< Nieuws

Zonneplan wint FD Gazelle Award

7 november 2016 - door Anne de Vos

Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad een onderscheiding uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ook dit jaar heeft Zonneplan een FD Gazelle Award gewonnen en zijn we genomineerd voor een FD Gouden Gazelle! Mogen we ook de Gouden Gazelle Award in ontvangst nemen? Dat horen we tijdens de uitreiking op dinsdag 15 november in Deventer!

Het FD onderzoekt elk jaar welke bedrijven het snelst groeien en beloont deze bedrijven met de Gazellen Awards. Net als vorig jaar maken wij kans op de Gouden Gazelle Award en daar zijn we heel erg trots op! “Wij vinden het een eer om in deze markt een voortrekker te mogen zijn", aldus Paul van der Klooster, onze directeur. “Onze groei is in de lijn der verwachting: de energietransitie is in volle gang en de vraag naar zonnepanelen blijft groeien", zegt Paul. 

Met innovatie en persoonlijk advies willen wij Nederland verduurzamen. Dit doen we niet alleen meer online en met zonnepanelen. Afgelopen jaar openden wij onze eerste winkels en ook timmert ons zusje Isolatieplan hard aan de weg. Wij willen ervoor zorgen dat mensen op een gemakkelijke manier hun huis duurzamer en daarmee ook comfortabeler kunnen maken. De FD Gazelle Award steken wij als een flink compliment in onze zak!