Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Amersfoort
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Ik ben uitermate tevreden. Alles is hartstikke voorbeeldig gegaan en ook veel sneller dan gedacht. Het contact met Joep was ook erg duidelijk en de monteurs waren erg netjes en aardig. De monteurs hebben samen met mij naar het kabeltraject gekeken en ze waren daarin erg vindingrijk. 


Geldermalsen
12 zonnepanelen, 3600 Wp

 Ik ben erg tevreden, het proces is mooi vlot verlopen! 


Almere
12 zonnepanelen, 3600 Wp

 Ik ben heel erg tevreden. Complimenten voor Zonneplan. We zijn naar de winkel in Leeuwarden gereisd. Via een videoverbinding kregen we direct een advies over zonnepanelen op onze woning. We waren zo enthousiast dat we gelijk opdracht hebben gegeven. De installatiedatum werd vlot afgestemd en de zonnepanelen zijn binnen enkele weken geplaatst. De installatie zelf verliep soepel. De monteurs kwamen mooi op tijd en naderhand hebben ze alles picobello opgeruimd. Het instellen van de online monitoring moesten we zelf nog doen, maar met de online instructie lukte het meteen. Ik kijk regelmatig via de app naar de opbrengsten. Alles werkt als een tierelier. Geweldig om te zien. Ik ben enorm blij met mijn zonnepanelen van Zonneplan. 


Cuijk
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 De zonnepanelen doen hard hun best. De slimme meter is geïnstalleerd. De app is gedownload. De opbrengst zijn goed zichtbaar. Ik ben erg tevreden met mijn systeem. Alles verliep snel en gemakkelijk. Er zijn 2 dakpannen kapot gegaan tijdens de installatie, maar dit kan gebeuren. Ik had reserve dakpannen paraat. 


Feanwâlden
12 zonnepanelen, 3600 Wp

 Ik ben een tevreden baasje. De zonnepanelen zijn goed geïnstalleerd. Het was een fluitje van een cent. Nu geniet ik van de opbrengsten van mijn zonnepanelensysteem. Dat levert een stuk meer op dan de opbrengsten van mijn spaarrekening. 


Bladel
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Vorige maand heb ik 60 kwh meer zonne-energie opgewekt dan dat ik aan energie verbruikt hebt. Daar word ik erg blij van. Ik probeer duurzaam bezig te zijn. Zonnepanelen zijn hierin een eerste stap. Ik let erg op mijn verbruik, zowel qua elektra als qua gas. Binnenkort wil in overstappen naar koken op inductie en het doel is natuurlijk een compleet gasloze woning. De installatie van de zonnepanelen verliep naar tevredenheid. De monteurs hebben netjes gewerkt. De btw-teruggave wordt ook door Zonneplan verzorgd. Ik heb bericht ontvangen dat het binnenkort wordt teruggestort vanuit de Belastingdienst. Ik ben erg tevreden. 


Winterswijk
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Het traject met Zonneplan is goed verlopen. Ik ben erg tevreden over de montage en de geleverde service. 


Varsseveld
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 Hele nette installatie. Niet alleen de panelen op het dak, maar ook in huis is alles keurig en in overleg aangelegd. Jullie verzorgen alles van begin tot eind en dat is heel erg prettig! 


Den Helder
6 zonnepanelen, 1770 Wp

 Ik ben vooral tevreden over de snelle installatietermijn. Daarnaast ben ik erg te spreken over het feit dat de monteurs alles eerst met mij hebben overlegd voordat zij te werk gingen. 


Oud Gastel
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 Het traject met Zonneplan is perfect verlopen. Ik werd super geholpen bij mijn vragen. 


Baarle-Nassau
12 zonnepanelen, 3600 Wp

 Ik hou alles goed in de gaten en heb geweldige opbrengsten! Ik ben dik tevreden!