Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SMA SMA
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen
High performance High performance

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Sittard
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Het gehele proces van Zonneplan is pico bello geregeld. Installatie en communicatie ronduit perfect! Je bent bijna een dief van je eigen portemonnee als je geen zonnepanelen neemt! 


Gennep
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Ik en mijn man zijn erg blij met de zonnepanelen. Mijn man is uitstekend geholpen door Zonneplan en de zonnepanelen hebben al flink wat energie opgewekt. Altijd leuk om dat af te kunnen lezen na een zonnige periode. We hopen er nog veel plezier van te hebben, zeker nu de regeling omtrent het terugleveren is verlengd! 

Susteren
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Vanaf het begin af aan ben ik goed door Zonneplan geholpen, de installatie is goed en snel verlopen. En de zonnepanelen liggen er mooi bij! 


Rotterdam
7 zonnepanelen, 1890 Wp

 Hierbij laat ik weten dat ik zeer tevreden ben over de wijze waarop de installateurs de zonnepanelen bij ons heeft geplaatst: deskundig, vriendelijk en netjes; zo kan ik de mannen kwalificeren die het werk hebben uitgevoerd. Ook levert het systeem de nodige energie, waar ik uit opmaak - voor zover ik dat als leek kan beoordelen - dat de panelen goed werken. Vandaag is wel minder, maar ze regenen nu wel schoon, zullen we maar zeggen. Ik groet Zonneplan met dank voor de vriendelijke benadering en goede service. 

Eemnes
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Wij zijn echt helemaal tevreden met Zonneplan. Voor het totaalplaatje, dus de BTW-teruggave, de installatie, het contact met Zonneplan en de zonnepanelen zelf geven wij een dikke 10! 


Lochem
14 zonnepanelen, 4060 Wp

 Afgezien van de weinige zon de laatste tijd, zijn wij heel blij met de zonnepanelen. Alles werkt prima en de het installatiebedrijf is goed en vlot te werk gegaan. Wij wachten op de zon en zijn blij met het verlengen van de terugleverregeling. 

Wessem
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Wij zijn hartstikke tevreden met de zonnepanelen van Zonneplan! 


Emmen
18 zonnepanelen, 4950 Wp

 De zonnepanelen zijn een goede aankoop geweest. Ik ben al aardig wat stroom aan het opwekken en kijk uit naar de komende tijd. Hopen dat dit zo blijft en alleen nog even wachten op de teruggave van de btw. 

Oud-Vossemeer
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Wij zijn hartstikke tevreden met de zonnepanelen van Zonneplan! De installatie was snel en netjes verlopen en de service van Zonneplan is geweldig! 


Kaatsheuvel
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Ik kan geen enkel minpunt noemen over Zonneplan. Alles wordt heel goed uitgelegd en voelt ook heel vertrouwd. Dit komt mede door het professionele advies van de vaste contactpersoon die je krijgt toegewezen. Een erg prettige werkwijze en wij gaan ervan uit nog veel plezier te beleven van de panelen. 

Assen
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik heb niks aan te merken op Zonneplan en de zonnepanelen van Zonneplan. Alles werkt perfect, ik ben helemaal tevreden! 


Venlo
16 zonnepanelen, 4400 Wp

 Ik zou Zonneplan zeker aanbevelen bij vrienden en familie. Niet eens omdat alles perfect is verlopen, maar vooral omdat wanneer iets niet perfect verloopt dit keurig wordt opgelost. Alles ligt netjes op het dak en ik ben als een speer aan het opwekken. Kan niet beter! 

Bennekom
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Wij zijn tevreden met de zonnepanelen, wij wachten nu alleen nog op veel zon! 


Zevenaar
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Ik ben hartstikke blij met de panelen. Alles werkt goed en ik had eigenlijk geen moment twijfel. Op al mijn vragen werd een keurig antwoord gegeven en het proces is heel soepel verlopen. We hebben er al een mooie maand op zitten ik kan niet wachten op meer zonnige dagen! 

Hoogezand
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik heb niets aan te merken op de zonnepanelen van Zonneplan. De panelen doen hun werk en dit hou ik regelmatig bij! 


Schagerbrug
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 De installatie van de zonnepanelen is keurig en vlot verlopen. Ik ben blij dat alles goed en wel op het dak ligt en ook de adviseur van Zonneplan heeft mij uitstekend geholpen. Het is wachten op de toekomst, maar tot nu toe ben ik zeer tevreden! 

Arnhem
7 zonnepanelen, 1925 Wp

 Zonneplan gaat hartstikke goed om met haar klanten! Ik werd het gehele traject goed begeleid door mijn persoonlijke adviseur en de zonnepanelen liggen mooi op mijn dak. Ik ben dik tevreden! 


Lochem
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Mijn man en ik zijn hartstikke tevreden met alles. Ondanks dat het proces heel vlot verliep was alles duidelijk te volgen en liep het van begin tot eind vlekkeloos. Wij kijken uit naar de eerste afrekening en hopen veel terug te leveren de komende jaren! 

Doetinchem
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Vanaf het beginproces tot het eindproces is het goed verlopen. De adviseur heeft precies uitgelegd wat er ging gebeuren en vervolgens verliep de afspraak met de installateur ook perfect. De heren waren keurig op tijd en hebben alles netjes achtergelaten. De uitleg van de installateur na afloop was ook perfect. Zonneplan heeft alles van het begin tot het eind voor mij verzorgd en de garantietermijn was goed, dit was ook de reden dat ik voor Zonneplan heb gekozen. Hier heb ik geen spijt van, ik ben zeer tevreden en zou het iedereen aanraden! 


Hoogeveen
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 Eigenlijk heb ik vanaf het begin af aan goede informatie gekregen. Het contact verliep snel en soepel wat ik persoonlijk erg belangrijk vind. De adviseur gaf mij telkens de juiste uitleg en ook de installateurs zijn in goed overleg te werk gegaan. Ik zou Zonneplan absoluut aanbevelen. 


Volgende pagina