Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SMA SMA
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen
High performance High performance

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Doetinchem
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Vanaf het beginproces tot het eindproces is het goed verlopen. De adviseur heeft precies uitgelegd wat er ging gebeuren en vervolgens verliep de afspraak met de installateur ook perfect. De heren waren keurig op tijd en hebben alles netjes achtergelaten. De uitleg van de installateur na afloop was ook perfect. Zonneplan heeft alles van het begin tot het eind voor mij verzorgd en de garantietermijn was goed, dit was ook de reden dat ik voor Zonneplan heb gekozen. Hier heb ik geen spijt van, ik ben zeer tevreden en zou het iedereen aanraden! 


Almere
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik ben heel tevreden met de zonnepanelen. Het proces liep niet helemaal vloeiend aangezien er een foutje was gemaakt bij de communicatie. Gelukkig is dit adequaat opgepakt en verholpen dus daar ben ik wel tevreden over. De jongens die de panelen kwamen plaatsen die verstaan hun vak goed en hebben alles netjes gedaan, dit is vlekkeloos verlopen. 

Westerbork
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Zeer tevreden over mijn zonnepanelen. Het hele proces verliep snel en ik werd goed behandeld. Ik was verbaasd over de snelheid waarop de installateurs de panelen hebben gelegd. Zonneplan biedt in mijn optiek een goede service en kwalitatief hoogstaande producten. 


Bolsward
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 De zonnepanelen werken geweldig en ik ben ook zeer tevreden de aanleg. Alle vragen voorafgaand zijn naar behoren beantwoord en ik heb er helemaal niets op aan te merken. Chapeau! 

Didam
16 zonnepanelen, 4400 Wp

 Zonneplan heeft een uitstekende service voornamelijk het contact met mijn persoonlijk vond ik erg fijn. De zonnepanelen liggen op het dak en leveren zeker stroom op, dat is natuurlijk het belangrijkste. 


Assen
16 zonnepanelen, 4240 Wp

 De zonnepanelen bevallen uitstekend. Het advies zag er goed uit en was eerlijk, alles is verlopen zoals besproken met mijn adviseur. De installatie verliep ook zonder problemen, de mannen hebben de panelen netjes geplaatst. Al met al heel tevreden over het hele proces en ik zou het zeker aanbevelen. 

Hoogeveen
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Zeer tevreden met de zonnepanelen, ze doen wat ze moeten doen. Installatie door vriendelijke vakmensen die toevallig op het zelfde moment ook bij de buren de panelen installeerden. Waar ik erg blij mee ben, is de open communicatie die Zonneplan hanteert. 


Alphen aan den Rijn
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 Afgelopen vrijdag zijn de zonnepanelen naar grote tevredenheid geplaatst, vakkundig en netjes, chapeau voor de monteurs en de voorbereiding van Zonneplan. Alles is perfect verlopen en ik heb er niets op aan te merken, ga zo door! 

Roden
8 zonnepanelen, 2120 Wp

 Zeer tevreden over de zonnepanelen. Alles is netjes achtergelaten door de installateurs op de dag van de installatie. De installateurs hebben ook goed meegedacht over mijn specifieke situatie. 


Wezep
15 zonnepanelen, 4125 Wp

 De zonnepanelen van Zonneplan bevallen uitstekend! Vooraf hebben wij een prognose ontvangen en tot nu toe zitten wij daar nog altijd boven. Wij zijn daarom zeer tevreden over het resultaat en erg blij dat we de panelen door Zonneplan hebben laten plaatsen. 

Horst
20 zonnepanelen, 5500 Wp

 Ze doen wat ze moeten doen, het was dus juist ingeschat door Zonneplan. Ook de afhandeling achteraf is helemaal goed. Mijn meter moest vervangen worden en de btw kon ik terugvragen dit is vrijwel geheel uit handen genomen en is helemaal top gegaan. 


Amsterdam
6 zonnepanelen, 1740 Wp

 Prima service en installatie van Zonneplan, het is erg fijn dat Zonneplan zo toegankelijk is. Voor elke vraag met betrekking tot mijn zonnepanelensysteem kan ik altijd bij Zonneplan terecht. Daarnaast is de opwekking hoger dan ik had verwacht. Ik zie daarom met veel plezier mijn jaarafrekening tegemoet. 

Krimpen aan den IJssel
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 We zijn tevreden met de zonnepanelen. De adviseur van Zonneplan heeft mij goed van informatie voorzien en zodoende was alles ook wel duidelijk alvorens de installatie bij ons werd uitgevoerd. Dit verliep ook snel en zonder problemen. 


Westerbork
6 zonnepanelen, 1650 Wp

 Ik ben erg tevreden met mijn zonnepanelensysteem van Zonneplan. Omdat ik alleenstaand ben, had ik nooit gedacht aan het plaatsen van zonnepanelen. Ik heb toch ervoor gekozen om zonnepanelen aan te schaffen en hier heb ik tot op heden zeker geen spijt van. 

Zwolle
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ze doen het en ik kijk zo nu en dan wat de opbrengst af. Het proces is eigenlijk zoals verwacht verlopen, netjes. Ik heb er geen klachten over. 


Winterswijk
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Erg te spreken over de service van Zonneplan. Vooraf was de informatie duidelijk en werd ik prima geholpen. Tijdens het plaatsen werd mij alles stap voor stap duidelijk uitgelegd en ik geef dan ook zeker zonder blikken of blozen een dikke 8 voor Zonneplan. 

Thorn
16 zonnepanelen, 4400 Wp

 We zijn zeer tevreden. De adviseur heeft ons keurig netjes geholpen en alles duidelijk gemaakt. Over hoe de installatie is verlopen hebben wij ook geen klachten. Misschien dat er wel wat meer duidelijk kan worden gemaakt omtrent de btw-teruggave. Ik wist dat Zonneplan dit regelde, maar verder was er niet veel bekend. Uiteindelijk bleek dat wij er zelf ook niet naar om hoefde te kijken want de accountants regelde al het werk voor ons. 


Winterswijk
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 Ik ben erg te spreken over de service van Zonneplan. Het hele proces was ons vooraf duidelijk en over de werkwijze van Zonneplan ben ik erg te spreken. Wat ik erg fijn vond is dat de installateurs vooraf even langskwamen om de bekabeling te bespreken. Als ik Zonneplan moest beoordelen dan geef ik zonder na te denken een dikke 8! 

Hillegom
24 zonnepanelen, 6600 Wp

 We zijn onderweg om richting de jaaropbrengst te gaan en dit soort zonnige dagen dragen daar positief aan bij. De installatie verliep geweldig, de mannen kwamen uit Limburg en hadden behoorlijk wat reistijd. Echter zijn de zonnepanelen netjes binnen een paar uur geplaatst. Ook de adviseur van zonneplan heeft altijd correct gereageerd, ik ben er zeker over te spreken. 


Hansweert
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 Ik ben erg tevreden over de opbrengst van de panelen van Zonneplan. De service was hartstikke prima en ik kreeg altijd binnen een dag reactie. Ik werd zelfs nog even gebeld na afloop van de installatie. Dat had ik niet verwacht maar het wordt zeker gewaardeerd. 


Volgende pagina