Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Amersfoort
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik vind de afwerking van de zonnepanelen geweldig en houdt het elke dag bij. De monteurs waren heel vriendelijk en alles was transparant 


Helmond
10 zonnepanelen, 3150 Wp

 De monteurs hebben keurig gewerkt. Ging best snel allemaal. Het was nog even een uitdaging omdat ik een houten vloer heb, maar de monteurs waren kundig genoeg om het netjes te installeren. Installatie werkt ideaal, ik merk dat de meter een stuk langzamer draait. 

Amersfoort
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Ik ben uitermate tevreden. Alles is hartstikke voorbeeldig gegaan en ook veel sneller dan gedacht. Het contact met Joep was ook erg duidelijk en de monteurs waren erg netjes en aardig. De monteurs hebben samen met mij naar het kabeltraject gekeken en ze waren daarin erg vindingrijk. 


Amersfoort
17 zonnepanelen, 4675 Wp

 Ik ben zéér tevreden over het hele proces. De informatievoorziening en de installatie zijn perfect verlopen. 

Sleeuwijk
8 zonnepanelen, 2400 Wp

 Ik ben erg blij met mijn zonnepanelen. De opbrengsten zijn zo hoog dat de zonnepanelen functioneren boven verwachting. Ik denk er over om in de toekomst ook op de garage panelen te leggen en elektrisch te gaan rijden. 


Roermond
17 zonnepanelen, 4675 Wp

 Het gaat allemaal vanzelf met de zonnepanelen en we hoeven er niks voor te doen. Ondanks de donkere dagen hebben we hele goede opbrengsten die mooi gelijk lopen met de prognose. 

De Westereen
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Prettige communicatie gehad met Zonneplan gedurende het hele traject. Iedereen weet waarover ze praten en iedereen weet precies wat ze moeten doen. Erg vakkundig allemaal. 


Groningen
13 zonnepanelen, 4030 Wp

 Vanaf het eerste contact tot en met de aanleg ben ik zeer tevreden. Duidelijke offerte ontvangen en alles is mondeling toegelicht. Tussen de offerte en de uiteindelijke aanleg heeft ca 8 weken gezeten. De installatie is door Zonneplan zelf aangelegd door eigen installateurs. Er is zeer netjes gewerkt en alles in goed overleg (aanleg kabel naar meterkast met plaatsing omvormer). Tussentijds 2 updates gehad. Zwaardere panelen en 800 euro korting op de eerste offerte omdat ze de panelen goedkoper konden inkopen. Al met al zeer tevreden. Zonneplan, bedankt. 

Franeker
14 zonnepanelen, 4130 Wp

 De installatie ging fantastisch. Alles voldoet aan de verwachtingen die ik vooraf had. Monteurs hebben netjes gewerkt en de opbrengsten zijn geweldig! 


Grubbenvorst
19 zonnepanelen, 5890 Wp

 Wij zijn erg tevreden over Zonneplan. De goede gesprekken met Kevin hebben er voor gezorgd dat ik Zonneplan al bij kennis heb aanbevolen. 

Franeker
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Alles is geweldig gegaan van begin tot eind. Het contact was altijd erg prettig en de monteurs waren erg meedenkend. Daardoor is het kabeltraject netjes weggewerkt en hangt de omvormer op een erg fijne plek. Door de geweldige zon van de afgelopen maanden zijn de opbrengsten ook erg leuk! Ik zal Zonneplan aanraden! 


Burgum
15 zonnepanelen, 4650 Wp

 Wij zijn erg blij met de zonnepanelen! Helaas speelt het weer alleen niet mee. De installateurs zijn keurige jongens, alles is in goed overleg geïnstalleerd. Zelfs onze buren hebben al zonnepanelen via Zonneplan. 

Nederweert
14 zonnepanelen, 4130 Wp

 Complimenten voor Zonneplan. Installatie is vlekkeloos verlopen. Monteurs waren mooi op tijd. Aardige mannen. Ze hebben erg netjes gewerkt. Onze vrienden hebben, door onze goede ervaring, ook via Zonneplan gekocht. Zij zijn al net zo blij met hun zonnepanelensysteem als wij. 


Terheijden
10 zonnepanelen, 3100 Wp

 Wij zijn erg blij met de installatie, nu moet alleen nog even de zon gaan schijnen. 

Born
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 In Limburg schijnt het zonnetje net een stukje vaker. Daar maken we met de zonnepanelen dankbaar gebruik van. Het hele traject is enorm vloeiend verlopen. Mijn adviseur Julia was erg vriendelijk en ze heeft ons begeleid in de wereld van zonnepanelen. Duurzaamheid is voor mij heel erg belangrijk. Het gebruik van kolen. Het vele plastic. Dit moet anders. Zonnepanelen zijn dan een goede keuze. Dubbel glas. Elektrische auto. Stapje voor stapje maken we de wereld een stukje duurzamer. 


Zwartemeer
10 zonnepanelen, 3100 Wp

 Ik ben supertevreden over Zonneplan en mijn zonnepanelen. Daarover heb ik niks aan te merken want alles ziet er goed uit! 

Twello
9 zonnepanelen, 2700 Wp

 Het proces is top verlopen. Erg fijn dat er een totaal pakket wordt aangeboden. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken. 


Millingen aan de Rijn
9 zonnepanelen, 2790 Wp

 Het is vlekkeloos verlopen! Heel fijn contact vanuit Zonneplan en ook de installateurs hebben heel erg netjes gewerkt. Niks dan lof! 

Neede
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Het heeft even geduurd voor de zonnepanelen geïnstalleerd waren, maar ze liggen er en ik ben er erg blij mee. De monteurs hebben mij na de installatie alles netjes uitgelegd en het ziet er mooi uit allemaal. 


Best
13 zonnepanelen, 4030 Wp

 Wij zijn erg blij met onze installatie! Fijn contact met de adviseur en de panelen liggen heel netjes op de woning. Laat de zon maar schijnen! 

Wageningen
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 Wij zijn heel erg in onze sas. De installatie is goed verlopen. Ze hebben geen rommel achter gelaten en hebben goed op de plantjes gelet. Er wordt snel gereageerd op vragen, dus ook vanuit service oogpunt hebben wij geen klagen. 


Roden
20 zonnepanelen, 5500 Wp

 Ik ben erg blij met Zonneplan en ik raad het iedereen aan. Het aanvragen van de duurzaamheidslening was lastiger dan ik dacht, maar alles is gelukt en ik ben erg blij met de ondersteuning die Zonneplan hierin geboden heeft. Ik geniet volop van mijn eigen zonne-energie. Duurzaamheid en het inzetten van groene energie vind ik erg belangrijk. De zonnepanelen van Zonneplan dragen hier een mooi steentje aan bij. 


Volgende pagina