Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SMA SMA
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen
High performance High performance

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Zeewolde
13 zonnepanelen, 3575 Wp

 Alles is perfect verlopen. Ik ben over alles heel tevreden. Zowel het adviesgesprek als de installatie waren goed. Ik zou niks kunnen bedenken wat niet goed was. 


Lelystad
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Vanaf het begin tot het eind alle communicatie in perfecte staat, alle handelingen die nodig zijn om Zonnepanelen te kopen en aan te melden bij Netbeheer en Energie leverancier worden gedaan door de klantenservice, na installatie wordt je aangemeld bij Solaredge en je hoeft alleen maar te klikken, en een paar vragen te beantwoorden, en thats it! Top bedrijf en klantvriendelijk tot het einde. 

Koedijk
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Alle afspraken zijn netjes nagekomen. De installatie is verricht door nette mannen die de zonnepanelen mooi op het dak hebben gelegd. Mijn man is helemaal fan van de app en kijkt elke dag naar de opbrengsten van de zonnepanelen. Wij zijn dan ook zeer tevreden over Zonneplan. 


Rosmalen
19 zonnepanelen, 5225 Wp

 Alles ging perfect! De installateurs zijn beleeft en netjes en hebben perfect werk afgeleverd. Van mijn klantadviseur vond ik het super dat hij meteen belde als ik een vraag had en netjes dat ik er dan niet meer achteraan hoefde. Ik kan gewoon niks slechts bedenken, dus ga zo door. 

Rijssen
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Ik ben blij met de zonnepanelen, ik kijk bijna elke dag wat ze opbrengen. Alles is boven verwachting goed verlopen. Een goed advies en snelle afhandeling. Perfect! 


Oss
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Alles is naar wens verlopen. Mijn klantadviseur heeft me goed geholpen. De dag van de installatie ging sneller dan ik had verwacht en alles werkt naar behoren. 

Ermelo
16 zonnepanelen, 4400 Wp

 Ik ben heel blij met de zonnepanelen. Alles was perfect geregeld van advies tot en met installatie. 


Dronten
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Gelijk bij het 1ste telefoontje goed geholpen door Joep, niet opdringerig, geen gevoel dat het alleen om winst draaide en rustige aanpak. Ik had er gewoon een goed gevoel over. 

Neer
15 zonnepanelen, 4125 Wp

 Ik ben zeer tevreden. Ik heb het contact met Robin altijd als zeer prettig ervaren. We hebben een paar keer contact gehad en hij was altijd heel open en eerlijk. De installatie ging ook prima. De installateurs waren heel attent en vriendelijk, geen verkeerd woord over! 


Dronten
9 zonnepanelen, 2475 Wp

 De installatie verliep uiterst vlot en zorgvuldig, leuk stel monteurs ook. Het voortraject verliep ook soepel, ik werd volledig ontzorgd. 

Montfoort
16 zonnepanelen, 4400 Wp

 De zonnepanelen zijn mooi op het dak geplaatst door de installateurs. Daarnaast ben ik ook prima begeleid tijdens de aanschaf van de zonnepanelen, ik werd goed geholpen door de klantadviseur. Kortom, ik ben dik tevreden hoe het gehele proces is verlopen bij Zonneplan. 


Urmond
10 zonnepanelen, 2900 Wp

 Zeer tevreden over contact met klantenservice, de ondersteuning van begin tot eind, de levering en de plaatsing. Iedereen even behulpzaam! 

Son en Breugel
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik ben buitengewoon tevreden met Zonneplan. De zonnepanelen zijn keurig ge├»nstalleerd en de bekabeling is erg mooi weggewerkt! De gemeente biedt hier een zelfde soort aanbod aan, maar dit voor de dubbele prijs. Ik stond echt versteld. Ik heb iedereen in de buurt aangeraden de zonnepanelen aan te schaffen bij Zonneplan. Een dikke 9,5! Ze werken zoals het hoort. 


Elspeet
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Ik ben erg blij met de wijze waarop het gehele traject verlopen is. Ik kan nu stroom gebruiken zonder dat ik op de meter hoeft te kijken, de zon schijnt toch!! 

Eemnes
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Ik ben zeer tevreden over de service van Zonneplan. Het advies van Bas was perfect en de installatie dag ging ook prima. Daarnaast houd ik elke dag even de opbrengst van de zonnepanelen in de gaten op mijn tablet. Dit vind ik erg leuk om bij te houden. 


Zwolle
13 zonnepanelen, 3575 Wp

 Ik was al erg tevreden over het advies en het opnamen van de offerte. De montage is bijzonder vlot en spoedig verlopen. Het is mooi weer dus de opbrengsten zijn mooi en lopen voor op de prognose. 

Hoogeveen
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 Het advies van de klantadviseur was prettig en duidelijk. Tijdens alle telefoongesprekken werd ik goed geholpen en al mijn vragen werden netjes beantwoord. Ook de installatie dag ging perfect. De monteurs stonden om half 8 voor de deur en waren om half 1 alweer vertrokken. 


Zwolle
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Alles is helemaal naar wens geplaatst. De installatie is niet in 1 dag afgerond, maar dit is allemaal goed opgelost. Ik kijk 1 keer per week naar de opbrengsten. Met de zonnige dagen van nu gaat dit fantastisch. 

Maasbracht
18 zonnepanelen, 4950 Wp

 Alles werkt naar behoren, de zonnepanelen zorgen voor een mooie opbrengst. Het advies van Sanne was ook erg prettig, zij hielp mij met al mijn vragen. Daarnaast ging de montage ook prima, ik wacht alleen nog op de btw-teruggave maar dat duurt 3 tot 5 maanden. 


Maria Hoop
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Van aankoop tot installatie is alles enorm prettig verlopen. Ik wist zelf niet helemaal wat we wilden qua zonnepanelen, maar hierin hebben we uitgebreid advies ontvangen. De installatie zelf verliep soepel en ontspannen. We zijn erg tevreden met onze zonnepanelen. 


Volgende pagina