10.0
De offerte aanvraag liep goed, de installatie liep goed en ook de service achteraf was goed. Mijn mooie zonnepanelensysteem heeft binnen een half jaar al bijna mijn totale verwachte opbrengst opgebracht. Al met al prettige ervaring met Zonneplan.
Gekozen voor Zeversolar TLC5000 en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
Zonneplan gaat zeer professioneel te werk. Van de offerte tot de service achteraf. Door mijn positieve verhalen hebben bekenden ook zonnepanelen van Zonneplan afgenomen. Zij zijn nu ook trotse bezitter van een mooi setje zonnepanelen van Zonneplan.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 300 Wp All Black

10.0
Ik ben erg blij met de zonnepanelen. Het contact met mijn adviseur was zeer goed. We hebben een paar keer overleg gehad, omdat ik toch liever 10 panelen wilde i.p.v. 8. Dit heeft hij keurig in orde gemaakt voor mij met een nieuwe offerte. De installatie van de panelen is ook heel erg netjes en goed verlopen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en QCELLS 315 Wp Design Zwart

8.0
Zonneplan heeft alles perfect gedaan. De zonnepanelen doen het goed op dit moment. Zelfs als de zon niet volop schijnt, hebben we alsnog een mooie opbrengst. Ik ben benieuwd wat de opbrengst na een jaar is!
Gekozen voor Zeverlution 3680 en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik ben heel erg tevreden, de monteurs waren erg netjes en hebben goed werkt! Daarnaast waren het ook nog eens gezellige monteurs! Niks te klagen!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Dit bedrijf kan ik aan iedereen aanraden. Juli 2018 zonnepanelen laten installeren en wat doen ze het goed. Zonneplan heeft mijn leven duurzamer gemaakt!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

10.0
Wij raden Zonneplan aan iedereen in onze omgeving aan, omdat wij echt heel blij zijn met het resultaat dat ze hebben afgeleverd. De panelen lagen heel snel op dak en de monteurs hebben goed met ons meegedacht over het aanleggen van het kabeltraject, dat vonden wij heel fijn. De app om de monitoring bij te houden was gemakkelijk op te installeren en de opbrengsten waren vrijwel direct zichtbaar, echt top!
Zonnepanelen Voorthuizen
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
De jongens hebben super snel gewerkt. Dat ging echt sneller dan ik had verwacht. Fijn dat er in overleg geïnstalleerd kon worden. De opbrengst gaat als een speer!
Gekozen voor SolarEdge SE9K en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
De mannen van het installatieteam hebben netjes gewerkt op de installatie dag. De zonnepanelen zijn mooi op het dak geplaatst en het kabeltraject is ook netjes afgewerkt. Daarnaast vind ik het ook leuk om de opbrengst in de gaten te houden. De zonnepanelen zorgen voor een mooi resultaat.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Wat ben ik blij met mijn zonnepanelen. De installatie is goed verlopen. Het is iets anders op mijn dak geplaatst dan het plan was, maar dit is allemaal in goed overleg gebeurd. De monteurs hebben netjes gewerkt.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.6
Ik ben heel tevreden! De installatie ging veel sneller dan verwacht! Er werd ook goed meegedacht. De offerte was ook erg duidelijk en al mijn vragen werden keurig en goed beantwoord door Leon.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

10.0
De zonnepanelen werken tot nu toe erg goed. Ik ben zeer te spreken over de jongens van het installatieteam. Er bleek een klein mankement te zijn. Nog dezelfde dag kwam het team terug om dit op te lossen. Fantastische afwerking!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp Poly

