Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SMA SMA
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen
High performance High performance

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Tilburg
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Wij zijn zonder meer tevreden over Zonneplan. Wij hebben een soepele installatie gehad en ook de belasting is goed teruggekomen! 


Borger
6 zonnepanelen, 1650 Wp

 Mijn broertje had een folder ontvangen maar gelukkig kon ik ook profiteren van de actie in mijn stad. De panelen liggen er nu drie weken op en het gaat echt fantastisch. Je hebt er weinig omkijken naar maar ondertussen wordt er eigen energie opgewekt! 

Oss
12 zonnepanelen, 3480 Wp

 Gewoon een dikke 10! 


Assen
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Binnen drie regenachtige weken is er al 100 kwh opgeleverd! dit gaat zelfs bovenverwachting. Ook het advies was heel erg duidelijk. 

Zevenaar
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 Het advies van Zonneplan was prima en bij de installatie ging alles naar wens! 


's-Hertogenbosch
9 zonnepanelen, 2475 Wp

 Zonneplan heeft zeer vriendelijke service en legt duidelijk uit wat alle opties zijn. Er wordt heel netjes gewerkt en ze liggen er mooi op! Ze hebben inmiddels de eerste storm al overleefd! 

Swifterbant
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Het is echt leuk om via de app in de gaten te houden wat de panelen opleveren. De informatieverstrekking was ook heel duidelijk! 


Almere
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Wij hebben aan het begin veel heen en weer gebeld en gemaild over wat de beste optie voor ons was. Zonneplan communiceert altijd heel duidelijk en snel dus hier zijn wij heel tevreden over! De panelen liggen nu mooi op het dak en via de app houden we steeds in de gaten wat ze opleveren, en dat gaat ook goed! 

Sittard
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Het gehele proces van Zonneplan is pico bello geregeld. Installatie en communicatie ronduit perfect! Je bent bijna een dief van je eigen portemonnee als je geen zonnepanelen neemt! 


Wehl
15 zonnepanelen, 4125 Wp

 Wij zijn erg tevreden met de Zonnepanelen, ze doen het fantastisch! vooral bij goed weer. De begeleiding was heel goed tijdens de aanschaf van de Zonnepanelen mijn complimenten. Alles verliep heel snel ook bij de installatie. Daarnaast werd er goed meegedacht hoe alles weggewerkt kon worden, al met al fantastisch! Heb jullie zelfs al aanbevolen. 

Gennep
9 zonnepanelen, 2475 Wp

 Ik ben heel erg positief over Zonneplan, het is allemaal erg snel gen gemakkelijk verlopen. Alles is netjes aangelegd en het werkt allemaal prima. Ik heb Zonneplan ook aanbevolen, Zonneplan is erg proactief! 


Urmond
22 zonnepanelen, 6160 Wp

 Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding van Romy Alferink! Zij heeft ons zeer goed begeleid en het was een zeer prettig,adequaat en vriendelijke begeleiding! De installatie was ook erg goed, er was geen enkel probleem, zeer deskundig, goeie communicatie en uitleg. 

Susteren
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Vanaf het begin af aan ben ik goed door Zonneplan geholpen, de installatie is goed en snel verlopen. En de zonnepanelen liggen er mooi bij! 


Holtum
8 zonnepanelen, 2240 Wp

 Ik ben erg tevreden, het was heel goed geregeld en ik kan alleen maar positief zijn. Het advies was dan ook helemaal toppie en heb ook al klanten doorverwezen! 

Eemnes
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Wij zijn echt helemaal tevreden met Zonneplan. Voor het totaalplaatje, dus de BTW-teruggave, de installatie, het contact met Zonneplan en de zonnepanelen zelf geven wij een dikke 10! 


Culemborg
12 zonnepanelen, 3360 Wp

 Hartstikke tevreden, geen op of aanmerkingen! Hele ervaring met Zonneplan is gewoon goed. 

Wessem
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Wij zijn hartstikke tevreden met de zonnepanelen van Zonneplan! 


Steenderen
13 zonnepanelen, 3575 Wp

 Helaas kon de geplande installatiedatum niet doorgaan omdat het te hard waaide, maar veiligheid gaat natuurlijk voor alles! Nieuwe datum geprikt, en de installateurs waren aardige jongens en gingen super te werk. Ook mijn ervaring met Zonneplan zelf is echt heel goed, zeer prettige en duidelijke communicatie! 

Oud-Vossemeer
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Wij zijn hartstikke tevreden met de zonnepanelen van Zonneplan! De installatie was snel en netjes verlopen en de service van Zonneplan is geweldig! 


Stein
12 zonnepanelen, 3360 Wp

 Wij zijn erg tevreden met de zonnepanelen van Zonneplan. Wij zijn naar de winkel gegaan van Zonneplan en echt een goeie ervaring gehad. Wij zijn dik tevreden en alles is goed uitgelegd! 


Volgende pagina