Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SMA SMA
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen
High performance High performance

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Doetinchem
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Vanaf het beginproces tot het eindproces is het goed verlopen. De adviseur heeft precies uitgelegd wat er ging gebeuren en vervolgens verliep de afspraak met de installateur ook perfect. De heren waren keurig op tijd en hebben alles netjes achtergelaten. De uitleg van de installateur na afloop was ook perfect. Zonneplan heeft alles van het begin tot het eind voor mij verzorgd en de garantietermijn was goed, dit was ook de reden dat ik voor Zonneplan heb gekozen. Hier heb ik geen spijt van, ik ben zeer tevreden en zou het iedereen aanraden! 


Almere
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik ben heel tevreden met de zonnepanelen. Het proces liep niet helemaal vloeiend aangezien er een foutje was gemaakt bij de communicatie. Gelukkig is dit adequaat opgepakt en verholpen dus daar ben ik wel tevreden over. De jongens die de panelen kwamen plaatsen die verstaan hun vak goed en hebben alles netjes gedaan, dit is vlekkeloos verlopen. 

Nederweert
10 zonnepanelen, 2900 Wp

 Ik ben tevreden met de zonnepanelen die op mijn dak zijn geïnstalleerd. Vooraf ben ik overal goed over geïnformeerd en zijn al mijn vragen keurig beantwoord. Vervolgens hebben de installateurs de panelen uitstekend op mijn dak gemonteerd. Ik heb niets aan te merken op Zonneplan en hoop nog jaren te kunnen genieten van de panelen. 


Bolsward
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 De zonnepanelen werken geweldig en ik ben ook zeer tevreden de aanleg. Alle vragen voorafgaand zijn naar behoren beantwoord en ik heb er helemaal niets op aan te merken. Chapeau! 

Wierden
14 zonnepanelen, 3780 Wp

 We zijn heel gelukkig met de zonnepanelen. De jongens die de panelen hebben geïnstalleerd waren vakbekwaam en hebben de panelen keurig gemonteerd. We hebben geen problemen ondervonden gedurende het hele proces. De panelen liggen nu een paar maanden op ons dak en we hebben er absoluut geen spijt van. 


Assen
16 zonnepanelen, 4240 Wp

 De zonnepanelen bevallen uitstekend. Het advies zag er goed uit en was eerlijk, alles is verlopen zoals besproken met mijn adviseur. De installatie verliep ook zonder problemen, de mannen hebben de panelen netjes geplaatst. Al met al heel tevreden over het hele proces en ik zou het zeker aanbevelen. 

Emmer-Compascuum
10 zonnepanelen, 2700 Wp

 De zonnepanelen zijn een paar maanden geleden geïnstalleerd en ik heb nog geen problemen ondervonden. De installatie is naar wens verlopen, vooraf is netjes besproken hoe het aangepakt ging worden en ik werd hier ook bij betrokken. Na installatie is alles keurig opgeruimd en is mij verteld wat ik moet doen wanneer er problemen voorkomen. Ik ben dus gelukkig met de zonnepanelen. 


Alphen aan den Rijn
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 Afgelopen vrijdag zijn de zonnepanelen naar grote tevredenheid geplaatst, vakkundig en netjes, chapeau voor de monteurs en de voorbereiding van Zonneplan. Alles is perfect verlopen en ik heb er niets op aan te merken, ga zo door! 

Almere
9 zonnepanelen, 2430 Wp

 Ik zat al 2 jaar lang aan de woningbouw te trekken om zonnepanelen te krijgen. Ik wilde al heel lang zonnepanelen. Toen ik een brief in de bus van de Alliantie kreeg, heb ik deze diezelfde dag weer op de bus gedaan. De financiële rekensom was de doorslaggevende factor. De installateurs geef ik een 8,5 voor de uitvoering. Ik heb ze een kopje koffie gegeven en hebben bij mij geluncht. Het waren vriendelijke jongens en ze wisten zich te gedragen. Het enige jammere is dat ik de opbrengsten niet online kan monitoren, maar desondanks doen de zonnepanelen het prima.  


Sevenum
9 zonnepanelen, 2385 Wp

 Ik heb al bij een paar zonnige maanden kunnen genieten van de zonnepanelen en het bevalt prima. Vooraf en bij de installatie is alles goed aan mij uitgelegd en was alles duidelijk voor mij. Ik heb alles gedocumenteerd dus bij vragen kan ik daar op terug vallen en anders weet ik wie ik kan bereiken. Al met al ben ik er vol lof over. 