9.4
Alles is gegaan zoals afgesproken. Het advies is naar wens opgesteld en ik heb geen klachten! Ik kijk regelmatig even naar mijn opbrengst en daar ben ik erg over te spreken!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.4
Vanaf het begin af aan was het contact met Zonneplan prettig. Anne heeft me goed geadviseerd en alles over de installatiedag was ook duidelijk. De monteurs hebben ook alles goed geïnstalleerd en na afloop alles weer netjes opgeruimd.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Ik ben erg blij de mooie zonnepanelen van Zonneplan. Het zonnetje mag nog wel wat meer schijnen maar dat komt helemaal goed. Ik kreeg een goed advies van Arjen en de installatie verliep ook prima. Voor de gehele ervaring geef ik Zonneplan 8.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Vanaf begin tot eind is alles keurig afgehandeld door Zonneplan. Ik vind het erg leuk om te zien hoeveel ik opwek met mijn panelen. Vooral omdat mijn panelen in januari zijn gelegd waardoor de zonnigste maanden nog moeten komen. Hierdoor zie ik mijn opbrengst steeds oplopen!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Het traject dat ik samen met Zonneplan doorlopen heb, is echt perfect gegaan. De zonnepanelen leveren flink wat op. Zonder meer ben ik blij met de keuze voor Zonneplan, zij hebben mij goed geholpen en alles is in goed overleg doorlopen. Ik had er de hele tijd een goed gevoel bij.
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Ik ben super geholpen door Zonneplan. Ik houd de opbrengst nog niet zo goed in de gaten, maar ik weet dat ze het doen!
Zonnepanelen Barneveld
Gekozen voor Zeversolar TLC6000 en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Alles werkt naar behoren! De installatie dag was ook soepel gelopen! Wanneer mensen vragen over onze ervaring met Zonneplan, kunnen wij niks anders vertellen dan positieve verhalen!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De zonnepanelen zijn vlot geïnstalleerd. Voorafgaand waren er wat onduidelijkheden betreft de installatiedatum. Dit hebben zij vlot aangepakt en een gaatje gevonden om de installatie in te plannen. Nu kijk ik af en toe om de omvormer en zie ik de teller oplopen. Vooral laatste weken gaan erg goed. Ik heb alle lof voor Zonneplan. Links en rechts heb ik al eens reclame gemaakt. Echt een goede onderneming.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Voor de aanschaf heeft de adviseur mij goed geholpen. Mijn vragen werden snel beantwoord en het hele proces werd duidelijk uitgelegd. De installatie die hierop volgde verliep ook naar behoren. Alles werkt goed en ik ben zeker gelukkig met de zonnepanelen.
Zonnepanelen Voorthuizen
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 270 Wp All Black

10.0
Naast de offerte van Zonneplan had ik nog twee offertes liggen. De keuze voor Zonneplan is grotendeels vanwege de prijs geweest en vanwege het feit dat Zonneplan met optimizers werkt. Dat alles ook een all-in prijs betreft, is super. Tijdens de plaatsing hebben de jongens keurig gewerkt en hebben ze netjes uitgelegd wat ze gedaan hebben. Het was nog even zoeken hoe de leiding naar de meterkast zou lopen, maar daar waren we het snel over eens. Daar zie je niets meer van. Alles functioneert en ik heb geen minpunten.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
Je hoort en leest tegenwoordig zoveel over zonnepanelen en er zijn daarnaast ook veel aanbieders. Bij de ervaring die Zonneplan met zonnepanelen heeft en de referenties die ik daar over las, kreeg ik het gevoel dat dit wel goed moest zitten. Ook het contact met de adviseur was prettig. Het heeft nogal wat voeten in de aarde gehad voordat ik tot de beslissing nam om zonnepanelen aan te schaffen. De adviseur is zeker iemand die vasthoud en niet loslaat, maar zeker niet op een opdringerige manier. Dat was ook één van de redenen om voor Zonneplan te kiezen.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 260 Wp All Black

9.0
De panelen liggen op het dak en ik denk er eigenlijk nooit meer aan, omdat het gewoon goed is. Het contact met Zonneplan is minimaal geweest, maar is op een prettige manier gegaan. Ik heb niet voldoende verstand van zonnepanelen, maar ik ben ervan uitgegaan dat het goed was bij Zonneplan. Bij Zonneplan was het vertrouwen goed, dus had ik geen reden om verder te kijken.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3600TL-21 en Trina Solar 260 Wp All Black

