Zonneplan Referenties - Blauwe panelen (1444 beoordelingen)

Wat kosten zonnepanelen?


Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Amersfoort
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik vind de afwerking van de zonnepanelen geweldig en houdt het elke dag bij. De monteurs waren heel vriendelijk en alles was transparant 


Amersfoort
17 zonnepanelen, 4675 Wp

 Ik ben zéér tevreden over het hele proces. De informatievoorziening en de installatie zijn perfect verlopen. 

De Westereen
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Prettige communicatie gehad met Zonneplan gedurende het hele traject. Iedereen weet waarover ze praten en iedereen weet precies wat ze moeten doen. Erg vakkundig allemaal. 


Roermond
17 zonnepanelen, 4675 Wp

 Het gaat allemaal vanzelf met de zonnepanelen en we hoeven er niks voor te doen. Ondanks de donkere dagen hebben we hele goede opbrengsten die mooi gelijk lopen met de prognose. 

Rijssen
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Wij zijn zeer tevreden over Zonneplan. Ze doen wat ze beloven en ook de nazorg en communicatie naar de klant toe is perfect. Kortom wij zij blij met dit bedrijf in zee te zijn gegaan. Een echte aanrader!!! 


Roden
20 zonnepanelen, 5500 Wp

 Ik ben erg blij met Zonneplan en ik raad het iedereen aan. Het aanvragen van de duurzaamheidslening was lastiger dan ik dacht, maar alles is gelukt en ik ben erg blij met de ondersteuning die Zonneplan hierin geboden heeft. Ik geniet volop van mijn eigen zonne-energie. Duurzaamheid en het inzetten van groene energie vind ik erg belangrijk. De zonnepanelen van Zonneplan dragen hier een mooi steentje aan bij. 

Bladel
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Vorige maand heb ik 60 kwh meer zonne-energie opgewekt dan dat ik aan energie verbruikt hebt. Daar word ik erg blij van. Ik probeer duurzaam bezig te zijn. Zonnepanelen zijn hierin een eerste stap. Ik let erg op mijn verbruik, zowel qua elektra als qua gas. Binnenkort wil in overstappen naar koken op inductie en het doel is natuurlijk een compleet gasloze woning. De installatie van de zonnepanelen verliep naar tevredenheid. De monteurs hebben netjes gewerkt. De btw-teruggave wordt ook door Zonneplan verzorgd. Ik heb bericht ontvangen dat het binnenkort wordt teruggestort vanuit de Belastingdienst. Ik ben erg tevreden. 


Winterswijk
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Het gaat hartstikke goed met de zonnepanelen. Het duurde iets langer voordat het geïnstalleerd werd omdat het hartstikke druk was, maar toen wij uiteindelijk de zonnepanelen hadden waren we zo ontzettend blij. Alles doet het goed en daarbij zitten we elke dag op onze app om te kijken wat de zonnepanelen aan het doen zijn. Zelfs met dit donkere weer vinden we het nog steeds leuk om de opbrengsten te zien. 

Tegelen
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Ik ben uitermate tevreden over de zonnepanelen. Alles werkt zo goed en de zon blijft maar schijnen. Mijn opbrengsten zijn zelfs hoger dan van te voren bedacht. 


Gouda
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 Uitermate tevreden over het resultaat. De zonnepanelen presteren goed, ondanks dat het weer in het najaar natuurlijk wat minder is. Ook de installatiedag zelf is helemaal naar tevredenheid verlopen en ook de communicatie was erg compleet. Ik kan geen enkel verbeterpunt verzinnen. 

Spijkenisse
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 De monteurs hebben perfect werk afgeleverd. De zonnepanelen doen goed hun best op dit moment. Zelfs als de zon niet volledig schijnt, hebben we alsnog een mooie opbrengst. 


Winterswijk
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 De panelen staan mooi op dak! Waar ik het meest gecharmeerd van ben, was de begeleiding van Koen. Koen heeft mij erg goed geholpen met het maken van lastige keuzes en uiteindelijk waren we er samen uitgekomen. Daarnaast waren de monteurs ook erg duidelijk. het gehele proces van A tot Z is prima verlopen en het eindresultaat is prachtig! 

Dirksland
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Ik had contact met Rik van Zonneplan en hij heeft mij altijd goed geholpen. De zonnepanelen werden echt supersnel geïnstalleerd door vakkundige mensen. De zonnepanelen hebben daarnaast ook een geweldige opbrengst. We vergelijken het vaak met de buren die ook SolarEdge hebben. 


Lent
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Er werd echt goed meegedacht, zowel voor de installatie als tijdens de installatie. In overleg hebben ze de omvormer nog een ander plekje gegeven. Eigenlijk wil ik Zonneplan een 11 geven, maar dit kan helaas niet. Dus krijgen jullie een dik verdiende 10! 

Zoetermeer
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 Ik ben zeer tevreden over Zonneplan, en ik kan en zal het een ander aanraden. 


Capelle aan den IJssel
17 zonnepanelen, 4675 Wp

 Ik ben blij met mijn zonnepanelen van Zonneplan. De opbrengsten houd ik regelmatig in de gaten via de app. Deze is soms wat langzaam, maar hij houdt de opbrengsten goed bij. Het contact met mijn adviseur Stefan was erg prettig. Hij heeft geeft me goed meegenomen in alle zaken die bij de installatie van zonnepanelen komen kijken. 

Geldrop
9 zonnepanelen, 2475 Wp

 De installatie is prima verlopen en de panelen leveren behoorlijke energie. Alles gaat prima dus. 


Borculo
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Besparing in combinatie met duurzaamheid, dat vind ik belangrijk. Mijn zonnepanelen helpen mij hierin. Zonneplan had een duidelijk verhaal. De installatie is goed gegaan. De eerste maanden hadden een goede opbrengst. Alles gaat goed met mijn systeem. 

Kerkrade
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Vanaf de installatie heb ik al 1300 kWh opgewekt. De opbrengst kan ik bijhouden via mijn computer en een handige app. Op de installatiedag waren de jongens mooi optijd. Zelf had ik een kabel getrokken om het werk iets makkelijker te maken. Verder is alles perfect gelopen. Toen ik even op het dak wilde kijken, waren ze de stijger al aan het afbouwen, zo snel is het gegaan! 


Kerkrade
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 Wat zijn we blij met onze zonnepanelen. Ze doen hard hun best en dit zien we terug in onze dalende energiekosten. De installatiedag is erg goed verlopen. 

Eerbeek
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 De installatie is goed gegaan en de installateurs hebben alles in overleg aangelegd. Alleen de bomen gooien roet in het eten maar daar kan Zonneplan niets aan doen. De BTW is goed snel ontvangen en rest van de afhandeling is helemaal naar wens. 


Joure
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 Ik ben erg tevreden over de installatie. Van begin tot eind heel goed geregeld. Nette installatie en het contact met de adviseur was duidelijk en vertrouwd. 


Volgende pagina