Zonneplan Referenties - Omvormer SolarEdge Blauwe panelen (312 beoordelingen)

Wat kosten zonnepanelen?


Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

De Westereen
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Prettige communicatie gehad met Zonneplan gedurende het hele traject. Iedereen weet waarover ze praten en iedereen weet precies wat ze moeten doen. Erg vakkundig allemaal. 


Amersfoort
17 zonnepanelen, 4675 Wp

 Ik ben zéér tevreden over het hele proces. De informatievoorziening en de installatie zijn perfect verlopen. 

Bladel
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Vorige maand heb ik 60 kwh meer zonne-energie opgewekt dan dat ik aan energie verbruikt hebt. Daar word ik erg blij van. Ik probeer duurzaam bezig te zijn. Zonnepanelen zijn hierin een eerste stap. Ik let erg op mijn verbruik, zowel qua elektra als qua gas. Binnenkort wil in overstappen naar koken op inductie en het doel is natuurlijk een compleet gasloze woning. De installatie van de zonnepanelen verliep naar tevredenheid. De monteurs hebben netjes gewerkt. De btw-teruggave wordt ook door Zonneplan verzorgd. Ik heb bericht ontvangen dat het binnenkort wordt teruggestort vanuit de Belastingdienst. Ik ben erg tevreden. 


Roermond
17 zonnepanelen, 4675 Wp

 Het gaat allemaal vanzelf met de zonnepanelen en we hoeven er niks voor te doen. Ondanks de donkere dagen hebben we hele goede opbrengsten die mooi gelijk lopen met de prognose. 

Tegelen
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Ik ben uitermate tevreden over de zonnepanelen. Alles werkt zo goed en de zon blijft maar schijnen. Mijn opbrengsten zijn zelfs hoger dan van te voren bedacht. 


Winterswijk
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Het gaat hartstikke goed met de zonnepanelen. Het duurde iets langer voordat het geïnstalleerd werd omdat het hartstikke druk was, maar toen wij uiteindelijk de zonnepanelen hadden waren we zo ontzettend blij. Alles doet het goed en daarbij zitten we elke dag op onze app om te kijken wat de zonnepanelen aan het doen zijn. Zelfs met dit donkere weer vinden we het nog steeds leuk om de opbrengsten te zien. 

Spijkenisse
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 De monteurs hebben perfect werk afgeleverd. De zonnepanelen doen goed hun best op dit moment. Zelfs als de zon niet volledig schijnt, hebben we alsnog een mooie opbrengst. 


Groesbeek
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 De installatie is uitstekend verlopen. Het waren aardige monteurs die hard gewerkt hebben. De verzorging vanuit Zonneplan is erg compleet. We hebben zojuist de btw terug gekregen. 

Dirksland
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Ik had contact met Rik van Zonneplan en hij heeft mij altijd goed geholpen. De zonnepanelen werden echt supersnel geïnstalleerd door vakkundige mensen. De zonnepanelen hebben daarnaast ook een geweldige opbrengst. We vergelijken het vaak met de buren die ook SolarEdge hebben. 


Wijchen
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Ik ben enorm tevreden met Zonneplan. De informatie over de producten en de installatie is erg duidelijk en ik werd altijd goed en tijdig geïnformeerd. Niets dan lof. 

Zoetermeer
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 Ik ben zeer tevreden over Zonneplan, en ik kan en zal het een ander aanraden. 


Maastricht
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 De installatie is heel goed verlopen. Het rijmt ook goed met hetgeen mij beloofd/verteld is. Ik zou Zonneplan bij iedereen aanraden. 

Eerbeek
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 De installatie is goed gegaan en de installateurs hebben alles in overleg aangelegd. Alleen de bomen gooien roet in het eten maar daar kan Zonneplan niets aan doen. De BTW is goed snel ontvangen en rest van de afhandeling is helemaal naar wens. 


Born
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 De zonnepanelen waren binnen de kortste keren geplaatst. We hebben totaal geen overlast gehad van de installatie. Erg tevreden. Met deze geweldige zomer is het resultaat enorm. We zijn niet de jongste meer, maar we doen dit dan ook voor een groene toekomst. 

Staphorst
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Ik ben erg tevreden over installatie. De installatie is heel goed verlopen. Mijn ouders hebben inmiddels ook zonnepanelen bij Zonneplan aangeschaft en die hebben hetzelfde ervaren. 


Oostrum
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Ik ben erg tevreden over zonneplan en de service die ze bieden. Alles is naar verwachting en met deze mooie opbrengst is het een mooie vliegende start voor de zonnepanelen. 

Maarheeze
16 zonnepanelen, 4400 Wp

 Als de zon maar komt, ben ik zeker tevreden! Februari was een erg mooie maand, dus nu wacht ik op de mooie maanden die er aan zitten te komen. De zonnepanelen werken in ieder geval erg goed. De installateurs hadden ook een super inzet. Ze moesten nog een keer op en neer rijden, maar dit deden ze graag. Al met al ben ik erg tevreden! 


Geleen
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 'S morgens kwamen twee monteurs langs op de panelen op het dak te leggen. Dit was binnen twee uur gebeurd! Daarna kwam er een monteur om de kabels in orde te maken, hij was ook erg snel klaar. De panelen functioneren nu prima! 

Sliedrecht
8 zonnepanelen, 2160 Wp

 Zonneplan heeft goed geluisterd naar mijn persoonlijke wensen. Dat vind ik ook het belangrijkste aan een bedrijf. Je praat immers over een grote investering. Zelf heb ik nu acht panelen op het dak liggen, ze zien er erg mooi uit. De installatie zelf is erg goed verlopen en ik kan niet wachten om de opbrengst van de zomer te bekijken. 


Amersfoort
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 Op mijn telefoon heb ik een widget waarop ik live kan zien hoeveel mijn panelen opwekken. Tijdens de installatie is alles keurig netjes verlopen! De jongens hebben goed gewerkt en wij zijn tevreden. 

Nijeveen
10 zonnepanelen, 2650 Wp

 Mijn ervaringen met Zonneplan zijn zeer prettig. Tijdens het plaatsen is de omvormer in overleg verplaatst van de zolder naar de schuur. Dit ging in goed overleg en tijdens het plaatsen is bekabeling goed weggewerkt. 


Utrecht
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 Tot op heden verloopt alles goed! De panelen liggen er sinds begin april op en ik heb nu al 1 megawatt opgewekt! Om de twee dagen houd ik even bij wat de opbrengst is. Na de installatie werkte de panelen direct en ik kon meteen beginnen met besparen. 


Volgende pagina