Almere
9 zonnepanelen, 2430 Wp

 Ik ben hartstikke blij met de zonnepanelen! Het is een mooie bijkomstigheid dat de Alliantie de mogelijkheid geeft om voor een klein beetje geld zonnepanelen te nemen. Als je ze zelf moet aanschaffen, moet je aardig wat spaargeld hebben om in zoiets te investeren. En het is ook nog goed voor het milieu. Ik had de hele dag vrij gevraagd. Daar was ik best wel blij mee, want de installateurs waren wat later. Het installeren ging wel hartstikke goed en ik heb aan het einde nog een goede uitleg gekregen.  


Weert
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Ik ben op zich zeker tevreden met de zonnepanelen. Ze doen wat ze zouden moeten doen en alles is gebeurd zoals geschetst. Een eerlijk advies dus. Ik werd zelfs nog even gebeld na afloop van de installatie of alles goed was gegaan. Dat had ik zeker niet verwacht maar kan ik zeker waarderen. 

Wolvega
10 zonnepanelen, 2650 Wp

 Het rendement van onze installatie ligt nog niet erg hoog. Dat ligt niet aan de panelen maar meer aan het weer van de laatste tijd. Enfin, de zomer komt eraan en we houden moed. De installatie ging voortreffelijk en vlot. Ik had zelf al het een en ander aan voorwerk verricht waardoor de jongens snel klaar waren. 


Hoogeveen
13 zonnepanelen, 3575 Wp

 Bij het plaatsen was het zonnig en ongeveer 30 graden buiten, een perfecte dag om te beginnen met besparen. Als ik nu naar de opbrengsten kijk dan is deze goed en lijkt de verwachting te kloppen. Alles van begin tot eind is goed verzorgd, van advies tot belasting teruggave. Dit maakt dat ik heel tevreden ben en ik zou het dan ook een ieder aanraden. 

Rijssen
10 zonnepanelen, 2700 Wp

 We hopen dat de zon flink gaat schijnen! De installatie ging uitstekend. De jongens hebben keurig gewerkt en de boel netjes achtergelaten. Ze waren makkelijk in de omgang. Ik stoorde me een beetje aan de radio die ze luisterden, dat is misschien een verbeter puntje voor de volgende keer. Verder heb ik nergens wat op aan te merken en ben ik dik tevreden. 


Zeist
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 De installatie verliep heel snel en keurig. Het was nogal een klus om de kabel netjes uit het zicht weg te werken, maar de installateurs zijn hier na veel werk in geslaagd. De zonnepanelen leveren nu stroom en de opbrengst houd ik regelmatig bij. Dit lijkt goed te gaan dus ik ben wel tevreden met de zonnepanelen! 

Muntendam
10 zonnepanelen, 2900 Wp

 De installatie was goed gegaan, maar er diende eigen oplettendheid aan te pas te komen. Er waren andere panelen meegenomen vanuit de zaak, maar dit werd snel weer door de mannen opgelost. De installatie liep verder vlekkeloos en heb ze nog een lekkere bak koffie aangeboden. Mijn huis werd netjes achtergelaten en kon niet zien dat ze er geweest waren. Uitermate tevreden! Kan het verder aan iedereen aanbevelen. Wintermaanden zijn volgens de prognose gegaan, laat nu de zomer maar komen. 


Weert
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 De zonnepanelen liggen op mijn dak en ik merk er niets van. Straks als de rekeningen van de energiemaatschappij komen zie ik het definitieve verschil terug. Ik ben in ieder geval heel tevreden hoe het allemaal gegaan is. Heel vlot en de installateurs waren qua werk en omvang heel fijn. 

Kerkrade
11 zonnepanelen, 2860 Wp

 De installatie ging perfect. Ik heb zelf al een kabel gelegd, dus dit scheelde de mannen weer wat werk. Ze waren ook snel weer weg en hebben alles netjes achter gelaten. De plaatsing van de omvormer ging in goed overleg. Nu is het alleen nog wachten op het mooie weer. 


Groningen
10 zonnepanelen, 2900 Wp

 Het is uitstekend verlopen! De communicatie ging goed en ook de installatie is naar behoren uitgevoerd. Ik heb er nu verder geen last van, het werkt allemaal en ik hoef er niet naar om te kijken. 


Volgende pagina