Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Lelystad
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Vanaf het begin tot het eind alle communicatie in perfecte staat, alle handelingen die nodig zijn om Zonnepanelen te kopen en aan te melden bij Netbeheer en Energie leverancier worden gedaan door de klantenservice, na installatie wordt je aangemeld bij Solaredge en je hoeft alleen maar te klikken, en een paar vragen te beantwoorden, en thats it! Top bedrijf en klantvriendelijk tot het einde. 


Den Helder
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Installatie is heel goed verlopen. MUM was 1 uur te laat i.v.m. file. Is maar 1dakpan gebroken. Ethernetkabel was prima mogelijk geweest maar men heeft toch gekozen voor een powerline. MUM heeft zelf aangegeven dat hij komende week nog terug komt om e.e.a. te checken. 

Zoetermeer
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 Ik ben zeer tevreden over Zonneplan, en ik kan en zal het een ander aanraden. 


Buitenpost
10 zonnepanelen, 2950 Wp

 De installateurs waren zeer prettige mensen die alles volgens afspraak en vakkundig hebben neergelegd. 

Eibergen
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik ben helemaal tevreden over Zonneplan. De installatie is uitmuntend gegaan en mijn klantadviseur heeft mij erg goed geholpen! 


Hoogezand
8 zonnepanelen, 2360 Wp

 Zeer tevreden. Ik heb zelf al terug mogen leveren aan het net! 

Biddinghuizen
14 zonnepanelen, 4130 Wp

 Nette mensen, installatie dag is goed verlopen, snel. Kortom tevreden. 


Eygelshoven
14 zonnepanelen, 4130 Wp

 Super tevreden 

Emmer-Compascuum
24 zonnepanelen, 6600 Wp

 Voorafgaand aan de installatie is er goed advies geweest. De installatie is bijzonder goed verlopen en voldeed aan mijn verwachtingen. Er word meer stroom opgewekt dan verwacht. 


Millingen aan de Rijn
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Ik ben erg tevreden! Alle afspraken worden goed nagekomen en ik heb erg prettig contact gehad met mijn persoonlijke klantadviseur. De installatie liep voorspoedig en ik ben nu aan het genieten van mijn eigen opgewekte energie! 

Emmer-Compascuum
17 zonnepanelen, 4675 Wp

 De installatie is heel goed verlopen en de monteurs hebben heel goed werk geleverd. Bijzonder tevreden en kan de installatie van Zonneplan iedereen aanraden. 


Kerkrade
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Tevreden over de installatie, en niks op Zonneplan aan te merken. Erg tevreden. 

Bunschoten-Spakenburg
9 zonnepanelen, 2655 Wp

 Zowel het voortraject, als de installateurs, als de installatie zelf zijn uitmuntend. De firma 'energiezuinig' is langs geweest waarbij Zonneplan zeker aanbevolen is. Keurig!! 


's-Hertogenbosch
10 zonnepanelen, 2950 Wp

 Zonneplan heeft het heel goed gedaan. Van het contact dat ik met Zonneplan heb gehad tot de installatie. De jongens werkten goed door, maar waren niet haastig bezig. Ze hebben alles duidelijk en rustig uitgelegd en waren erg netjes. Zowel in hun gedrag als qua werkwijze. 

Ulestraten
16 zonnepanelen, 4720 Wp

 De installatie is erg goed verlopen. Zeker na uitleg van het terugleveren en salderen erg tevreden. Tijdens de installatie zijn alle kabels etc. goed weggewerkt. 


Geldrop
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Alles is bijzonder goed en soepeltjes verlopen. Het installeren ging vlot, alles ligt er netjes op en het werkt goed. Verder hebben we natuurlijk een schitterende zomer gehad en dit was op de app wel te zien! 

Budel
13 zonnepanelen, 3575 Wp

 Alles is enorm goed verlopen. Ik kan niet anders zeggen. De monteurs hebben keurig gewerkt. De zonnepanelen lagen er zo op. De elektricien had iets langer werk, maar rond een uur of 4 was alles aangelegd. Via de app kijk ik iedere week naar de opbrengsten. Leuk om dit bij te houden. Ik ben enorm tevreden. 


Dirksland
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Het is supersnel gegaan. Ik ben erg blij met de zonnepanelen. De opbrengst is geweldig, ik mag absoluut niet klagen! 

Tegelen
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Mijn huis is wat ouder en hierdoor is alles net even anders dan anders. De monteurs kwamen hierdoor wat uitdagingen tegen, maar alles is goed opgelost en alles is ook goed aangelegd. De installatie verliep vlot, net als alle verdere afhandeling, zoals bijvoorbeeld de btw-teruggave. Ik was positief verbaasd hoe eenvoudig alles is verlopen. 


Rosmalen
19 zonnepanelen, 5225 Wp

 Alles ging perfect! De installateurs zijn beleeft en netjes en hebben perfect werk afgeleverd. Van mijn klantadviseur vond ik het super dat hij meteen belde als ik een vraag had en netjes dat ik er dan niet meer achteraan hoefde. Ik kan gewoon niks slechts bedenken, dus ga zo door. 


Volgende pagina