Zonneplan Referenties - Omvormer SolarEdge Blauwe panelen (317 beoordelingen)

Wat kosten zonnepanelen?


Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

De Westereen
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Prettige communicatie gehad met Zonneplan gedurende het hele traject. Iedereen weet waarover ze praten en iedereen weet precies wat ze moeten doen. Erg vakkundig allemaal. 


Amersfoort
17 zonnepanelen, 4675 Wp

 Ik ben zéér tevreden over het hele proces. De informatievoorziening en de installatie zijn perfect verlopen. 

Bladel
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Vorige maand heb ik 60 kwh meer zonne-energie opgewekt dan dat ik aan energie verbruikt hebt. Daar word ik erg blij van. Ik probeer duurzaam bezig te zijn. Zonnepanelen zijn hierin een eerste stap. Ik let erg op mijn verbruik, zowel qua elektra als qua gas. Binnenkort wil in overstappen naar koken op inductie en het doel is natuurlijk een compleet gasloze woning. De installatie van de zonnepanelen verliep naar tevredenheid. De monteurs hebben netjes gewerkt. De btw-teruggave wordt ook door Zonneplan verzorgd. Ik heb bericht ontvangen dat het binnenkort wordt teruggestort vanuit de Belastingdienst. Ik ben erg tevreden. 


Roermond
17 zonnepanelen, 4675 Wp

 Het gaat allemaal vanzelf met de zonnepanelen en we hoeven er niks voor te doen. Ondanks de donkere dagen hebben we hele goede opbrengsten die mooi gelijk lopen met de prognose. 

Tegelen
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Ik ben uitermate tevreden over de zonnepanelen. Alles werkt zo goed en de zon blijft maar schijnen. Mijn opbrengsten zijn zelfs hoger dan van te voren bedacht. 


Damwâld
13 zonnepanelen, 3575 Wp

 Alles is super goed verlopen, de installatie dag ging goed en er is netjes gewerkt door de monteurs. Top service, ik ben goed geholpen wanneer ik vragen had! 

Spijkenisse
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 De monteurs hebben perfect werk afgeleverd. De zonnepanelen doen goed hun best op dit moment. Zelfs als de zon niet volledig schijnt, hebben we alsnog een mooie opbrengst. 


Winterswijk
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Het gaat hartstikke goed met de zonnepanelen. Het duurde iets langer voordat het geïnstalleerd werd omdat het hartstikke druk was, maar toen wij uiteindelijk de zonnepanelen hadden waren we zo ontzettend blij. Alles doet het goed en daarbij zitten we elke dag op onze app om te kijken wat de zonnepanelen aan het doen zijn. Zelfs met dit donkere weer vinden we het nog steeds leuk om de opbrengsten te zien. 

Dirksland
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Ik had contact met Rik van Zonneplan en hij heeft mij altijd goed geholpen. De zonnepanelen werden echt supersnel geïnstalleerd door vakkundige mensen. De zonnepanelen hebben daarnaast ook een geweldige opbrengst. We vergelijken het vaak met de buren die ook SolarEdge hebben. 


Emmen
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 De zonnepanelen staan er netjes op! De monteurs hebben heel goed werk geleverd en hebben daarnaast de werking van de monitoring goed uitgelegd. Ik raad zeker mijn buren om zonnepanelen te nemen van Zonneplan. 

Zoetermeer
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 Ik ben zeer tevreden over Zonneplan, en ik kan en zal het een ander aanraden. 


Venlo
30 zonnepanelen, 8250 Wp

 Wij zijn positief verrast over de werkwijze van Zonneplan. Onze ervaring is zeer goed en de professionele installateurs die bij ons de installatie hebben aangelegd dachten goed mee en boden een goede oplossing voor de bekabeling. Wij raden Zonneplan zeker aan! 

Eerbeek
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 De installatie is goed gegaan en de installateurs hebben alles in overleg aangelegd. Alleen de bomen gooien roet in het eten maar daar kan Zonneplan niets aan doen. De BTW is goed snel ontvangen en rest van de afhandeling is helemaal naar wens. 


Someren
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Ik heb voor zonnepanelen gekozen, omdat wij graag duurzame energie wilden en het was een goede investering voor ons. Het gehele proces is zeer goed verlopen. Wij hadden goed contact met onze adviseur, vooral de e-mails waren erg duidelijk en het proces van de BTW-teruggave is perfect verlopen. Wij zijn erg blij met onze panelen! 

Staphorst
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Ik ben erg tevreden over installatie. De installatie is heel goed verlopen. Mijn ouders hebben inmiddels ook zonnepanelen bij Zonneplan aangeschaft en die hebben hetzelfde ervaren. 


Vorden
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 Ik ben erg blij met mijn zonnepanelen! Ze liggen mooi op het dak, ze zijn vakkundig geïnstalleerd en na afloop van de installatie is alles netjes achtergelaten. Ik raad iedereen in mijn omgeving Zonneplan aan, want dan weet je zeker dat het goed komt! 

Maarheeze
16 zonnepanelen, 4400 Wp

 Als de zon maar komt, ben ik zeker tevreden! Februari was een erg mooie maand, dus nu wacht ik op de mooie maanden die er aan zitten te komen. De zonnepanelen werken in ieder geval erg goed. De installateurs hadden ook een super inzet. Ze moesten nog een keer op en neer rijden, maar dit deden ze graag. Al met al ben ik erg tevreden! 


Lelystad
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 Ik ben erg tevreden over Zonneplan. Vanaf het begin werd alles uit handen genomen en regelde Zonneplan het voor mij! 

Sliedrecht
8 zonnepanelen, 2160 Wp

 Zonneplan heeft goed geluisterd naar mijn persoonlijke wensen. Dat vind ik ook het belangrijkste aan een bedrijf. Je praat immers over een grote investering. Zelf heb ik nu acht panelen op het dak liggen, ze zien er erg mooi uit. De installatie zelf is erg goed verlopen en ik kan niet wachten om de opbrengst van de zomer te bekijken. 


Groesbeek
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 De installatie is uitstekend verlopen. Het waren aardige monteurs die hard gewerkt hebben. De verzorging vanuit Zonneplan is erg compleet. We hebben zojuist de btw terug gekregen. 

Nijeveen
10 zonnepanelen, 2650 Wp

 Mijn ervaringen met Zonneplan zijn zeer prettig. Tijdens het plaatsen is de omvormer in overleg verplaatst van de zolder naar de schuur. Dit ging in goed overleg en tijdens het plaatsen is bekabeling goed weggewerkt. 


Wijchen
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Ik ben enorm tevreden met Zonneplan. De informatie over de producten en de installatie is erg duidelijk en ik werd altijd goed en tijdig geïnformeerd. Niets dan lof. 


Volgende pagina