9.0
De offerte die mijn adviseur voor mij op maat gemaakt heeft was aantrekkelijk. Door de vriendelijke en deskundige adviseur heb ik gekozen om bij Zonneplan zonnepanelen af te nemen. Dit bleek een goede keuze te zijn, want na een succesvolle installatie hebben wij een halfjaar later veel meer opbrengsten dan van tevoren verwacht werd.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en LONGi Solar 305 Wp All Black

9.0
Ik ben blij met de service van Zonneplan en met de panelen. Het is helaas momenteel wat minder weer, maar bij elke zonnige dag pak ik de app er even bij en bekijk ik de opbrengst.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik ben heel erg tevreden met Zonneplan. Het contact met Robert Jan was top! De monteurs hebben de panelen mooi op het dak gelegd dus ik heb niks te klagen, een 10!
Gekozen voor Zeverlution 5000 en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Mijn ervaring met Zonneplan is helemaal top! Ik zou niet kunnen bedenken wat Zonneplan beter zou kunnen doen. Het gehele proces is prima verlopen, ik ben zeer tevreden!
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en LONGi Solar 305 Wp All Black

8.0
Ik ben erg blij met de zonnepanelen. Zonneplan heeft erg goed gecommuniceerd en was erg meedenkend. Super ervaring!
Gekozen voor SolarEdge SE4K SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik heb mijn zonneplanproces doorlopen met mijn adviseur Corbin. Alleen maar lof voor deze jongen! Mijn vragen werden in een vlot tempo goed beantwoord. De installatie verliep snel en mijn meter loopt al een aantal maanden heel erg achteruit dankzij Zonneplan.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

9.0
Ik had al zonnepanelen aan de voorkant van het huis, maar ik wilde aan de achterkant ook graag een zonne-installatie. Ik heb Zonneplan gekozen om deze panelen te installeren en dat was de beste keuze die ik kon maken! Ik werd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. De installatie verliep vlot en de monitoring werd duidelijk uitgelegd. Ik heb één keer een storing in mijn omvormer gehad, maar die werd snel verholpen. Daarna nooit meer problemen gehad! Nu nog een thuisbatterij ontwikkelen zodat ik mijn opgewekte energie kan opslaan en op donkere dagen kan gebruiken, dat zou geweldig zijn!
Zonnepanelen Borculo
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
Ik ben helemaal tevreden over Zonneplan. De installatie is uitmuntend gegaan en mijn klantadviseur heeft mij erg goed geholpen!
Zonnepanelen Eibergen
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Besparing in combinatie met duurzaamheid, dat vind ik belangrijk. Mijn zonnepanelen helpen mij hierin. Zonneplan had een duidelijk verhaal. De installatie is goed gegaan. De eerste maanden hadden een goede opbrengst. Alles gaat goed met mijn systeem.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Het heeft even geduurd voor de zonnepanelen geïnstalleerd waren, maar ze liggen er en ik ben er erg blij mee. De monteurs hebben mij na de installatie alles netjes uitgelegd en het ziet er mooi uit allemaal.
Zonnepanelen Neede
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het aankoopproces met mijn klantadviseur ging erg goed. Het intekenen heeft hij goed gedaan. We hebben samen een kleine aanpassing gedaan, maar toen was het voor ons perfect. Ik had voor tijdens de installatie nog een schutbuis liggen, waardoor we erg makkelijk naar de schuur konden. De panelen doen erg goed hun werk. Zeker over de maanden mei en juni heb ik geen klagen! Dit houd ik mooi bij via het softwarepakket.
Zonnepanelen Ruurlo
Gekozen voor SolarEdge SE7K en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Alles ligt netjes op het dak en de panelen hebben de afgelopen tijd veel opgeleverd. De euro's kwamen zogezegd zo onder de deur doorrollen!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Over de installateurs was ik erg tevreden. Er was een probleem met de monitoring, maar dit is helemaal naar tevredenheid opgelost. De monitoring werkt nu mooi en ik kan mijn opbrengst perfect bijhouden. Op dit moment loop ik mooi op schema met de opbrengst.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Het contact met Robin was prettig en alle lof voor de installateurs welke in weer en wind de installatie hebben voltooid.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Installatie is heel goed gegaan en de monteurs hebben goed werk geleverd. Alles is tijdens de installatie in overleg met mij gedaan. De opbrengst is hoger dan aanvankelijk is aangegeven. Tevreden!!!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Het installeren verliep goed en ik ben blij met de manier waarop de installateurs te werk gingen. Ik wacht nog op de belasting teruggave maar en dan is alles ook rond.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
De installatie is keurig gedaan, de zonnepanelen liggen netjes op het dak en doen waar ze voor bestemd zijn. De opbrengst is zelfs hoger dan verwacht.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik ben erg tevreden over de zonnepanelen. Alles gaat goed nu nog hopen op iets meer zon. De begeleiding was heel erg goed en de installatie ging ook erg goed!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 295 Wp Black/white