10.0
In eerste instantie kwam ik via mijn energieleverancier in aanraking met Zonneplan. Ik had al wat informatie op internet gezocht en het aanbod van Zonneplan was volgens de verwachtingen die ik had. Ik kijk met een goed gevoel terug, want de installatie werkt namelijk hartstikke goed. De jongens die het geplaatst hebben, hebben goed meegedacht.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 260 Wp All Black

10.0
Het is vreemd dat je een dusdanig grote investering doet, maar dat je niemand ziet. Eigenlijk alleen de installateurs. Zonneplan geeft echter wel een betrouwbare indruk door het duidelijke contact en de snelle respons op vragen. Ik heb een referentie bekeken in de buurt en dit gezin was ook tevreden.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 4000TL-21 en Sunrise 260 Wp Black

9.0
Er is een groot aantal dakpannen gesneuveld, omdat deze van een wat mindere kwaliteit waren. Hierdoor zijn de installateurs lang bezig geweest. Voor de rest alles prima. Ik ben zeer tevreden.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3000TL-21 en Sunrise 260 Wp Black

10.0
Ik heb al eens eerder een partij panelen via Zonneplan op mijn dak geïnstalleerd gekregen. Ik had nog wat ruimte over, dus dezelfde installateur die ze destijds geplaatst heeft, heeft ze nu opgeschoven en er 6 nieuwe naast gelegd. Ik ben bij Zonneplan terug gekomen voor de tweede set door de goede kwaliteit en door de installateur.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 1600TL-10 en Sunrise 260 Wp Black

9.0
Zonneplan werkt correct en prima. Ik heb al twee mensen door verwezen naar Zonneplan, ook zij gaan voor dit bedrijf. Ik had alleen gedacht dat er nog wel een paneel bij had gepast links, maar dit heeft mijn contactpersoon blijkbaar gemist. Een gemiste kans naar mijn idee.
Zonnepanelen Zwartebroek
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3600TL-21 en LG 245 Wp All Black

10.0
Geweldig is het. Een keurige offerte, keurige installatie. Perfect. Volgens mij is Zonneplan een kwalitatief goed, maar ook een erg gezellig bedrijf!
Zonnepanelen Barneveld
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2500TLST-21 en LG 250 Wp All Black

10.0
Zoals je mag verwachten bij zo´n organisatie heb ik geen klachten en verliep alles vlot. Bij een ander bedrijf verliep het contact stroef en was ondanks een actie de prijs nog hoger dan bij Zonneplan. De keuze viel dus op Zonneplan en hier heb ik zeker geen spijt van!
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2100TL-10 en LG 250 Wp All Black

9.0
Mijn contactpersoon was erg betrokken, dit was voor mij een bevestiging dat ik serieus genomen werd en dat er aandacht aan mij besteed werd.
Zonnepanelen Barneveld
Gekozen voor SMA Sunny Boy 5000TL-21 en Trina 245 Wp

10.0
Uitermate tevreden met de aanschaf van mijn systeem. Ook de installatie werd goed uitgevoerd. De installateurs hadden in eerste instantie niet de juiste bouten bij zich. In plaats van een ander soort bouten te gebruiken, reden ze het halve land door om de juiste te krijgen: geen half werk!
Zonnepanelen Barneveld
Gekozen voor SMA Sunny Boy 4000TL-21 en DMEGC All Black 250 Wp

9.0
Zonneplan kwam voor mij persoonlijk het goedkoopst uit de vergelijking. Daarnaast vind ik de manier van werken van Zonneplan ook prettig. Ze werken vanaf kantoor, met een vaste contactpersoon en goede meetapparatuur. Voor mij de ideale manier.
Zonnepanelen Barneveld
Gekozen voor Diehl Platinum 2100H en Komaes 240 Wp