Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SMA SMA
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen
High performance High performance

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Nijmegen
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Het was een mooie dag, helemaal volgens plan verlopen. De zonnepanelen zijn netjes gemonteerd zoals beloofd was, met mooie zwarte uitstraling. Opbrengst ook top zet deze trend voort Zonneplan! 


Rotterdam
7 zonnepanelen, 1890 Wp

 Hierbij laat ik weten dat ik zeer tevreden ben over de wijze waarop de installateurs de zonnepanelen bij ons heeft geplaatst: deskundig, vriendelijk en netjes; zo kan ik de mannen kwalificeren die het werk hebben uitgevoerd. Ook levert het systeem de nodige energie, waar ik uit opmaak - voor zover ik dat als leek kan beoordelen - dat de panelen goed werken. Vandaag is wel minder, maar ze regenen nu wel schoon, zullen we maar zeggen. Ik groet Zonneplan met dank voor de vriendelijke benadering en goede service. 

Sittard
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Het gehele proces van Zonneplan is pico bello geregeld. Installatie en communicatie ronduit perfect! Je bent bijna een dief van je eigen portemonnee als je geen zonnepanelen neemt! 


Nijmegen
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Zonneplan hanteert een persoonlijke en klantgerichte benadering! Dit vinden wij erg fijn. Daarnaast is de plaatsing van de panelen naar alle tevredenheid gegaan. 

Eemnes
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Wij zijn echt helemaal tevreden met Zonneplan. Voor het totaalplaatje, dus de BTW-teruggave, de installatie, het contact met Zonneplan en de zonnepanelen zelf geven wij een dikke 10! 


Horn
18 zonnepanelen, 4950 Wp

 Onze ervaringen met Zonneplan zijn tot nu toe louter positief en de zonnepanelen bevallen uitstekend. 

Oud-Vossemeer
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Wij zijn hartstikke tevreden met de zonnepanelen van Zonneplan! De installatie was snel en netjes verlopen en de service van Zonneplan is geweldig! 


Horst
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 De zonnepanelen bevallen mij prima. Ik merk vrij weinig van de panelen, in een positieve zin! Ik ben naar de winkel van Zonneplan in Venlo geweest. Hier hebben zij mij geholpen met een persoonlijk plan. Ik heb een uitstekende ligging voor de zonnepanelen, vrijwel helemaal op het zuiden. Om deze reden ben ik helemaal tevreden! 

Wessem
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Wij zijn hartstikke tevreden met de zonnepanelen van Zonneplan! 


Voerendaal
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Wij vinden het een prima installatie door goede monteurs. Daarnaast werkt alles uitstekend en wij raden daarom iedereen Zonneplan aan. 

Susteren
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Vanaf het begin af aan ben ik goed door Zonneplan geholpen, de installatie is goed en snel verlopen. En de zonnepanelen liggen er mooi bij! 


Eindhoven
13 zonnepanelen, 3510 Wp

 Ik heb niets anders dan goede ervaringen met Zonneplan, prima bereikbaarheid en alles volgens plan verlopen. De panelen doen hun best! Kortom we zijn zeer tevreden. Nu alleen nog wachten op de subsidie in de vorm van BTW-teruggave. 

Bennekom
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Wij zijn tevreden met de zonnepanelen, wij wachten nu alleen nog op veel zon! 


Landgraaf
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Tot op heden zijn wij tevreden, de zon schijnt volop en de panelen doen hun uiterste best. De contacten met mijn persoonlijk klantadviseur van Zonneplan waren vanaf dag een zeer goed. De montage en de afwerking zijn zonder problemen verlopen. Een dikke voldoende voor de afwikkeling van het gehele proces 

Assen
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik heb niks aan te merken op Zonneplan en de zonnepanelen van Zonneplan. Alles werkt perfect, ik ben helemaal tevreden! 


Genemuiden
6 zonnepanelen, 1650 Wp

 Van offerte tot uiteindelijke plaatsing zonnepanelen is correct en zorgvuldig gelopen. Niet alleen het actief meedenken voor het meest rendabel systeem als ook de installatie. De uiteindelijke prognose loopt precies als is voorspelt, dus al met al zeer tevreden! 

Hoogezand
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik heb niets aan te merken op de zonnepanelen van Zonneplan. De panelen doen hun werk en dit hou ik regelmatig bij! 


Katwijk
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 De meter draait als een tierelier terug! Het gaat echt hartstikke goed. Ik heb een twee teller systeem. Ook in het weekend verbruik ik leuk de energie. Ik woon aan de kust. Laatst had ik zo'n harde storm dat ik bang was dat de panelen van het dak gingen vliegen. Gelukkig zijn ze heel goed bevestigd en bleven ze goed zitten. Ook gekeken of de meeuwen niet gingen nestelen, dit is gelukkig niet van toepassing. Kortom: ze doen het heel erg goed en ze liggen er mooi bij. Wij zijn heel erg tevreden en bevelen Zonneplan rustig aan bij de rest van de straat. 

Arnhem
7 zonnepanelen, 1925 Wp

 Zonneplan gaat hartstikke goed om met haar klanten! Ik werd het gehele traject goed begeleid door mijn persoonlijke adviseur en de zonnepanelen liggen mooi op mijn dak. Ik ben dik tevreden! 


Almere
6 zonnepanelen, 0 Wp

 Ik ben zeer tevreden over Zonneplan. De panelen doen het erg goed, alles gaat volgens de prognose. Daarnaast is op de dag van de installatie ook alles goed verlopen, de monteurs waren erg vriendelijk en alles werd in goed overleg met mij gedaan zoals de plaatsing van de omvormer en dergelijke. 


Volgende pagina