Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SMA SMA
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen
High performance High performance

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Susteren
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Vanaf het begin af aan ben ik goed door Zonneplan geholpen, de installatie is goed en snel verlopen. En de zonnepanelen liggen er mooi bij! 


Alkmaar
6 zonnepanelen, 1770 Wp

 Complimenten aan de installateurs. Het is hun gelukt om niet alleen de zonnepanelen te plaatsen. Maar ook volledig in te spelen op mijn wensen en behoeften. Ik vond het namelijk erg belangrijk dat de situatie en techniek werd besproken voor de installatie. Hier namen de mannen de tijd voor en hebben een mooie installatie neergezet. Ik ben uitermate tevreden over Zonneplan. Petje af hoor. 

Eemnes
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Wij zijn echt helemaal tevreden met Zonneplan. Voor het totaalplaatje, dus de BTW-teruggave, de installatie, het contact met Zonneplan en de zonnepanelen zelf geven wij een dikke 10! 


Alkmaar
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 Ik heb de monteurs gecomplimenteerd. Alles ging heel erg snel. Binnen twee weken lagen de zonnepanelen al op het dak! Ik zou willen dat iedereen zonnepanelen zou nemen, dat maakt de wereld weer een stukje groener. En het is niet alleen goed voor het milieu. Het is ook goed voor de portemonnee en hartstikke leuk! Zelf heb ik SolarEdge waarmee ik met een app mijn opbrengst in de gaten kan houden. De resultaten hiervan laat ik zien aan mijn buren. Ik heb zelfs al wat mensen overtuigd om ook zonnepanelen te nemen. Super! 

Wessem
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Wij zijn hartstikke tevreden met de zonnepanelen van Zonneplan! 


Leidschendam
9 zonnepanelen, 2475 Wp

 Alles werkt heel goed, zeker met de zonnige dagen! Dan ben ik helemaal tevreden. Ik heb erg veel vertrouwen in de zonnepanelen! 

Oud-Vossemeer
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Wij zijn hartstikke tevreden met de zonnepanelen van Zonneplan! De installatie was snel en netjes verlopen en de service van Zonneplan is geweldig! 


Paterswolde
6 zonnepanelen, 1650 Wp

 Alles is keurig netjes geregeld bij Zonneplan. Bij de btw-teruggave ben ik keurig op de hoogte gehouden met de status hiervan. 

Assen
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik heb niks aan te merken op Zonneplan en de zonnepanelen van Zonneplan. Alles werkt perfect, ik ben helemaal tevreden! 


Doornenburg
22 zonnepanelen, 6050 Wp

 Ik heb Zonneplan aangeraden bij anderen. Ik ben zo tevreden met het werk dat ze bij mij geleverd hebben. Ik kreeg goed advies voor mijn dak en met het eindproduct ben ik erg tevreden. 

Bennekom
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Wij zijn tevreden met de zonnepanelen, wij wachten nu alleen nog op veel zon! 


Barendrecht
12 zonnepanelen, 3240 Wp

 Alles is keurig verlopen. Het contact met Zonneplan was netjes en de zonnepanelen liggen er goed bij! 

Hoogezand
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik heb niets aan te merken op de zonnepanelen van Zonneplan. De panelen doen hun werk en dit hou ik regelmatig bij! 


Leiden
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Ik kan alleen maar positief zijn over de zonnepanelen. Als iemand er naar vraagt, vertel ik altijd de erg leuke ervaring met het bedrijf Zonneplan! 

Arnhem
7 zonnepanelen, 1925 Wp

 Zonneplan gaat hartstikke goed om met haar klanten! Ik werd het gehele traject goed begeleid door mijn persoonlijke adviseur en de zonnepanelen liggen mooi op mijn dak. Ik ben dik tevreden! 


Hollandscheveld
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik heb de panelen nog niet zo lang, maar ze doen het in ieder geval erg goed! Vooral met de lekkere zonnige dagen, ben ik veel geld aan het verdienen! 

Doetinchem
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Vanaf het beginproces tot het eindproces is het goed verlopen. De adviseur heeft precies uitgelegd wat er ging gebeuren en vervolgens verliep de afspraak met de installateur ook perfect. De heren waren keurig op tijd en hebben alles netjes achtergelaten. De uitleg van de installateur na afloop was ook perfect. Zonneplan heeft alles van het begin tot het eind voor mij verzorgd en de garantietermijn was goed, dit was ook de reden dat ik voor Zonneplan heb gekozen. Hier heb ik geen spijt van, ik ben zeer tevreden en zou het iedereen aanraden! 


Boxtel
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik kan de zonnepanelen alleen maar aanraden. De installatie is perfect verlopen en ze doen het goed. 

Appelscha
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik heb niks aan te merken op Zonneplan. De panelen zijn mooi en de installatie is snel en goed verlopen. Een dikke 10 dus! 


Bennekom
6 zonnepanelen, 1650 Wp

 Ik ben nu flink aan het genieten van de zonnepanelen. De installateur was zeer behulpzaam. Ik dacht eerst dat de beste oplossing was om de omvormer in de kelder te plaatsen. Maar nadat ik overlegd had met de installateur was de zolder een betere optie. Echt een pluspunt dat ze zo goed meedenken. 


Volgende pagina