Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SMA SMA
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen
High performance High performance

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Vianen
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Alles werkt dus ik ben erg tevreden. De installatie is netjes afgewerkt en het hele proces op de dag van installatie is mij duidelijk uitgelegd. Ook in het advies is mij alles erg goed uitgelegd en dit was mede de keuze om voor Zonneplan te kiezen! 


Hoogeveen
5 zonnepanelen, 1375 Wp

 Ik ben heel tevreden! Mijn resultaat valt zeker niet tegen en via de app kan ik dit heel goed monitoren. Dat is echt uitstekend. De installatie was ook erg vlot gegaan, binnen 4 uurtjes lag alles er al op. Ik ben vol lof, het was echt een foutloos proces! 

Voorst
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Ik heb zelf de nodige ervaring in de bouwsector. Ik was dus erg benieuwd hoe de jongens van het installatieteam te werk zouden gaan. Dit is mij zeer goed bevallen! Netjes, vriendelijk en rustig gewerkt. Echt een top team. Het eindresultaat ziet er daardoor super strak uit! 


Venlo
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 We hebben nu geluk met het weer in deze tijd, dus dat maakt het volgen van de opbrengst ook erg leuk. De panelen zelf zien er erg verzorgd uit. De monteurs waren met zijn drieën en waren erg taakgericht. Hierdoor waren ze snel, maar bovenal waren ze ook erg netjes. De panelen hebben ze er keurig opgelegd. Ik ben dik tevreden! 

Maarheeze
16 zonnepanelen, 4400 Wp

 Als de zon maar komt, ben ik zeker tevreden! Februari was een erg mooie maand, dus nu wacht ik op de mooie maanden die er aan zitten te komen. De zonnepanelen werken in ieder geval erg goed. De installateurs hadden ook een super inzet. Ze moesten nog een keer op en neer rijden, maar dit deden ze graag. Al met al ben ik erg tevreden! 


Meijel
9 zonnepanelen, 2475 Wp

 De panelen bevallen erg goed. De monitoring app was voor mij nieuw dus dit was even uitzoeken hoe het werkte. Maar nu ik het snap is het heel overzichtelijk en leuk om zo mijn opbrengst te kunnen zien! Ik ben ook heel erg tevreden over mijn adviesgesprek. Dit ging heel goed en snel. Stefan heeft mij nog goed geïnformeerd over de ligging van de panelen en waarom dit het best was. Dus ik ben zeer tevreden! 

Beuningen Gld
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 In het hele proces was zonneplan erg alert. Zelf heb ik het erg druk, maar zonneplan bracht mij op een vriendelijke en prettige wijze op de hoogte van de stand van zaken en wat er nog gebeurd moest worden. Ik ben dik tevreden! 


Landgraaf
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik vond de installatie van mijn zonnepanelen erg goed! Een van de monteurs had mij zelfs nog geholpen om de monitoring in te stellen, hier was ik erg blij mee! De zonnepanelen liggen er mooi op en de omvormer is stil. Ook Herman heeft mij erg goed geholpen met het advies. Al met al ben ik erg tevreden met Zonneplan! 

Dronten
13 zonnepanelen, 3575 Wp

 Ik heb een hoop ruimte om mijn huis. De installatie was voor de jongens dus echt kinderspel! Binnen enkele uren lag alles er netjes bij. De app die ik gebruik is ook echt een meerwaarde. Erg leuk om aan het eind van de maand de opbrengst te controleren, en naast mekaar te houden. 


Ottersum
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Ik houd mijn monitoring elke week bij en ik moet zeggen ik ben hier erg tevreden over. In februari zit ik al ruimschoots over mijn verwachte opbrengst heen! Dit terwijl de zonnige periode nog moet komen, dus ik ben erg optimistisch. Nu probeer ik ook zoveel mogelijk handeling elektrisch uit te voeren. Dit wek ik dan namelijk weer zelf op. Ook de installatie ging buitengewoon. De monteurs konden bij ons twee huizen tegelijk doen, dus dit ging echt erg snel! Nu maak ik reclame voor Zonneplan zo gauw ik iemand hoor die ook zonnepanelen wil. 

Dronten
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Ik ben heel erg tevreden over hoe het gehele proces bij Zonneplan is verlopen. Daarom heb ik Zonneplan ook aanbevolen aan 5 kennissen die geïnteresseerd waren in zonnepanelen. Zij genieten nu ook van hun zonnepanelen. 


Blitterswijck
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 De installatie was erg netjes afgewerkt! De jongens hebben keurig overlegd wat zij allemaal gingen doen. Verder hebben ze erg netjes gewerkt, dus daarvoor een dikke pluim! Ook vond ik de offerte en het advies erg duidelijk en goed uitgelegd. Dus ik ben erg tevreden met Zonneplan! 

Twello
15 zonnepanelen, 4125 Wp

 Het gaat prima met de zonnepanelen, ze doen het goed. Ik kreeg een goed advies van Sanne en zij heeft me goed geholpen met al mijn vragen. De installatie dag verliep ook soepel, alles ging keurig volgens afspraak en zeer zorgvuldig. 


Doetinchem
8 zonnepanelen, 2360 Wp

 Ik ben bij Zonneplan in de winkel langs geweest. Hier ben ik op een erg prettige manier geholpen. Duidelijk advies, leuke mensen. Omdat er een gaatje was in de planning, lagen de panelen binnen zeer korte tijd op mijn dak. Zeker een ervaring die ik anderen zou aanbevelen! 

Dronten
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 De zonnepanelen zijn mooi op het dak geplaatst door de mannen van het installatieteam. Zowel administratief als de plaatsing is perfect verlopen bij Zonneplan. Dit geld ook voor de buren, zij hebben ook zonnepanelen van Zonneplan en zijn erg tevreden. 


Elsloo
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Heel mooi werk geleverd. Zeer te spreken over de jongens van het installatieteam. Harde, correcte werkers, echt niet te geloven. Het resultaat is dan ook zo mooi, echt perfect. Ik laat aan al mijn visite zien hoe de installatie erbij ligt. 

Soest
14 zonnepanelen, 4130 Wp

 Ik ben erg blij met de zonnepanelen. Ik kreeg een fijn advies van adviseur Jelle en de installatie verliep ook vlekkeloos. Ik vind het leuk om de opbrengst van de zonnepanelen in de gaten te houden. Via de app krijg ik iedere dag automatisch een rapportje met de opbrengst. 


Maastricht
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 De monteurs waren heel beleefd, werkten rustig en netjes, de zonnepanelen waren binnen 3 uur geplaatst. Ziet er mooi uit. Ook de buren zijn onder de indruk. Ben zeer tevreden met het eindresultaat. 

Grou
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik ben heel erg tevreden over hoe het proces bij Zonneplan is gelopen. Ik kreeg een duidelijk en eerlijk advies van Kevin en de mannen van de installatie waren tussen de middag alweer klaar. Omdat ik zo tevreden ben heb ik ook aan mijn zwager verteld over Zonneplan en hij heeft nu ook zonnepanelen. Voor het gehele proces geef ik Zonneplan dikke vette 10! 


Santpoort-Noord
17 zonnepanelen, 4675 Wp

 Het advies van adviseur Bart was goed en duidelijk. Ook de monteurs waren correct en hebben alles netjes geïnstalleerd. Momenteel wacht ik nog op de btw teruggave, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat ook helemaal goed gaat komen. 


Volgende pagina