Zonneplan Referenties en Ervaringen (7330 beoordelingen)

Wat kosten zonnepanelen?


Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Bovenkarspel
18 zonnepanelen, 5760 Wp

 Ben heel erg tevreden over Zonneplan. De installatie heb ik de eerste keer afgezegd omdat de bekabeling niet naar wens kwam te liggen. Dit was geen enkel probleem en later werd er wel een manier gevonden om de kabels naar tevredenheid weg te werken. Het contact was goed en duidelijk tijdens het hele traject. Je merkt aan alles dat Zonneplan het werk serieus neemt. 


Zwolle
7 zonnepanelen, 2240 Wp

 Zonneplan is echt een super bedrijf. Duidelijk in communicatie en alles is snel opgelost. De panelen liggen mooi strak op het dak. 

Krimpen aan den IJssel
9 zonnepanelen, 2880 Wp

 Contact met de adviseurs was fijn en duidelijk. Ik werd goed geholpen. Installatie ziet er goed uit. Aardige en geduldige vakmensen. 


Spijkenisse
11 zonnepanelen, 3520 Wp

 Echt super te spreken over jullie. Erg fijn contact gehad en de panelen lagen zo snel op het dak, ongelooflijk. 

Leimuiden
9 zonnepanelen, 2700 Wp

 Ze doen het goed, iedere keer houd ik het in de gate op de app. De opbrengst ligt mooi op schema, nu maar afwachten hoeveel het opgebracht heeft aan het eind van het jaar. 


IJsselstein
10 zonnepanelen, 3200 Wp

 Super werk geleverd, ik ben goed en snel geholpen. De installateurs waren profesionele jongens, ze waren snel klaar, vriendelijk en netjes. Ze hebben het kabeltraject super weggewerkt. Ik ben goed te spreken over zonneplan. 

Gersloot
5 zonnepanelen, 1600 Wp

 Hartstikke tevreden met de installatie, de mannen gingen vakkundig te werk en waren zeer vlot klaar. Ik kan iedereen Zonneplan aanraden 


Tilburg
5 zonnepanelen, 1600 Wp

 Alles van begin tot eind is top verlopen. De installatie is super vlot gegaan en ligt nog steeds mooi op ons dak stroom op te wekken. Dus wij zijn er heel blij mee. 

Stein
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Hartstikke tevreden met hoe het allemaal gegaan is. Het meedenken van de monteurs is hetgeen wat het helemaal top maakte. Het had gevroren die nacht, dus toen gaven de monteurs aan dat dit de kans op lekkage vergroot op het platte dak. Toen zijn ze eerst naar een ander gegaan om vervolgens in de middag terug te komen en het allemaal netjes bij ons op het dak te installeren. Dit is iets waar ik zelf niet over na had gedacht dus helemaal top dat ze hierin meedenken. 


Baarn
8 zonnepanelen, 2400 Wp

 Het hele proces is van begin tot eind duidelijk uitgelegd. Op dag van installatie werd nogmaals goed besproken hoe het in zijn werk ging, en binnen een halve dag was het ge├»nstalleerd. 

Tienray
15 zonnepanelen, 4800 Wp

 Het is allemaal heel netjes verlopen. van begin tot eind goed geregeld en nergens steken laten vallen. Wij zijn heel tevreden en raden het iedereen aan. 


Purmerend
15 zonnepanelen, 4500 Wp

 Erg blij met de installatie, de zon schijnt er vol op. Keurige mensen die hebben ge├»nstalleerd alles was duidelijk. De BTW-teruggave is ook vlot en keurig verlopen zoals mij verteld werd. 

Eijsden
11 zonnepanelen, 3520 Wp

 Prima contact, ik ben goed geholpen. ik had veel vragen en ze zijn allemaal perfect beantwoord. Mooi inzichtelijk gemaakt door visueel beeld hoe het op mijn dak komt te liggen. 


Purmerend
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Alles doet het naar behoren. Heel mooi overzichtelijk in de app wat mijn opbrengsten zijn. Heel netjes afgewerkt, draden weggewerkt zoals we wilde hebben. Het ging allemaal heel snel en de installateurs waren erg vriendelijk. Documentatie was erg keurig en verzorgd, er waren geen onduidelijkheden. 

Kerkrade
12 zonnepanelen, 3840 Wp

 Mede door het contact heb ik voor Zonneplan gekozen. Snelle reacties op mijn emails. Ik wed nooit op 1 paard maar op Zonneplan kan ik zeker wedden. Gewoon een top ervaring. Hoe het gemonteerd is super, ik ben alleen maar positief. 


Spijkenisse
8 zonnepanelen, 2560 Wp

 Alles heel duidelijk, niks op aan te merken. Samen met de installateurs nog wat kleine aanpassingen verricht en ook meegeholpen. Het papierwerk (btw-teruggave, aanmelding bij Stedin) wordt makkelijk voor je geregeld en dat scheelt een hoop hoofdpijn. Super! 

Kerkrade
6 zonnepanelen, 1800 Wp

 Van begin af aan Heel prettig conttact. De Installateurs hebben goed hun werk gedaan, ze hebben in overleg met mij het kabeltraject verwerkt en er is niks voor van te zien. Top werk. 


Lelystad
7 zonnepanelen, 2100 Wp

 Mijn zonnepanelen liggen er mooi op. Deze maanden valt de zon een beetje tegen maar er komen goede maanden aan! De installatie werd een paar dagen uitgesteld vanwege de hitte, erg logisch. Verder is de installatie goed en vlot verlopen. Af en toe kijk ik even hoe het met de opbrengsten gaan via de fijne app. 

Arnhem
7 zonnepanelen, 2240 Wp

 Super tevreden met Zonneplan. Jullie zijn een dikke 10 waard! Top dat jullie mij geattendeerd hebben op de lening via de gemeente. De belastingteruggave werd super geregeld, scheelt mij een hoop werk! 


Wormerveer
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Ik ben zeer tevreden over het traject met Zonneplan. Het is allemaal snel gegaan, van de informatie aanvraag tot aan de installatie. Eigenlijk heb ik geen verbeterpunten voor Zonneplan. Daarnaast heb ik Zonneplan aangeraden bij mijn buren en die hebben nu ook een Zonneplan-installatie op het dak liggen! Ik ben blij dat ik kan bijdragen aan een beter milieu! 

Winterswijk
16 zonnepanelen, 5120 Wp

 Het gaat erg goed met de panelen, vooral de laatste week met al die zon. We hebben de panelen vlak voor de winter gekregen dus hadden niet echt een goed beeld erbij, maar nu met het mooie weer schiet de opbrengst omhoog. Erg mooi om te zien dat ons verbruik bijna gelijk is aan de opbrengst. Voor de tweede keer gebruik gemaakt van de diensten van Zonneplan en wederom is het erg goed bevallen. Het contact met de klantadviseur was goed, heel professioneel. 


Ede
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Erg blij met mijn zonnepanelen. Duidelijke brieven gehad van te voren over wat er ging gebeuren. De opbrengsten gaan goed. Zeer tevreden dus. 


Volgende pagina