mannen weer wat werk. Ze waren ook snel weer weg en hebben alles netjes achter gelaten. De plaatsing van de omvormer ging in goed overleg. Nu is het alleen nog wachten op het mooie weer.
Zonnepanelen Kerkrade
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en BYD 260 Wp

10.0
Ik kan alleen maar zeggen dat alles prima gaat. De zonnepaneleninstallatie heb ik conform de afspraken gekregen. Deze is op een adequate manier geplaatst en functioneert goed. De mannen verdienen voor de manier van werken een compliment. Van tevoren had ik zelf een planning gemaakt om de bekabeling binnenom te leggen. De installateurs kwamen met het idee om deze buitenom te leggen. Dat was de meeste praktische oplossing en hebben ze dus ook gedaan. Ik ben van alle kanten tevreden.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en BYD 260 Wp

10.0
Ook wij hebben voor zonnepanelen gekozen. Naast Zonneplan hadden we ook nog een tweetal andere offertes opgevraagd, maar deze waren prijstechnisch niet zo scherp als Zonneplan. Complimenten ook voor de installateurs, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds regen gehad, maar de zonnepanelen lagen aan het eind van de dag netjes op het dak. Ze waren nog wel de kapjes voor de rails vergeten, maar deze zijn later alsnog netjes geplaatst.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
Het plaatsen van de zonnepanelen is goed gegaan! De jongens kwamen iets later aan, omdat de klus ervoor iets uitliep. Ze hebben daardoor wat langer gewerkt, maar rond 6 uur ‘s avonds waren ze klaar. Het kabeltraject naar de meterkast was zo gebeurd, omdat ik nog loze leidingen had liggen.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

9.0
Voor ons is de keuze voor zonnepanelen een weloverwogen beslissing geweest. Over Zonneplan an sich zijn we zeer tevreden, alleen was de installateur niet Zonneplan waardig. Na de plaatsing is het prima gegaan. We hebben mooi weer gehad en daardoor zijn de opbrengsten iets beter dan verwacht. Dat houden we fanatiek in een Excel sheet bij.
Gekozen voor SolarEdge SE4000 en BYD 260 Wp

9.0
In eerste instantie hadden we nog wat problemen met de omvormer en de aansluiting van de monitoring. Het heeft uiteindelijk 2 weken geduurd voordat alles goed liep. Wat betreft de opbrengsten hebben we de zonnepanelen in het verkeerde deel van het jaar laten plaatsen. We hebben nog weinig zon gehad, maar moeten het over een jaar zien. Het lijkt nu allemaal goed te gaan en we zijn tevreden.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 265Wp SE optimizers

8.0
Tijdens de plaatsing was er nog even een kleine discussie over het aanleggen van de kabel naar de meterkast. Daar werd eerst nog even moeilijk over gedaan, maar dat is uiteindelijk goed gekomen. Alles is netjes weggewerkt en de opbrengsten liggen op schema.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Ik ben erg positief over Zonneplan. Volgens mij heb ik ze ook al een aantal extra klanten bezorgd inmiddels. De plaatsing ging in goed overleg en de panelen zijn super strak gelegd. Het enigste minpuntje van het hele verhaal was dat de electricien wat bedrading had laten liggen, dit moest ik naderhand zelf opruimen.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
De jongens van het installatiebedrijf waren vergeten dat ik twee dakramen had. In plaats van verticaal zijn de zonnepanelen horizontaal geplaatst. Dat is naar tevredenheid gegaan en het ziet er netjes uit. Ik heb alleen nog wat dakpannen over, want er is geen enkele gesneuveld.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en JA Solar 265 Wp All Black

9.0
Ik heb geen op- of aanmerkingen over mijn zonnepanelen installatie. De plaatsing an sich ging goed. Die dag hadden de installateurs wegens ziekte een man te weinig, waardoor ze het niet afkregen. Ze zijn een paar dagen later terug gekomen om het af te maken. Dat was geen ramp. Ik kijk niet al te vaak naar mijn opbrengsten. Een aantal familieleden hebben ook panelen en daar vergelijk ik af en toe mee.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 en BYD 260 Wp

9.0
Volgens de installateurs was de installatie een nieuw record. Met een uur en drie kwartier was alles afgerond. Ik woon in een nieuwbouw huis en er was een loze leiding aanwezig, zodat alles vlot geïnstalleerd kon worden. De opbrengsten kan ik niet echt goed monitoren, omdat de omvormer op een onhandige plek hangt. Het vergt enige lenigheid om erbij te komen, maar desondanks lopen de opbrengsten op schema. We zijn tevreden over de service die geleverd is. We hebben er geen omkijken naar en dat is het belangrijkste.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en JA Solar 265 Wp All Black