Zonneplan Referenties en Ervaringen (7248 beoordelingen)

Wat kosten zonnepanelen?


Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Krimpen aan den IJssel
9 zonnepanelen, 2880 Wp

 Contact met de adviseurs was fijn en duidelijk. Ik werd goed geholpen. Installatie ziet er goed uit. Aardige en geduldige vakmensen. 


Purmerend
15 zonnepanelen, 4500 Wp

 Erg blij met de installatie, de zon schijnt er vol op. Keurige mensen die hebben geïnstalleerd alles was duidelijk. De BTW-teruggave is ook vlot en keurig verlopen zoals mij verteld werd. 

Winterswijk
16 zonnepanelen, 5120 Wp

 Het gaat erg goed met de panelen, vooral de laatste week met al die zon. We hebben de panelen vlak voor de winter gekregen dus hadden niet echt een goed beeld erbij, maar nu met het mooie weer schiet de opbrengst omhoog. Erg mooi om te zien dat ons verbruik bijna gelijk is aan de opbrengst. Voor de tweede keer gebruik gemaakt van de diensten van Zonneplan en wederom is het erg goed bevallen. Het contact met de klantadviseur was goed, heel professioneel. 


Purmerend
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Alles doet het naar behoren. Heel mooi overzichtelijk in de app wat mijn opbrengsten zijn. Heel netjes afgewerkt, draden weggewerkt zoals we wilde hebben. Het ging allemaal heel snel en de installateurs waren erg vriendelijk. Documentatie was erg keurig en verzorgd, er waren geen onduidelijkheden. 

Sint Geertruid
11 zonnepanelen, 3520 Wp

 Kreeg een goed en eerlijk advies, het werd allemaal duidelijk uitgelegd. En bij het inplannen van de installatie kregen we bericht dat het zelfs nog eerder kon. Dus al met al top installatie kan geen kritiekpunt bedenken. 


Spijkenisse
8 zonnepanelen, 2560 Wp

 Alles heel duidelijk, niks op aan te merken. Samen met de installateurs nog wat kleine aanpassingen verricht en ook meegeholpen. Het papierwerk (btw-teruggave, aanmelding bij Stedin) wordt makkelijk voor je geregeld en dat scheelt een hoop hoofdpijn. Super! 

Diepenveen
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Alles was mooi en prima geregeld. De omvormer maakte wat meer geluid dan hoorde, na een belletje hebben ze dit op afstand kunnen resetten dus dat was mooi geregeld. 


Purmerend
9 zonnepanelen, 2700 Wp

 Het was erg fijn om zonnepanelen bij Zonneplan aan te schaffen. Het hele traject van begin tot eind was een duidelijk en rechtdoorzee. De afwikkeling van de btw-teruggave was ook helder en snel geregeld. Top bedrijf, niks op aan te merken. 

Zwolle
12 zonnepanelen, 3840 Wp

 Kan me geen betere installatie wensen. Raadt het iedereen ook zeker aan om Zonneplan een berichtje te doen als je zonnepanelen overweegt. Kennis van zaken en een eerlijk advies. 


Arnhem
10 zonnepanelen, 3200 Wp

 Het werkt als een tierelier. Alles was heel duidelijk en ik heb nergens wat op aan te merken. Als ik een cijfer zou moeten geven aan Zonneplan, dan zou ik Zonneplan een 10 geven, want een 12 kan helaas niet. 

Sittard
11 zonnepanelen, 3520 Wp

 Heel tevreden, Corbin heeft het mij goed en duidelijk uitgelegd. Van het begin tot eind zou ik het gehele proces een 9 geven. 


Lent
10 zonnepanelen, 3200 Wp

 Over alles ben ik heel content. De manier om alles via internet en telefonisch te doen is een efficiënte manier van werken. Hierdoor konden de panelen snel op mijn dak gelegd worden. 

Melissant
6 zonnepanelen, 1800 Wp

 Erg blij over de algehele plaatsing van de zonnepanelen. Alles verliep op de manier hoe de adviseur het mij verteld had. 


Lent
10 zonnepanelen, 3200 Wp

 Over alles ben ik heel content. De manier om alles via internet en telefonisch te doen is een efficiënte manier van werken. Hierdoor konden de panelen snel op mijn dak gelegd worden. 

Zevenaar
12 zonnepanelen, 3840 Wp

 Alles werkt prima, geen problemen mee. De installateurs waren zeer vakkundig en ik heb verder niks erop aan te merken. 


Almere
13 zonnepanelen, 4160 Wp

 Ik ben echt zeer tevreden over hoe het hele proces in zijn gang is gegaan. De adviseur was erg vriendelijk en heeft mij het super uitgelegd. Voor de installateurs heb ik echt bewondering hoe snel ze de klus met zijn drieën geklaard hebben. 

Lisse
8 zonnepanelen, 2400 Wp

 Er moesten eerst dakwerkzaamheden vanuit mijn kant worden gedaan voordat de daadwerkelijke installatie kon plaatsvinden. Alles is met Zonneplan helemaal goed verlopen. De monteurs waren al hartstikke snel klaar met de installatie dus daar was ik ook erg over te spreken! 


Reuver
14 zonnepanelen, 4480 Wp

 Alles werkt naar behoren, het contact met mijn adviseur was helder. De installatie is ook keurig verlopen, samen heb ik met de installateurs overlegd hoe ik het kabeltraject graag wil hebben en zo hebben ze het ook geïnstalleerd. 

Epse
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Ik heb het als zeer plezierig ervaren, vanaf het eerste moment was het traject duidelijk en werd ik goed ondersteund. Zeer vloeiend door het traject gelopen. Ik heb BTW onlangs ook terug ontvangen. Na de installatie ben ik er wel achter gekomen dat er een kabel anders liep dan verwacht maar dit is zonder problemen weer opgelost. 


Grubbenvorst
12 zonnepanelen, 3840 Wp

 Ik zag een Zonneplan busje staan bij de buren toen zij zonnepanelen kregen. Dit zag er erg netjes uit en toen heb ik ook contact opgenomen met Zonneplan voor panelen op mijn eigen dak. Uitstekend werk geleverd. 

Zwolle
16 zonnepanelen, 4800 Wp

 Ik ben tevreden met de service. Makkelijk en snel traject beleefd, zonder al te veel poespas. BTW-teruggave was snel geregeld. 


Alphen aan den Rijn
14 zonnepanelen, 4200 Wp

 Fantastisch gedaan. Ik heb het tegelijk met mijn buurman laten leggen, super strak. Mijn complimenten, het is allemaal heel snel en keurig gegaan. 


Volgende pagina