9.0
Zonneplan is een top bedrijf om mee samen te werken. Ze kwamen hun afspraken na en alles is erg kundig geïnstalleerd.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Wat ben ik ontzettend goed geholpen door Zonneplan. De opstelling op het dak is precies zoals ik het wilde. Installatie ging erg soepel en de panelen hebben al heel wat onstuimig weer doorstaan. Mijn vraag over de monitoringsgegevens is super behandeld, dus een vette 10 voor Zonneplan!
Gekozen voor SolarEdge SE7K en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Het contact met Zonneplan was zeer duidelijk en prettig. Ook de installatie is goed verlopen. Tot nu toe ben ik de enige in de straat met zonnepanelen, maar ik raad het bij iedereen aan.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Ik ben zeer tevreden over de service van Zonneplan. Het bevalt me enorm, de zonnepanelen zijn super strak op het dak geplaatst. Het advies was ook prettig, het waren goede telefoongesprekken. De btw teruggave is ook soepel verlopen.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik heb een helder adviesgesprek gehad en vragen werden goed beantwoord bij Zonneplan. Dat is dan ook de reden dat ik voor ze heb gekozen. Verder is ook alles goed afgehandeld.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben tevreden over het gehele proces bij Zonneplan. Ik heb goed geholpen door mijn adviseur en op de dag van installatie was alles zo gemonteerd.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Ik ben erg tevreden over de afhandeling van de installatie. Er was veel begeleiding vanuit Zonneplan!
Gekozen voor Zeverlution 1500S en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
De zonnepanelen zitten goed op het dak en alles werkt naar behoren. De installateurs hebben hard gewerkt en hebben de panelen netjes gemonteerd. Het was ook fijn dat na afloop alles netjes is schoongemaakt en opgeruimd. Ik heb geen opmerkingen en ik zou het bij iedereen aanbevelen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 en JA Solar 270Wp SE optimizers

9.0
Het loopt allemaal prima, alleen het aflezen vind ik nog lastig af en toe maar dit wordt binnenkort duidelijk gemaakt voor mij. De installatie werkt naar behoren en het communiceren met Zonneplan was altijd probleemloos.
Gekozen voor SMA Sunny Tripower 5000TL-20 en Trina Solar 260 Wp All Black

10.0
Ik had de keuze tussen een lokale installateur en Zonneplan, maar heb uiteindelijk gekozen voor Zonneplan. De keuze tussen deze twee partijen was eigenlijk een lukrake gok. Alles is goed verlopen en ik ben erg tevreden.
Gekozen voor SMA Sunny Tripower 5000TL-20 en Trina Solar 260 Wp All Black

9.0
Er waren in eerste instantie 12 panelen begroot, maar dit zijn er uiteindelijk 9 geworden. Het viel me tegen wat het uiteindelijk verschilde in prijs. Alles is overigens wel naar wens. De installateurs zijn erg behulpzaam en vriendelijk, dit werkt prettig.
Zonnepanelen Baarn
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2100TL-10 en BYD 245 Wp

10.0
De installatie is goed verlopen. Ook het contact verliep naar wens, als ik een vraag had kreeg ik een snelle reactie en een volledig antwoord. Ik heb eigenlijk geen tips voor Zonneplan, alles is naar wens verlopen.
Zonnepanelen Baarn
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2500TLST-21 en LG 250 Wp All Black