10.0
Ik heb niks negatiefs te melden! Op dag van installatie waren er twee mannen erg goed gecoördineerd. Samen hebben ze gekeken naar de mogelijkheid voor het plaatsen van de omvormer. Dit was erg snel gedaan en de hele installatie was ook zo klaar! De zon heeft al flink geschenen in februari, en dit wordt alleen maar meer aankomende maanden. In die zin is de zon nu mijn grootste vriend!
Gekozen voor Zeversolar TLC6000 en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
De zonnepanelen liggen keurig op het dag! Ook het adviesgesprek is keurig verlopen en alles is duidelijk uitgelegd. De installatie ging vrij vlot en ging goed. Nog even wachten wat de zonnepanelen opbrengen en als dat ook goed is verdient Zonneplan wat mij betreft een 10!
Zonnepanelen Ruurlo
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Tijdens de aanschaf van de zonnepanelen kreeg ik een eerlijk en duidelijk advies van adviseur Patrick. De mannen van het installatie team hebben tijdens de installatie alles keurig geïnstalleerd. De opbrengst houd ik nu dagelijks in de gaten via de app en de resultaten zijn erg mooi.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Ik ben heel tevreden over Zonneplan. Van adviesgesprek tot installatie is alles netjes verlopen
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Onze vragen zijn snel en duidelijk beantwoord door onze persoonlijke klantadviseur. Super service!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Niets op aan te merken. Monteurs waren aardig en hebben alles netjes opgeruimd
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.4
Alles gaat goed, wij zijn zeer tevreden. De installatie was echt heel goed, de aanloop er naar toe wel iets minder. De installateurs hebben tijdens de installatie goed meegedacht en echt uitstekend werk verricht!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Wij zijn zeer tevreden. Helaas was het niet helemaal duidelijk dat de BTW vooraf betaald moest worden.
Gekozen voor SolarEdge SE8K en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Wij hebben geen op- of aanmerkingen over het gehele proces samen met Zonneplan.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Wij zijn erg blij met ons zonnepanelen van Zonneplan. Wij kijken elke avond even met volle tevredenheid naar onze opbrengst. Daarnaast verliep de installatie keurig en werkten de installateurs erg netjes. Top!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik ben echt heel tevreden over Zonneplan. Ik ben heel goed begeleid door Jelle en heb zelfs al wat andere aangedragen. Ook de installatie ging perfect.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Alles verliep perfect! De installatie verliep ook goed. En hopelijk komen er nog vele mooie zon maanden aan om van te genieten, dan ben ik helemaal tevreden!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Erg tevreden met het advies van de medewerkers van Zonneplan. Het was op maat en deskundig, nu alleen nog afwachten tot de uiteindelijke opbrengst. De installatie van de Zonnepanelen verliep ook erg netjes.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 en JA Solar 270Wp SE optimizers

10.0
De opbrengsten van de zonnepanelen houden wij elke week bij, we noteren het dan een Excel-bestand. Op deze manier kunnen wij precies zien hoeveel de zonnepanelen opbrengen. Wij hebben de zonnepanelen aangeschaft omdat we het belangrijk vinden om een steentje bij te dragen aan het milieu. Natuurlijk is de besparing op de energierekening ook een leuke meevaller.
Zonnepanelen Neede
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Blij met de keuze voor zonnepanelen. Ook leuk dat we het kunnen monitoren via de app. Echter is op de app wel een paneel verwisselt, maar hier gaat Zonneplan mee bezig. Goede nazorg dus!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 en JA Solar 270Wp SE optimizers

8.0
Zonneplan en de monteurs hebben goed werk geleverd. Er zijn na de installatie wel wat problemen voorgevallen, maar deze is inmiddels verholpen en de zonnepanelen werken prima. Dit maakt dat ik nu wel tevreden ben met de zonnepanelen.
Zonnepanelen Neede
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 270Wp SE optimizers

