Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SMA SMA
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen
High performance High performance

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Nijmegen
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik ben zeer tevreden, het is allemaal volgens plan gegaan. De zonnepanelen zijn erg netjes gemonteerd en ook over de opbrengsten ben ik zeer tevreden. Zet deze trend voort Zonneplan! 


Sluis
13 zonnepanelen, 3575 Wp

 Wij zijn zeer tevreden met de zonnepanelen van Zonneplan. Als wij een vraag of klacht hebben dan worden wij altijd netjes geholpen. Daarnaast is de installatie fantastisch verlopen en werken de monteurs echt super klantgericht. Ze deden zelfs slippers aan toen ze bij ons op zolder moesten werken en harkten de tuin aan nadat ze waren geweest. Wij raden dan ook iedereen Zonneplan aan. 

Eemnes
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Wij zijn echt helemaal tevreden met Zonneplan. Voor het totaalplaatje, dus de BTW-teruggave, de installatie, het contact met Zonneplan en de zonnepanelen zelf geven wij een dikke 10! 


Zevenaar
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 Ik ben overgehaald door mijn kinderen om te kiezen voor zonnepanelen. Dit is goed voor de toekomst. Als ik mijn huis verkoop dan heb ik woningmeerwaarde door de zonnepanelen. Daarnaast functioneren de panelen ook goed, ik merk er vrij weinig van! Steeds meer van mijn buren zijn ook ge├»nteresseerd in zonnepanelen. 

Oud-Vossemeer
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Wij zijn hartstikke tevreden met de zonnepanelen van Zonneplan! De installatie was snel en netjes verlopen en de service van Zonneplan is geweldig! 


Bergen (NH)
6 zonnepanelen, 1620 Wp

 De zonnepanelen bevallen goed, ik ben er zielsgelukkig mee. Alles is prima verlopen, de installateurs hebben het ook goed gedaan. Het werkt allemaal perfect, ik geef Zonneplan een dikke 10! 

Wessem
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Wij zijn hartstikke tevreden met de zonnepanelen van Zonneplan! 


Zwolle
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 De zonnepanelen bevallen erg goed, de installateurs hebben ze er keurig netjes opgelegd. Laat nu de zon maar schijnen! Ik ben zeer tevreden! 

Susteren
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Vanaf het begin af aan ben ik goed door Zonneplan geholpen, de installatie is goed en snel verlopen. En de zonnepanelen liggen er mooi bij! 


Almere
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Super blij met onze zonnepanelen van Zonneplan. De installatie werd uitgevoerd door voorbeeldige vakmensen waar wij echt over te spreken zijn. 

Bennekom
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Wij zijn tevreden met de zonnepanelen, wij wachten nu alleen nog op veel zon! 


Hollandscheveld
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 De installatie van onze zonnepanelensysteem is zeer goed verlopen. De panelen werden door zeer vriendelijke en keurig mannen gelegd en wij hebben er een fraai eindresultaat aan over gehouden. Zonneplan is een echter aanrader! 

Assen
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik heb niks aan te merken op Zonneplan en de zonnepanelen van Zonneplan. Alles werkt perfect, ik ben helemaal tevreden! 


Neede
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Wij zijn erg blij met ons zonnepanelen van Zonneplan. Wij kijken elke avond even met volle tevredenheid naar onze opbrengst. Daarnaast verliep de installatie keurig en werkten de installateurs erg netjes. Top! 

Hoogezand
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik heb niets aan te merken op de zonnepanelen van Zonneplan. De panelen doen hun werk en dit hou ik regelmatig bij! 


Venlo
6 zonnepanelen, 1650 Wp

 Wij zijn heel tevreden over onze koop bij Zonneplan. Super vriendelijke installateurs die het plan ook nog eens perfect hebben gelegd. Daarnaast ging het ook nog eens heel erg vlot en zijn wij heel blij met onze zonnepanelen. 

Arnhem
7 zonnepanelen, 1925 Wp

 Zonneplan gaat hartstikke goed om met haar klanten! Ik werd het gehele traject goed begeleid door mijn persoonlijke adviseur en de zonnepanelen liggen mooi op mijn dak. Ik ben dik tevreden! 


Almere
15 zonnepanelen, 4125 Wp

 Keurige installatie door bekwame vakmensen. Verder verliep de installatie uitstekend en wachten we met veel plezier het komende jaar af. Al met al mijn complimenten voor Zonneplan! 

Doetinchem
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Vanaf het beginproces tot het eindproces is het goed verlopen. De adviseur heeft precies uitgelegd wat er ging gebeuren en vervolgens verliep de afspraak met de installateur ook perfect. De heren waren keurig op tijd en hebben alles netjes achtergelaten. De uitleg van de installateur na afloop was ook perfect. Zonneplan heeft alles van het begin tot het eind voor mij verzorgd en de garantietermijn was goed, dit was ook de reden dat ik voor Zonneplan heb gekozen. Hier heb ik geen spijt van, ik ben zeer tevreden en zou het iedereen aanraden! 


Helmond
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Wij zijn enorm tevreden over Zonneplan. Voordat de installatie geplaatst werd, hebben de installateurs heel goed met ons overlegd over de plaatsing van de omvormer en het kabeltraject. Ondanks dat de installatie erg snel verliep is het erg goed en vakkundig gebeurd. Zonneplan krijgt van ons een dikke 10! 


Volgende pagina