Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SMA SMA
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen
High performance High performance

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Zeewolde
13 zonnepanelen, 3575 Wp

 Alles is perfect verlopen. Ik ben over alles heel tevreden. Zowel het adviesgesprek als de installatie waren goed. Ik zou niks kunnen bedenken wat niet goed was. 


Dronten
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Gelijk bij het 1ste telefoontje goed geholpen door Joep, niet opdringerig, geen gevoel dat het alleen om winst draaide en rustige aanpak. Ik had er gewoon een goed gevoel over. 

Koedijk
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Alle afspraken zijn netjes nagekomen. De installatie is verricht door nette mannen die de zonnepanelen mooi op het dak hebben gelegd. Mijn man is helemaal fan van de app en kijkt elke dag naar de opbrengsten van de zonnepanelen. Wij zijn dan ook zeer tevreden over Zonneplan. 


Meppel
9 zonnepanelen, 2475 Wp

 Alles dat Zonneplan gedaan heeft is echt perfect verlopen! De panelen liggen er hartstikke mooi bij en ik ben helemaal tevreden! 

Rijssen
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Ik ben blij met de zonnepanelen, ik kijk bijna elke dag wat ze opbrengen. Alles is boven verwachting goed verlopen. Een goed advies en snelle afhandeling. Perfect! 


Leeuwarden
9 zonnepanelen, 2475 Wp

 We bevelen jullie erg veel aan bij vrienden en kennissen. Ondanks dat de installatie wat langer op zich liet wachten zijn we erg tevreden. Monitoring houden we uiteraard goed in de gaten! 

Ermelo
16 zonnepanelen, 4400 Wp

 Ik ben heel blij met de zonnepanelen. Alles was perfect geregeld van advies tot en met installatie. 


Leeuwarden
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Prettig bedrijf, goede service in de Zonneplan winkel te Leeuwarden. De installateurs waren prettig in de omgang en snel klaar. 

Neer
15 zonnepanelen, 4125 Wp

 Ik ben zeer tevreden. Ik heb het contact met Robin altijd als zeer prettig ervaren. We hebben een paar keer contact gehad en hij was altijd heel open en eerlijk. De installatie ging ook prima. De installateurs waren heel attent en vriendelijk, geen verkeerd woord over! 


Wijchen
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Ik ben hele content met de panelen van Zonneplan! Ze liggen er mooi op en alles wordt geregeld. Ik wordt ook erg goed op de hoogt gehouden over de btw-teruggave. Goede zaak! 

Montfoort
16 zonnepanelen, 4400 Wp

 De zonnepanelen zijn mooi op het dak geplaatst door de installateurs. Daarnaast ben ik ook prima begeleid tijdens de aanschaf van de zonnepanelen, ik werd goed geholpen door de klantadviseur. Kortom, ik ben dik tevreden hoe het gehele proces is verlopen bij Zonneplan. 


Leeuwarden
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Alles is goed verlopen tot en met de dag van de installatie. 

Son en Breugel
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik ben buitengewoon tevreden met Zonneplan. De zonnepanelen zijn keurig ge├»nstalleerd en de bekabeling is erg mooi weggewerkt! De gemeente biedt hier een zelfde soort aanbod aan, maar dit voor de dubbele prijs. Ik stond echt versteld. Ik heb iedereen in de buurt aangeraden de zonnepanelen aan te schaffen bij Zonneplan. Een dikke 9,5! Ze werken zoals het hoort. 


Tegelen
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Bij het adviesgesprek was alles duidelijk. Ik ben ook nog langs geweest in de winkel en ben daar goed geholpen. De installatie is prima verlopen. Alleen jammer dat de omvormer niet op de plek kon komen die ik wilde. 

Eemnes
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Ik ben zeer tevreden over de service van Zonneplan. Het advies van Bas was perfect en de installatie dag ging ook prima. Daarnaast houd ik elke dag even de opbrengst van de zonnepanelen in de gaten op mijn tablet. Dit vind ik erg leuk om bij te houden. 


Veghel
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Helemaal tevreden met de installatie, zonnepanelen en met Zonneplan. Een dikke 10! 

Hoogeveen
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 Het advies van de klantadviseur was prettig en duidelijk. Tijdens alle telefoongesprekken werd ik goed geholpen en al mijn vragen werden netjes beantwoord. Ook de installatie dag ging perfect. De monteurs stonden om half 8 voor de deur en waren om half 1 alweer vertrokken. 


Veghel
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Helemaal tevreden, alleen was de installatietijd met 2,5 uur veel korter dan verwacht. Er is wel goed werk geleverd. 

Maasbracht
18 zonnepanelen, 4950 Wp

 Alles werkt naar behoren, de zonnepanelen zorgen voor een mooie opbrengst. Het advies van Sanne was ook erg prettig, zij hielp mij met al mijn vragen. Daarnaast ging de montage ook prima, ik wacht alleen nog op de btw-teruggave maar dat duurt 3 tot 5 maanden. 


Tilburg
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Dik tevreden met de installatie, ook met het team van Smeets Electro. Geef een 9, omdat ik nooit een 10 geef. 


Volgende pagina