8.0
De montage van de zonnepanelen is verricht door een installatiebedrijf hier uit de buurt en de mannen hebben uitstekend werk geleverd. Met een paar uur waren de panelen geplaatst en waren alle kabels weggewerkt. Ik ben tevreden met de zonnepanelen die zijn geplaatst en ik hoop er nog lang van te kunnen genieten.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 270Wp SE optimizers

10.0
Tot nu toe heel tevreden met de zonnepanelen, de zon mag alleen wat vaker aanwezig zijn. Het contact tussen mij en Zonneplan was fijn aangezien ze me nooit lieten wachten en altijd erg snel met ideeën en oplossingen kwamen. De installateurs waren goed op tijd en deden alles netjes en snel.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 en JA Solar 270 Wp All Black

9.0
Ik ben heel tevreden met de zonnepanelen. De adviseur die mij geholpen heeft was zeer behulpzaam, dit heb ik als prettig ervaren. Na de installatie was er wel een probleempje, maar deze was gelukkig snel verholpen. Het hele proces is eigenlijk uitstekend verlopen.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8.0
De zonnepanelen liggen mooi op mijn dak en ik heb er geen werk mee. Uiteindelijk zal na een jaar bekeken worden of de geschatte opbrengst ook behaald is. Alles is prima verlopen, ik heb geen klagen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 270 Wp All Black

9.0
Wat mij betreft is het allemaal goed verlopen. De zonnepanelen liggen er goed op en ik heb er eigenlijk geen omkijken naar. De adviseur heb ik vooraf veel gesproken en ik kon wel merken dat hij zeer kundig was, al mijn vragen werden goed en snel beantwoord. De dag van de installatie verliep ook prima, ik heb geen klachten!
Zonnepanelen Neede
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 265 Wp Poly

8.0
De installateurs hebben goed werk geleverd en de zonnepanelen zijn netjes gemonteerd. Ik hoop alleen dat de zon de komende maanden nog iets meer gaat schijnen zodat we nog meer resultaat halen.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 en JA Solar 270 Wp All Black

9.0
Ik heb geen klachten over de zonnepanelen. De installatie verliep snel en alle panelen liggen netjes op mijn dak, daarnaast zijn ook alle kabels netjes weggewerkt en de rommel opgeruimd. De installateurs waren jonge jongens maar waren zeer vakbekwaam en vriendelijk. Dit maakt dat ik erg positief terugkijk op mijn aanschaf en ik hoop het resultaat straks te kunnen zien op mijn jaarrekening.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en JA Solar 270 Wp All Black

10.0
Ik heb helemaal geen omkijken naar mijn installatie. Ik hoorde van iedereen dat Zonneplan het er goed doet, dat vond ik prettig. Ik bespaar fors op mijn energierekening.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Voorafgaand aan de aanschaf ben ik goed te woord gestaan door de adviseur. Dit plan is uiteindelijk gerealiseerd door een aantal keurige installateurs. Ik ben zeer tevreden met de zonnepanelen en ik heb geen klachten over de verleende diensten.
Zonnepanelen Eibergen
Gekozen voor Zeversolar TLC6000 en JA Solar 270 Wp All Black

8.0
Voor aanschaf ben ik goed geholpen door mijn adviseur. De installatie werd verricht door een paar vriendelijke mannen, ze gingen netjes te werk en waren al vlot klaar. Ik hoop straks op de jaarrekening te kunnen zien dat de panelen ook opbrengen zoals beloofd in de offerte.
Zonnepanelen Eibergen
Gekozen voor Zeversolar TL3680 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8.0
Wij zijn tevreden met de zonnepanelen. Voor de aanschaf zijn we goed geholpen door onze adviseur, hij heeft ons goed geïnformeerd over het hele proces. De installatie verliep ook zonder problemen en zodoende hebben we niets aan te merken op Zonneplan. Ik raad Zonneplan al aan bij familie en kennissen.
Zonnepanelen Neede
Gekozen voor Zeversolar TL5000-10 en JA Solar 270 Wp All Black

