Zonneplan Referenties en Ervaringen (6523 beoordelingen)

Wat kosten zonnepanelen?


Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Amersfoort
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik vind de afwerking van de zonnepanelen geweldig en houdt het elke dag bij. De monteurs waren heel vriendelijk en alles was transparant 


Barneveld
12 zonnepanelen, 3600 Wp

 Zonneplan gaat zeer professioneel te werk. Van de offerte tot de service achteraf. Door mijn positieve verhalen hebben bekenden ook zonnepanelen van Zonneplan afgenomen. Zij zijn nu ook trotse bezitter van een mooi setje zonnepanelen van Zonneplan. 

Amersfoort
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Ik ben uitermate tevreden. Alles is hartstikke voorbeeldig gegaan en ook veel sneller dan gedacht. Het contact met Joep was ook erg duidelijk en de monteurs waren erg netjes en aardig. De monteurs hebben samen met mij naar het kabeltraject gekeken en ze waren daarin erg vindingrijk. 


Leiderdorp
5 zonnepanelen, 1575 Wp

 Ik ben heel erg blij met de beslissing om Zonnepanelen te nemen. Mijn man moest nog wel even overtuigd worden, dat was een hele klus. Daar heeft de adviseur ons daar goed mee geholpen en mijn man heeft ook zeker geen spijt! Via de monitoring houden we alles regelmatig bij. Het mooiste is nog dat mijn puberzoon hier het meest fanatiek in is. Ik ben blij met de aanschaf van de panelen en dat we een steentje bij kunnen dragen aan het milieu. Zonneplan heeft ons vanaf het begin fantastisch geholpen. 

Sleeuwijk
8 zonnepanelen, 2400 Wp

 Ik ben erg blij met mijn zonnepanelen. De opbrengsten zijn zo hoog dat de zonnepanelen functioneren boven verwachting. Ik denk er over om in de toekomst ook op de garage panelen te leggen en elektrisch te gaan rijden. 


Helmond
10 zonnepanelen, 3150 Wp

 De monteurs hebben keurig gewerkt. Ging best snel allemaal. Het was nog even een uitdaging omdat ik een houten vloer heb, maar de monteurs waren kundig genoeg om het netjes te installeren. Installatie werkt ideaal, ik merk dat de meter een stuk langzamer draait. 

De Westereen
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Prettige communicatie gehad met Zonneplan gedurende het hele traject. Iedereen weet waarover ze praten en iedereen weet precies wat ze moeten doen. Erg vakkundig allemaal. 


Nieuw-Lekkerland
11 zonnepanelen, 3465 Wp

 Het werkt allemaal hartstikke mooi. Zeker nu het wat mooier weer is wordt het interessant. Begeleiding is goed gegaan nergens vragen over. Installateurs waren zzp'ers, harde werkers! 

Franeker
14 zonnepanelen, 4130 Wp

 De installatie ging fantastisch. Alles voldoet aan de verwachtingen die ik vooraf had. Monteurs hebben netjes gewerkt en de opbrengsten zijn geweldig! 


Reuver
16 zonnepanelen, 5040 Wp

 '' Ik ben erg te spreken over de snelheid van het leggen. Ook het verkrijgen van de offerte ging super snel.'' 

Franeker
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Alles is geweldig gegaan van begin tot eind. Het contact was altijd erg prettig en de monteurs waren erg meedenkend. Daardoor is het kabeltraject netjes weggewerkt en hangt de omvormer op een erg fijne plek. Door de geweldige zon van de afgelopen maanden zijn de opbrengsten ook erg leuk! Ik zal Zonneplan aanraden! 


Goutum
13 zonnepanelen, 4030 Wp

 Ik ben erg tevreden over de installatie, de monteurs waren erg vriendelijk en duidelijk. Later werden er nog wel wat zaken onduidelijk omtrent de BTW teruggave. Dit is voor de rest goed afgehandeld. 

Nederweert
14 zonnepanelen, 4130 Wp

 Complimenten voor Zonneplan. Installatie is vlekkeloos verlopen. Monteurs waren mooi op tijd. Aardige mannen. Ze hebben erg netjes gewerkt. Onze vrienden hebben, door onze goede ervaring, ook via Zonneplan gekocht. Zij zijn al net zo blij met hun zonnepanelensysteem als wij. 


Kerkrade
9 zonnepanelen, 2835 Wp

 Ik ben erg tevreden met de installatie en ga mijn ervaringen ook zeker delen in mijn persoonlijke kringen. 

Born
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 In Limburg schijnt het zonnetje net een stukje vaker. Daar maken we met de zonnepanelen dankbaar gebruik van. Het hele traject is enorm vloeiend verlopen. Mijn adviseur Julia was erg vriendelijk en ze heeft ons begeleid in de wereld van zonnepanelen. Duurzaamheid is voor mij heel erg belangrijk. Het gebruik van kolen. Het vele plastic. Dit moet anders. Zonnepanelen zijn dan een goede keuze. Dubbel glas. Elektrische auto. Stapje voor stapje maken we de wereld een stukje duurzamer. 


Amersfoort
17 zonnepanelen, 4675 Wp

 Ik ben zéér tevreden over het hele proces. De informatievoorziening en de installatie zijn perfect verlopen. 

Twello
9 zonnepanelen, 2700 Wp

 Het proces is top verlopen. Erg fijn dat er een totaal pakket wordt aangeboden. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken. 


Roermond
17 zonnepanelen, 4675 Wp

 Het gaat allemaal vanzelf met de zonnepanelen en we hoeven er niks voor te doen. Ondanks de donkere dagen hebben we hele goede opbrengsten die mooi gelijk lopen met de prognose. 

Neede
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Het heeft even geduurd voor de zonnepanelen geïnstalleerd waren, maar ze liggen er en ik ben er erg blij mee. De monteurs hebben mij na de installatie alles netjes uitgelegd en het ziet er mooi uit allemaal. 


Groningen
13 zonnepanelen, 4030 Wp

 Vanaf het eerste contact tot en met de aanleg ben ik zeer tevreden. Duidelijke offerte ontvangen en alles is mondeling toegelicht. Tussen de offerte en de uiteindelijke aanleg heeft ca 8 weken gezeten. De installatie is door Zonneplan zelf aangelegd door eigen installateurs. Er is zeer netjes gewerkt en alles in goed overleg (aanleg kabel naar meterkast met plaatsing omvormer). Tussentijds 2 updates gehad. Zwaardere panelen en 800 euro korting op de eerste offerte omdat ze de panelen goedkoper konden inkopen. Al met al zeer tevreden. Zonneplan, bedankt. 

Wageningen
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 Wij zijn heel erg in onze sas. De installatie is goed verlopen. Ze hebben geen rommel achter gelaten en hebben goed op de plantjes gelet. Er wordt snel gereageerd op vragen, dus ook vanuit service oogpunt hebben wij geen klagen. 


Grubbenvorst
19 zonnepanelen, 5890 Wp

 Wij zijn erg tevreden over Zonneplan. De goede gesprekken met Kevin hebben er voor gezorgd dat ik Zonneplan al bij kennis heb aanbevolen. 


Volgende pagina