Zonneplan Referenties - Blauwe panelen (1456 beoordelingen)

Wat kosten zonnepanelen?


Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Bocholtz
19 zonnepanelen, 5225 Wp

 Doordat ik heb geïnvesteerd in zonnepanelen heb ik er een nieuwe duurzame hobby bij gekregen, het is super leuk om alle opbrengsten bij te houden. 


Amersfoort
17 zonnepanelen, 4675 Wp

 Ik ben zéér tevreden over het hele proces. De informatievoorziening en de installatie zijn perfect verlopen. 

Gouda
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 Uitermate tevreden over het resultaat. De zonnepanelen presteren goed, ondanks dat het weer in het najaar natuurlijk wat minder is. Ook de installatiedag zelf is helemaal naar tevredenheid verlopen en ook de communicatie was erg compleet. Ik kan geen enkel verbeterpunt verzinnen. 


Roermond
17 zonnepanelen, 4675 Wp

 Het gaat allemaal vanzelf met de zonnepanelen en we hoeven er niks voor te doen. Ondanks de donkere dagen hebben we hele goede opbrengsten die mooi gelijk lopen met de prognose. 

Amersfoort
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik vind de afwerking van de zonnepanelen geweldig en houdt het elke dag bij. De monteurs waren heel vriendelijk en alles was transparant 


Roden
20 zonnepanelen, 5500 Wp

 Ik ben erg blij met Zonneplan en ik raad het iedereen aan. Het aanvragen van de duurzaamheidslening was lastiger dan ik dacht, maar alles is gelukt en ik ben erg blij met de ondersteuning die Zonneplan hierin geboden heeft. Ik geniet volop van mijn eigen zonne-energie. Duurzaamheid en het inzetten van groene energie vind ik erg belangrijk. De zonnepanelen van Zonneplan dragen hier een mooi steentje aan bij. 

Winterswijk
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 De panelen staan mooi op dak! Waar ik het meest gecharmeerd van ben, was de begeleiding van Koen. Koen heeft mij erg goed geholpen met het maken van lastige keuzes en uiteindelijk waren we er samen uitgekomen. Daarnaast waren de monteurs ook erg duidelijk. het gehele proces van A tot Z is prima verlopen en het eindresultaat is prachtig! 


Damwâld
13 zonnepanelen, 3575 Wp

 Alles is super goed verlopen, de installatie dag ging goed en er is netjes gewerkt door de monteurs. Top service, ik ben goed geholpen wanneer ik vragen had! 

De Westereen
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Prettige communicatie gehad met Zonneplan gedurende het hele traject. Iedereen weet waarover ze praten en iedereen weet precies wat ze moeten doen. Erg vakkundig allemaal. 


Winterswijk
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Het gaat hartstikke goed met de zonnepanelen. Het duurde iets langer voordat het geïnstalleerd werd omdat het hartstikke druk was, maar toen wij uiteindelijk de zonnepanelen hadden waren we zo ontzettend blij. Alles doet het goed en daarbij zitten we elke dag op onze app om te kijken wat de zonnepanelen aan het doen zijn. Zelfs met dit donkere weer vinden we het nog steeds leuk om de opbrengsten te zien. 

Rijssen
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Wij zijn zeer tevreden over Zonneplan. Ze doen wat ze beloven en ook de nazorg en communicatie naar de klant toe is perfect. Kortom wij zij blij met dit bedrijf in zee te zijn gegaan. Een echte aanrader!!! 


Emmen
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 De zonnepanelen staan er netjes op! De monteurs hebben heel goed werk geleverd en hebben daarnaast de werking van de monitoring goed uitgelegd. Ik raad zeker mijn buren om zonnepanelen te nemen van Zonneplan. 

Bladel
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Vorige maand heb ik 60 kwh meer zonne-energie opgewekt dan dat ik aan energie verbruikt hebt. Daar word ik erg blij van. Ik probeer duurzaam bezig te zijn. Zonnepanelen zijn hierin een eerste stap. Ik let erg op mijn verbruik, zowel qua elektra als qua gas. Binnenkort wil in overstappen naar koken op inductie en het doel is natuurlijk een compleet gasloze woning. De installatie van de zonnepanelen verliep naar tevredenheid. De monteurs hebben netjes gewerkt. De btw-teruggave wordt ook door Zonneplan verzorgd. Ik heb bericht ontvangen dat het binnenkort wordt teruggestort vanuit de Belastingdienst. Ik ben erg tevreden. 


Delft
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 Ik ben erg blij met mijn zonnepanelen! Alles is netjes afgehandeld en ik heb daarnaast de BTW al terug. Fantastisch geregeld allemaal! 

Doetinchem
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 Wat een fijne organisatie is Zonneplan! Voor goed en duidelijk advies en een goede installatie moet u bij dit bedrijf zijn! 


Lent
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Er werd echt goed meegedacht, zowel voor de installatie als tijdens de installatie. In overleg hebben ze de omvormer nog een ander plekje gegeven. Eigenlijk wil ik Zonneplan een 11 geven, maar dit kan helaas niet. Dus krijgen jullie een dik verdiende 10! 

Tegelen
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Ik ben uitermate tevreden over de zonnepanelen. Alles werkt zo goed en de zon blijft maar schijnen. Mijn opbrengsten zijn zelfs hoger dan van te voren bedacht. 


Venlo
30 zonnepanelen, 8250 Wp

 Wij zijn positief verrast over de werkwijze van Zonneplan. Onze ervaring is zeer goed en de professionele installateurs die bij ons de installatie hebben aangelegd dachten goed mee en boden een goede oplossing voor de bekabeling. Wij raden Zonneplan zeker aan! 

Spijkenisse
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 De monteurs hebben perfect werk afgeleverd. De zonnepanelen doen goed hun best op dit moment. Zelfs als de zon niet volledig schijnt, hebben we alsnog een mooie opbrengst. 


Hoorn
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 Ik ben erg blij dat ik op mijn oude dag nog een goed steentje kan bijdragen aan het milieu en het ook nog eens goed is voor mijn portemonnee! Tijdens de installatie hebben de monteurs ook alles goed uitgelegd aan mij. En omdat ik niet heel technisch onderlegd ben, vond ik dit erg fijn. 

Dirksland
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Ik had contact met Rik van Zonneplan en hij heeft mij altijd goed geholpen. De zonnepanelen werden echt supersnel geïnstalleerd door vakkundige mensen. De zonnepanelen hebben daarnaast ook een geweldige opbrengst. We vergelijken het vaak met de buren die ook SolarEdge hebben. 


Someren
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Ik heb voor zonnepanelen gekozen, omdat wij graag duurzame energie wilden en het was een goede investering voor ons. Het gehele proces is zeer goed verlopen. Wij hadden goed contact met onze adviseur, vooral de e-mails waren erg duidelijk en het proces van de BTW-teruggave is perfect verlopen. Wij zijn erg blij met onze panelen! 


Volgende pagina