9.0
Het kabeltraject heeft met weinig discussie plaatsgevonden, in goed overleg en heel professioneel. Zonneplan heeft de btw-teruggave geregeld. Binnen enkele maanden stond het al op mijn rekening. Ik ben een heel erg tevreden klant. Wat ze mij hebben belooft maken ze ook echt waar! Dat vind ik heel prettig. Ik maak namelijk zelden mee dat een bedrijf zich aan alle afspraken houdt. Erg goed.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 en Trina Solar 270 Wp All Black

8.0
Ik ben tevreden met de zonnepanelen. De opbrengst houd ik niet goed bij aangezien ik vaak van huis ben. Ik verwacht op de jaarrekening te kunnen zien dat de panelen hebben opgebracht zoals beloofd. De installatie ging supersnel en ik heb hier geen last van gehad.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 270 Wp All Black

8.0
De zonnepanelen werken prima, de opbrengst houd ik bij en deze verloopt volgens prognose. Bij de installatie was een foutje gemaakt waardoor de installateurs later terug moesten komen. Maar uiteindelijk is de installatie keurig verlopen en ben ik zeer tevreden met de zonnepanelen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en Trina Solar 270 Wp All Black

9.0
Ik ben erg tevreden over de opbrengst van de panelen tot nu toe. Ondanks niet al te veel zon dit jaar is de opbrengst ruim voldoende. Verder heb ik het gehele traject als erg prettig ervaren. De medewerkers waren vriendelijk en deskundig, datzelfde gold voor de installateurs.
Zonnepanelen Eibergen
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 270 Wp All Black

10.0
De zonnepanelen doen het echt heel goed. De panelen brengen meer op dan in eerste instantie verwacht werd. Om deze reden heb ik de panelen eerder terug verdient.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 270 Wp All Black

10.0
De wintermaanden is de opbrengst significant lager. Maar de dagen zijn nu ook stukken korter natuurlijk. De prognose die Zonneplan had gemaakt wordt namelijk wel ruim gehaald. In de zomer maak ik de panelen toch even schoon met kalk vrij water omdat er toch wel stof op zit. Verder hebben we er weinig omkijken na. Prima bedrijf Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 265 Wp Poly

8.0
De zonnepanelen bevallen goed. De adviseur heeft mij prima te woord gestaan en de installatie verliep zoals het zou moeten. Er zijn geen problemen voorgevallen en dus ben ik tevreden met de panelen.
Gekozen voor Zeversolar TLC8000 en Trina Solar 265 Wp Poly

9.0
Ik ben heel tevreden met de zonnepanelen. De adviseur heeft mij goed begeleid, hij voorzag mij van alle informatie en was ook nagenoeg altijd bereikbaar. De jongens die de panelen gemonteerd hebben waren vriendelijk en hebben hard doorgewerkt, het ziet er keurig uit. Ik raad Zonneplan al aan bij mijn buurtbewoners.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

8.0
Ik ben erg tevreden over mijn zonnepanelen en de hele installatie hiervan. Ik heb erg goed advies gehad en het contact liep soepel, mijn adviseur van Zonneplan berichtte altijd snel terug en was vaak bereikbaar.
Zonnepanelen Ruurlo
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 270 Wp All Black

9.0
Alles is helemaal goed verlopen en ik heb geen klachten. Ik heb een erg goed advies gehad van de adviseurs van Zonneplan. De installatie is vlot en vlekkeloos verlopen. Ik zou Zonneplan zeker aanraden.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 270 Wp All Black

10.0
De zonnepanelen zijn ongeveer 3 maanden geleden geïnstalleerd en ik ben er zeer tevreden over. De installatie verliep goed en alles is keurig gemonteerd. Bij het contact met de adviseur was er sprake van een kleine miscommunicatie maar na één telefoontje is deze verholpen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 265 Wp Poly

10.0
Ik ben helemaal gelukkig met de zonnepanelen. Ik ben perfect geholpen door de adviseur. Voor aanschaf ben ik goed ingelicht en het plan was super. De monteurs die de panelen kwamen installeren waren hele nette jongens en hebben alles goed geïnstalleerd. Achteraf is het systeem uitgelegd en is alles keurig achtergelaten.
Gekozen voor Zeversolar TL1500 en JA Solar 290 Wp PERC Black/white

10.0
De keuze voor Zonneplan heb ik gebaseerd op de kennis die binnen het bedrijf aanwezig is. Je ziet aan alles dat het bedrijf ervaring heeft en het professioneel aanpakt.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3000TL-21 en Sunrise 260 Wp Black